DJ-ii Impuls

Even Steven

Even Steven face parte din echipa Radio Impuls de mai bine de 12 ani. I-a plăcut de la o vârstaă fragedă muzica și și-a dorit sa profeseze în acest domeniu. 

„Mi s-a propus să realizez o emisiune de mixuri înregistrată, de o oră, vineri seara. Se numea `Euphoria`. Feedback-ul fiind foarte bun, am fost cooptat la PartyZone de luni până vineri de la ora 19:00 la 22:00; și iată-mă tot aici! :)”

Experiența Radio Impuls pentru Dj Even Steven înseamnă un mix de emoții: „distracție, colegi faini, bucurie, experiențe memorabile și multă, multă satisfacție”.

Prima experiență în lumea radioului a fost in adolescenta, iar Even Steven rememorează  amuzat primele cuvinte pe care le-a rostit în direct. 

„Primul job a fost de DJ, aveam vârsta de 17 ani, iar mai târziu m-am orientat și spre radio și producție muzicală. Cel mai probabil, prima dată am spus un `Bună seara` urmat sigur de o bâlbă :))”

Experiența de a fi dj la radio este cu siguranță una distractivă, presărată cu tot felul de momente suprinzătoare. L-am rugat pe Even Steven să ne spună o gafă sau o întâmplare mai amuzantă care s-a petrecut în direct la radio. Iată ce ne-a împărtășit: 

„A uitat colegul microfoanele deschise și s-a auzit în FM tot ce discutam noi. Bine că am avut un limbaj decent :))”

Even Steven spune că ar trebui să ascultați Radio Impuls pentru că are cea mai variată gamă de programe, muzică excelentă și o echipă de nota 10

Mesajul lui Even Steven pentru ascultătorii Radio Impuls 

Vă mulțumesc că ne sunteți alături și vă iubesc!