• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Divertisment

Eveniment cosmic fascinant pe 17 septembrie. LUNA PLINĂ și eclipsa parțială de lună marchează schimbări uriașe în destinele semnelor zodiacale

Două fenomene inedite vor avea loc în septembrie 2024
Lună Plină și eclipsă parțială de lună în septembrie 2024  [Sursa foto: PixaBay]
Zodiile urmează să fie luate prin surprindere de două evenimente cosmice fascinante. Luna Plină se va forma odată cu eclipsa parțială de lună în septembrie.

Zodiile se confruntă cu două evenimente cosnice inedite. Luna Plină se va forma pe 17 septembrie, în zodia Pești, și amplifică intuiția, profunzimea emoțională și spiritualitatea. Aceasta se va intersecta cu o eclipsă parțială de lună, pe 18 septembrie, care, din punct de vedere astrologic, simbolizează transformarea, încheierea unor etape și schimbările din viața noastră personală. Cele două fenomene ne ghidează spre o perioadă de creștere, însă acomodarea nu va fi ușoară. Iată ce se întâmplă cu cele 12 zodii în următoarele zile.

Citește și: Fiica Adrianei Iliescu, Eliza, este o tânără în toată firea. Cum arată la 19 ani

Cum vor fi influențate zodiile de Luna Plină și eclipsa parțială de lună din septembrie 2024? 
Ce se întâmplă cu zodiile în perioada 17-18 septembrie 2024? [Sursa foto: freepik]

Cum vor fi influențate zodiile de Luna Plină și eclipsa parțială de lună din septembrie 2024?

Berbec

Eclipsa de lună și Luna Plină din septembrie poate avea efecte negative asupra Berbecilor. Aceștia ajung în tot felul de situații în care vor fi nevoiți să își înfrunte trecutul, bagajul emoțional, anxietățile și temerile.

Ei ar putea întâmpina probleme de sănătate pe măsură ce se luptă să țină totul sub control. Secretele sau scandalurile pot ieși din umbră, astfel că Berbecii trebuie să fie foarte atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Taur

Evenimentele cosmice din septembrie 2024 aduc modificări în ceea ce privește relațiile cu cei din jur pentru Tauri. Aceștia vor întrerupe legătura cu unele persoane, deoarece acestea nu îi mai pot ajuta în niciun fel să ajungă acolo unde și-au propus.

Din fericire, ei vor cunoaște persoane noi, care îi vor ghida spre noi oportunități. Astrele arată că este un moment bun pentru a începe o relație de iubire.

Citește și: Mesajul sfâșietor după inundațiile din Galați: “Nu ii mai legați, lăsați-i liberi să se poată salva”

Luna Plină și eclipsa de lună aduc schimbări majore pentru toate zodiile
La ce trebuie să se aștepte zodiile după Luna Plină și eclipsa parțială de lună din septembrie 2024? [Sursa foto: freepik]

Gemeni

Eclipsa de lună pune accentul pe cariera Gemenilor. Aceasta le va amplica ambiția și îi va ajuta să descopere noi oportunități.

Este o perioadă bună pentru ca Gemenii să facă un salt impresionant pe plan profesional. Aceștia vor avea un program încărcat, presărat cu mici provocări, însă energia adusă de cele două fenomene îi ajută să le depășească. Cei care ajung în punctul în care nu se mai regăsesc la locul de muncă, acum au șansa să găsească ceva mai potrivit pentru ei.

Rac

Eclipsa de lună le oferă Racilor curajul de a ieși din zona de confort.

Aceștia vor trece și prin numeroase schimbări. Următoarele zile le rezervă o reușită importantă, ce le poate schimba radical cariera. Racii vor primi vești bune pe toate planurile. Unii nativi au șansa să se mute într-un loc nou, care le va oferi oportunități extraordinare. Racii trebuie să aibă încredere în ei și să își asculte intuiția.

Leu

Urmează o perioadă intensă pentru Lei. Ceea ce oferă celor din jur vor primi și ei la rândul lor, astfel că trebuie să fie atenți la acțiunile lor. Răul pe care îl fac se va întoarce împotriva lor, astfel că pentru o perioadă este bine să fie mai empatici. Leii trebuie să se concentreze asupra a ceea ce au de făcut și să nu se mai lase distrași. Evenimentele cosmice de luna aceasta le pot aduce și sume mari în cont fie în urma unei moșteniri, fie datorită eforturilor depuse.

Fecioară

Fecioarele ajung în fața unei decizii importante. Astrele arată că alegerile pe care le fac acum vor avea consecințe în viitor, astfel că acești nativi trebuie să analizeze cu atenție situația în care se află. Fecioarele ar putea încheia un parteneriat, însă trebuie să se asigure că persoana cu care se vor asocia împărtășește aceleași dorințe. Astrele arată că este un moment bun pentru a începe o relație de iubire.

Balanță

Eclipsa de lună va aduce un sfârșit major sau un punct de cotitură în ceea ce privește locul de muncă și responsabilitățile Balanțelor. Acestea trebuie să fie atente la ceea ce se întâmplă în jurul lor, deoarece este posibil să li se deschidă noi uși pe plan profesional. Evenimentele cosmice din septembrie 2024 ar putea aduce o schimbare în ceea ce privește sănătatea, condiția fizică, dieta și rutina zilnică a Balanțelor.

Scorpion

Scorpionii vor avea parte de surprize în plan amoros odată cu Luna Plină și eclipsa parțială de lună din septembrie 2024. Cei care sunt în relații serioase au șansa să ducă totul la următorul nivel. Ei trebuie să fie deschiși cu partenerul pentru a se asigura că și el își dorește să avanseze. Cei care sunt singuri tocmai au încheiat o primă etapă în ceea ce privește dezvoltarea personală, astfel că acum sunt gata să primească o persoană nouă în viața lor.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să se pregătească pentru o schimbare majoră pe plan personal odată cu evenimentele cosmice din septembrie 2024. Acești nativi vor pune capăt unei etape a vieții lor și se vor concentra pe noi începuturi. Ei fac tot posibilul să primească schimbările cu bucurie, deoarece acestea sunt benefice și, treptat, îi ajută să ajungă acolo unde își doresc. Săgetătorii trebuie să fie atenți la relațiile cu cei din jur în următoarele zile.

Citește și: Adevărul din spatele tentativei de asasinat asupra lui Donald Trump! Cine este, de fapt, Ryan Wesley Routh

În septembrie Luna Plină va avea loc înainte de eclipsa parțială de lună
Când au loc Luna Plină și eclipsa parțială de Lună în septembrie 2024? [Sursa foto: PixaBay]

Capricorn

Capricornii sunt influențați în mod pozitiv de Luna Plină. Aceștia descoperă idei ingenioase, care le oferă un avantaj semnificativ în fața colegilor. Astrele arată că următoarea perioadă va fi destul de agitată pentru cei din zodia Capricorn, însă îi va ajuta să avanseze pe toate planurile. Succesul din carieră nu ar exista dacă în plan personal nu ar face anumite schimbări. De asemenea, Capricornii trebuie să se aștepte la o serie de călătorii în viitorul apropiat.

Vărsător

Vărsătorii vor fi dați peste cap de o serie de schimbări care vor avea loc pe plan financiar. În timp ce unii se vor bucura să vadă că le vor intra sume mari în cont, alții ar putea avea de suferit. Cei care au parte de prosperitate au învățat din greșelile lor, în timp ce ceilalți sunt abia la începutul unui drum și vor trece prin multe până vor obține stabilitatea la care visează. Acesta poate fi semnul că a venit momentul ca unii Vărsători să caute noi surse de venit.

Pești

Peștii sunt cei mai afectați de Luna Plină și eclipsa de lună din septembrie. Aceștia vor trece prin situații neașteptate, vor face o serie de descoperiri și vor ajunge în punctul în care vor fi nevoiți să încheie anumite relații. Această perioadă îi ajută pe cei din zodia Pești să elimine orice aspect care le împiedica dezvoltarea personală și nu numai. Chiar dacă va fi dificil la început, acești nativi nu trebuie să își piardă speranța.