- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Doliu în politică! Un consilier din Hunedoara a murit după alegerile locale: "A crăpat inima în el. Nimeni n-a mai avut ce-i face"
Fostul consilier local din orașul Călan din Hunedoara a murit în urma unui atac de cord. Vestea decesului său a întristat comunitatea hunedoreană. Unii dintre cei care l-au cunoscut au arătat că stresul campaniei electorale în care s-a implicat intens i-ar fi afectat starea de sănătate. Mircea Tat făcea parte din echipa de campanie a candidatul PSD pentru Primăria Călan, Cosmin Bolfoș, care lupta împotriva primarului PNL care a câștigat în 9 iunie cel de-al șaselea mandat.
"S-a stins azi, la doar 40 de ani, un om bun. A crăpat inima în el. Nimeni n-a mai avut ce-i face. Trecuse printr-o campanie electorală, muncind ca membru în staff, pentru echipa din care făcea parte. Înverșunat, dedicat, îndârjit. Fără rest! Sâmbătă s-a plâns colegilor că-l doare capul îngrozitor. Îl mai durea și spatele…Dar erau ultimele două zile de campanie. Nu și-a permis o pauză. Partidul, înainte de toate, nu-i așa? Echipa, scorul, succesul…Duminică s-a votat, iar lupta electorală pe care a dus-o echipa lui a fost foarte strânsă.
Citește și: A murit Françoise Hardy! Vedeta muzicii franceze suferea de o boală nemiloasă
Mircea Tat s-a aflat pe lista consilierilor locali din partea PSD
În orașul Călan din Hunedoara, PSD s-a clasat pe locul al doilea în opțiunile votanților, la alegerile locale din 9 iunie 2024, iar reprezentantul PNL, Adrian Iovănesc, a obținut al șaselea mandat de primar.
Acesta conduce din 2004 primăria orașului Călan: „Pentru cine nu știe cum se desfășoară campaniile electorale la nivel de staff, am să vă povestesc despre multe zile de alergătură, discuții cu alegătorii, nopți nedormite în care se analizează sondaje, se concep strategii, se lipesc afișe, despre nori de fum de țigară și râuri de cafea, mâncare mai răruț și “pe fugă”, toate întinse pe vreo două luni, cu accelerare spre final, spre ziua votului.Citește și: Tragedie în ziua alegerilor! Un bărbat din Vâlcea a murit după ce a primit buletinul de vot