- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Dosar penal IN REM deschis lui Chef Foa, celebrul bucătar din Romania, după ce a fost prins la volan sub influența a două substanțe interzise
Florin Scripca ar fi fost oprit in jurul orei 17:00 de catre politisti in piata Charles de Gaulle din Bucuresti, iar in urma testului anti-drog, celebrul bucatar cunoscut sub numele de Chef Foa, ar fi fost depistat pozitiv cu doua substante psihoactive, cocaina si canabis. Autoritatile locale l-au condus pe Florin Scripca in varsta de 41 de ani la sediul INML pentru prelevarea de mostre biologice.
Florin Scripca, dosar penal IN REM pentru consumul la volan de substante interzise
Citește și: Horoscop zilnic, 24 octombrie 2023: Racii primesc o sumă de bani. Capricornii sunt urmăriți de ghinion
Mai mult, autoritatile ar fi descoperit faptul ca Florin Scripca ar fi detinut asupra lui substante interzise, respectiv tigari cu miros susceptibil. „În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări in rem (cu privire la faptă) pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art.
Chef Foa ar fi detinut asupra lui si substante interzise
Citește și: Marele regret al lui Constantin Enceanu: "Am crezut în el şi am fost extrem de dezamăgit"
Florin Scripca alias Chef Foa a devenit cunoscut in urma unui show culinar din Romania unde a participat in calitate de jurat.
Celebrul bucatar a fost pasionat inca din copilarie de tot ce inseamna arta culinara si a studiat in Franta, Anglia si Italia si s-a angajat la compania de catering a celebrului bucatar Jamie Oliver, revenind ulterior in Romania pentru a-si deschide propriul business:" „Am spălat oale, tigăi, frigidere, iar după o vreme am trecut la curățat legume. Evoluasem deja! A urmat asezonarea salatelor, apoi am trecut la mâncare caldă și tot așa, până când am ajuns acolo unde visam când eram în bucătărie cu mama – să fac eu mâncarea și cineva să se bucure de ea. A fost o experiență foarte utilă și un traseu pe care orice junior care ajunge într-o bucătărie ar trebui să îl parcurgă.”