- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Elon Musk a cumpărat Twitter cu 44 de miliarde de dolari și a făcut deja câteva concedieri în companie
Cel mai bogat om din lume, Elon Musk, și-a finalizat preluarea Twitter de 44 de miliarde de dolari (38,1 miliarde de lire sterline), potrivit presei americane și a unui investitor în firmă.
Citeste si: S-a ajuns la un acord final! Elon Musk vrea să cumpere Twitter până la finalul săptămânii
Primele decizii ale lui Elon Musk după ce a finalizat tranzacția pentru cumpărarea Twitter
Se încheie o saga în care Twitter a mers în instanță pentru a-l obliga pe Elon Musk să respecte condițiile unui acord de preluare de care încercase să scape. Miliardarul a reușit să cumpere rețeaua de socializare și a luat deja primele decizii în companie.
El a postat pe Twitter „pasărea este eliberată”, într-o aparentă referire la încheierea tranzacției. Mai mult decât atât, se pare că fondatorul Tesla a concediat deja o serie de directori de top din companie, inclusiv directorul executiv, Parag Agrawal, pe motiv că limita politica de liberă exprimare.
Elon Musk, un autoproclamat „absolutist al libertății de exprimare”, a criticat politicile de moderare ale Twitter.
Elon Musk a avut timp până vineri să finalizeze achiziţia reţelei de socializare, în caz contrar, un proces ar fi avut loc în noiembrie.
Operaţiunea a durat de la anunţul la sfârşitul lunii aprilie a unei oferte de achiziţie de 44 de miliarde de dolari. Antreprenorul a căutat să iasă din ea în mod unilateral la începutul lunii iulie, acuzând compania că l-a minţit, însă consiliul de administraţie al companiei a luat măsuri legale.Investițiile timpurii ale lui Elon Musk în Twitter au scăpat inițial de atenția publicului. În ianuarie, a început să facă achiziții regulate de acțiuni, astfel încât până la jumătatea lunii martie a acumulat un pachet de 5% din firmă.
În aprilie, el a fost dezvăluit ca fiind cel mai mare acționar al Twitter și, până la sfârșitul lunii, a fost încheiat în sfârșit o înțelegere pentru a cumpăra compania pentru 44 de miliarde de dolari.