• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Este Lună Nouă pe 10 martie 2024: Noi începuturi pentru aceste zodii

Este Lună Nouă pe 10 martie 2024
Luna Nouă de pe 10 martie 2024 aduce noi începuturi în viața nativilor [Sursa foto: freepik]
Luna Nouă din martie 2024 se află în semnul Peștilor și va aduce noi începuturi pentru cei 12 nativi. Iată zodiile puternic influențate de acest fenomen.

Luna Nouă din martie 2024 se află în semnul Peștilor și îi determină pe nativii din zodiac să treacă spre un nou capitol al vieții lor. Perioada începutului de primăvara este foarte intensă pentru cele 12 zodii, deoarece prin trecerea de la sezonul Peștilor la sezonul Berbecilor și prin echinocțiul de primăvară, se anunță începutul unui an nou astrologic, ce le influențează pe toate planurile. Noile începuturi vin cu multe surprize pentru nativii din zodiac. Iată care sunt zodiile care vor fi cel mai afectate de Luna Nouă de pe 10 martie 2024. 

Citește și: Fazele lunii în aprilie 2024: Data la care vom avem Lună Nouă și Lună Plină

Cum sunt zodiile influențate de Luna Nouă de pe 10 martie 2024?
Zodiile se pregătesc să treacă spre un nou capitol al vieții lor[Sursa foto: freepik]

Cum sunt zodiile influențate de Luna Nouă de pe 10 martie 2024?

Luna Nouă de pe 10 martie 2014 îi ajută pe cei 12 nativi să se vindece de rănile trecutului, astfel încât aceștia să se simtă mai pregătiți pentru noile începuturi asociate cu venirea primăverii.

Zodiile capătă sufiecintă încredere în forțele proprii, astfel încât trecerea spre un nou capitol al vieții lor va fi lină, presărată cu momente de conștientizare, recunoștință și optimism. 

Cu Peștii în centrul atenției în următoarea perioadă, zodiile își pot explora creativitatea, astfel încât să pună bazele unor proiecte cu adevărat surprinzătoare, care le vor aduce mari satisfacții pe viitor. De asemenea, acesta este momentul potrivit pentru ca nativii din zodiac să dea frâu liber sentimentelor și să le mărturisească persoanelor dragi ce simt pentru ele.

Odată ce vor face acest lucru, relația cu persoanele respective va deveni și mai apropiată, iar pentru fiecare problemă se va găsi o rezolvare. 

Citește și: Când se schimbă ora în 2024? România va trece în curând la ora de vară

Ce ne rezervă astrele după Luna Nouă din martie 2024?
Luna Nouă din martie 2024 aduce multe surprize în viața zodiilor[Sursa foto: freepik]

Luna Nouă de pe 10 martie 2024 aduce noi începuturi pentru aceste zodii

Gemeni

Luna Nouă va face ca Gemenii să fie în centrul atenției pe parcursul următoarelor săptămâni.

Se pare că energia adusă de acest fenomen îi ajută pe nativi să treacă la o nouă etapă a vieții lor, în care vor fi mult mai comunicativi cu cei din jur și vor stabili legături mult mai repede cu cei pe care îi întâlnesc. Luna Nouă îi va influența atât în plan personal, cât și în plan profesional, deoarece se pare că aceștia vor fi mult mai ambițioși și vor face pași mari pentru a-și atinge toate obiectivele.
În plus, Gemenii vor primi oferte de nerefuzat la locul de muncă, astfel că în următoarea perioadă vor avansa în carieră.

Rac

Luna Nouă este în semnul Peștilor, iar Racii se numără printre zodiile puternic influențate de aceasta. În următoarea perioadă, Racii vor încerca să petreacă mai mult timp cu ei înșiși, deoarece Luna Nouă vine după multe zile agitate, care le-a consumat energia. Acești nativi au fost solicitați din toate părțile, astfel că nu a durat mult până să se simtă epuizați, iar acum vor să facă o schimbare în viața lor. Racii se vor concentra pe aspectele care îi fac fericiți și vor aloca mai mult timp pentru pasiunile lor. După câteva zile în care se vor pune pe primul loc, Racii se vor simți mult mai bine și își vor recăpăta optimismul și speranța.

Luna Nouă pe 10 martie 2024. Cum sunt zodiile influențate?
Luna Nouă din martie 2024 va fi în semnul zodiacal al Peștilor[Sursa foto: freepik]

Fecioară

Fecioarele devin mai vulnerabile după Luna Nouă din martie 2024 și încep să își arate mai des latura sensibilă. Luna Martie le rezervă o mulțime de surprize acestor nativi, printre care și o nouă relație. Fecioarele decid să dea o nouă șansă iubirii, astfel că nu va dura mult până când vor cunoaște o persoană care le va surprinde din toate punctele de vedere. De asemenea, acești nativi vor renunța la obiceiurile nocive și vor face o serie de modificări în rutina lor. Fecioarele vor lăsa stresul în urmă și se vor concentra pe aspectele pozitive, astfel că în următoarele zile le așteaptă multe momente frumoase.

Capricorn

Capricornii traversează o perioadă destul de confuză, în care pare că nu își mai dau seama ce își doresc de la viață, însă energia Lunii Noi le vine în ajutor, producând o schimbare semnificativă. Astrele arată că cei din zodia Capricorn sunt protejați în următoarea perioadă, astfel că nicio provocare nu poate să îi doboare. Aceștia știu exact ce trebuie să facă pentru a întoarce o situație în favoarea lor, așa că îi așteaptă multe momente frumoase. Cu toate acestea, Capricornii pot ajunge în mijlocul unor conflicte de familie, astfel că trebuie să aibă mare grijă cum comunică cu cei dragi.

Vărsător

Luna Nouă din martie 2024 vine cu oportunități în plan financiar pentru Vărsători. Aceștia au muncit extrem de mult în ultima perioadă, astfel că a venit momentul să fie recompensați. Acestora le vor intra sume mari de bani în cont, fapt ce le va aduce o reală satisfacție și le va crește motivația. Vărsătorii vor fi în centrul atenției exact așa cum și-au dorit, prin urmare sunt gata să dea tot ce au mai bun pentru a-și atinge toate obiectivele.