• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

EXCLUSIV! Cine este Alex Boariu, timișoreanul care a făcut senzație pe scena Untold alături de celebra Bebe Rexha: "Nu îmi amintesc un moment din viața mea când n-am dansat sau performat, deci m-am născut cu asta"

EXCLUSIV! Cine este Alex Boariu, timișoreanul care a făcut senzație pe scena Untold alături de celebra Bebe Rexha:
Cine esteAlex Boariu, timisoreanul care a facut senzatie pe scena Untold alaturi de celebra Bebe Rexha?
Timisoreanul Alex Boariu a facut show pe scena de la festivalul Untold in prima seara atunci cand a urcat pe scena cantareata americana Bebe Rexha.

Prima seara a festvalului Untold a debutat intr-un ritm ametitor, peste 95 de mii de fani veniti din toata lumea au luat parte la show-ul facut de cei mai buni DJ din lume, artisti, personaje fantastice deprinse dintr-o lume magică, acrobați internaționali, animatori si dansatori.

Seara de joi a fost una magica, mai ales pentru fanii care abia asteptau prezenta pe "main stage" a celebrei artiste de origine americana, Bebe Rexha, iar show-ul ei a facut intr-adevar senzatie.

Spunem asta pentru ca show-ul lui Bebe Rexha a fost completat de miscarile desprinse parca din videoclipurile americane ale unui tanar timisorean pe nume Alex Boariu care a fost invitat sa urce pe scena chiar de catre Bebe Rexha: "Nu ma asteptam sa am atata noroc, dar simteam ca urmeaza ceva. Credeam ca o sa dea mana cu mine sau o sa arate spre mine, dar in niciun caz ca o sa ma ia pe scena.
N-am sa mint, in sufletul meu tot timpul stiam ca am “what it takes”, asa ca s-a simtit exact ca o derulare logica si mult asteptata a unor evenimente dintr-un film despre viata,"
a declarat Alex intru-un interviu in exclusivitate pentru radioimpuls.ro.

Citește și: Steve Aoki a aruncat cu torturi la Untold 2023. Imagini exclusive din prima zi de festival

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🪽Alex🪽 (@alex_boariu)

" A  dansat cu mine ca si cum eram vechi prieteni"

Dupa prestatia elecrizanta alaturi de Bebe Rexha, toata lumea a fost curioasa sa-l cunoasca pe Alex, tanarul care a impresionat-o pana si pe celebra cantareata americana cu miscarile sale de "twerk". Zeci de video-uri, tik-tok-uri si imagini pe social media au circulat facandu-l pe tanarul timisoarea celebru.

Insa, cu siguranta, sunt multi care vor sa stie cine este cu adevarat Alex Boariu pentru ca nu este doar un tanar pasionat de dans, ci mai are si o alta latura artistica, asta chiar daca a terminat matematica-informatica. Desi a recunoscut ca nu a mai dormit de o zi si jumatate, Alex a fost extrem de receptiv sa acorde un interviu in exclusivitate pentru site-ul radioimpuls.ro.

 Cine este Alex Boariu, acum ca te-a vazut o tara intreaga, mai ales dupa aparitia ta electrizanta?

Alex Boariu: "Pe scurt, Alex Boariu este un tanar timisorean ce a terminat Colegiul National C.D. Loga pe profilul matematica-informatica si apoi a plecat in Barcelona sa studieze teatrul. Putin mai in detaliu, sunt o fiinta plina de emotii si visuri mari care isi are locul pe scena, fie acesta prin teatru, dans sau orice alte performing arts." Timisoreanul a mai adaugat ca timp de 10 ani a urmat cursurile de dans sportiv de la Clubul Magnum Team.

Alex Boariu, timisoareanul care a facut senzatie la Untold
Alex Boariu este timisoreanul care a facut senzatie la festivalul Untold in prima seara alaturi de Bebe Rexha

Ce ai simtit cand ai fost luat pe scena? Cum ti s-a parut Bebe? Ai avut emotii cand ai vorbit cu ea?

Alex Boariu: "Am simtit cum ametesc si mi se taie respiratia, dar stiam ca urcat treptele alea cu un motiv. Chiar atunci mi-a dat mana, m-a plimbat putin in fata si a zis “Saluta arena!”…asa ca asta am facut: cu fiecare moment care trecea, lasam informatia si senzatiile sa fie procesate. Iar apoi, doar dans!"

Cum ti s-a parut Bebe Rexha? Ai avut emotii cand ai vorbit cu ea?  

Alex Boariu: "Mi s-a parut extraordinara! Stiind prin cate a trecut ca si artista, mi se pare incredibil ca inca are puterea si bunăvoința in ea de a chema fani pe scena. Si totusi, nici n-am urcat bine si m-a asigurat luandu-ma de mana, m-a aplaudat si m-a sustinut, a dansat cu mine ca si cum eram vechi prieteni si într-un final, m-a imbratisat cu multa caldura. Deci cred ca e de la sine inteles acum ca emotiile aproape m-au facut sa lesin!"

Si da, aceeasi intrebare...cum de dansezi in halul asta de demential?

Alex Boariu: "Multumesc pentru compliment! Nu imi amintesc un moment din viata mea cand n-am dansat sau performat, deci m-am nascut cu asta, iar parintii mei vazand pasiunea mea, mi-au oferit sansa sa merg la cursuri de dans pana am ajuns sa fiu un dansator de dans sportiv de performanta timp de 10 ani, ajungand chiar si la campionatul mondial de dans sportiv la categoria latino. Restul miscarilor iesite din categoria dans sportiv…sunt autenticitate!"

Citește și: "Cine ar fi putut face așa ceva?". Bebe Rexha, moment neaşteptat în timpul unui concert. Artista nominalizată la Grammy s-a prăbușit în genunchi pe scenă- VIDEO

De cand ti-ai luat biletul la Untold? Povestete-ne despre atmosfera...(caci nu toti au ocazia de a fi atat de aproape de o vedeta cu un succes atat de mare)

Alex Boariu: "Tarziu m-am decis, pe la jumatatea lui iulie, dar am fost convins de ce line-up a fost in prima zi. Nici nu stiam ce ma asteapta… Oricata experienta am avut cu concertele, intotdeauna vei fi surprins de acea emotie. Sa astepti ore intregi doar ca sa ajungi atata de aproape de o celebritate mare se merita de fiecare data (aparent?)"

Alex Boariu: "De un lucru sunt cert totusi: locul meu e pe scena" 

Ce experienta urmeaza pentru tine, Alex?

Alex Boariu: "Cred ca as putea sa va pun aceeasi intrebare, deoarece nimeni nu stie. Dar de un lucru sunt cert totusi: locul meu e pe scena."