• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

EXCLUSIV: Minelli, dezvăluiri inedite despre carieră. Care este cea mai mare provocare pe care artista a întâlnit-o în drumul spre succes: ”Eram un pic confuză”

Minelli, despre cea mai mare provocare pe care a întâlnit-o în drumul spre succes
Minelli
Minelli a dezvăluit în exclusivitate pentru Radio Impuls care a fost cea mai mare provocare pe care a întâmpinat-o în cariera sa muzicală.

Minelli, cunoscută și peste hotare pentru talentul său, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe și compozitoare din România. Cu multă muncă, perseverență și ambiție, celebra artistă s-a lansat pe cont propriu, iar în aceste momente se bucură de succesul pe care îl merită. Minelli a făcut furori încă de la debutul ei în lumea artistică, motiv pentru care a făcut senzație cu hit-urile sale muzicale atât la noi în țară, cât și în străinătate. 

Minelli, despre cea mai mare provocare pe care a întâlnit-o în drumul spre succes

Într-un interviu exclusiv pentru Radio Impuls, Minelli a vorbit atât despre viața ei profesională, dar și despre cea personală. Acum se bucură de un succes răsunător și este o cântăreață extrem de apreciată, însă Minelli a pornit de jos și a trecut prin multe până a ajuns la succes.

Cea mai mare provocare pe care cântăreața a întâmpinat-o în drumul spre succes a fost în momentul când și-a început proiectul solo. Fiind puțin confuză, la vremea respectivă, Minelli nu știa dacă să revină în atenția publicului cu piese în română sau în engleză. 

Minelli, despre cea mai mare provocare pe care a întâlnit-o în drumul spre succes
Minelli

Citește și: Minelli vorbește despre cum s-a schimbat viața ei de când a devenit mamă: „Trebuie să recunosc că uneori îmi este un pic greu”

1. Cine este Minelli? Care este povestea din spatele acestui nume?

Hello! Deși primesc des întrebarea asta, niciodată nu știu cum răspund, însă o să mă rezum la faptul că sunt și am fost întotdeauna pasionată de muzică și îmi urmez visul de când mă știu. Vis-a-vis de nume, am ales Minelli pentru că mi-a plăcut mult cum sună, mi se pare un nume cu personalitate, care nu trece neobservat.

2. Care a fost momentul în care ți-ai dat seama că vrei să urmezi o carieră în muzică?

Nu cred că pot să spun că a fost un moment clar în care mi-am spus “Gata, vreau să fac muzică”, ci pur si simplu mi-am ascultat dorințele, mi-am urmat gândurile și m-am bucurat de fiecare etapă a acestei pasiuni.

3. Care a fost cea mai mare provocare pe care ai întâlnit-o în drumul spre succes? Dar cea mai mare bucurie?

Cea mai mare provocare a fost când am început cu proiectul meu solo, Minelli, pentru că eram un pic confuză, nu știam ce vreau să cânt, dacă în română sau în engleză, daca mai vreau să fac muzică, însă am continuat să cred în mine și am trecut și peste acel hop. Vorbind de bucurii sunt și au fost multe, de la momentul când am auzit prima oară o piesă dintre ale mele la radio sau faptul că am o echipă bună pe scenă și în spatele scenei, până la concertele mari unde toată lumea cânta împreună cu mine sau discurile de platină primite recent pentru piesele scrise de mine.

4. De-a lungul timpului ai compus numeroase piese pentru artiști foarte cunoscuți din România. Ce te inspiră atunci când scrii o piesă?

Depinde, e mereu diferit, ori pornesc de la un cuvânt care mi se pare mai special, ori de la o stare sau o poveste, ori chiar de la o replică auzită într-un film sau de la un sunet/instrument care îmi declanșează stări.

Minelli, despre cea mai mare provocare pe care a întâlnit-o în drumul spre succes
Minelli

5. Care sunt pasiunile tale și cum reușești să te bucuri de ele în ciuda programului tău aglomerat?

Nu știu dacă sunt pasiuni, pentru că muzica îmi ocupă cumva tot timpul, însă îmi place să mă uit la interviuri sau podcast-uri, să analiez cumva cum răspund diferiți oameni din domenii distincte la întrebări de tot felul. Îmi mai place foarte mult și mă relaxează să îmi pictez hainele, să fac colaje uneori și să mă plimb până mă dor piciorele:).

Citește și: Minelli a lansat piesa ”Could Be Something”

6. Ce te motivează pe plan profesional și personal?

Fiecare piesă pe care o scriu și o lansez e ca o provocare, pentru că nu știi exact cum va fi primită de public și asta mă ține cumva în priză, să mă depășesc continuu. Mă mai motivează enorm mesajele oamenilor din țări/culturi diferite care îmi scriu cum muzica mea este pentru ei medicament sau energia lor în concerte. Faptul că am ajuns să urc pe scenă și să văd cântând în fața mea oameni din diferite colțuri ale lumii piesele compuse chiar de mine este fascinație pură. Trecând acum și la planul personal, clar Sarah si Filip (cei doi copii) sunt motorul activator:).

7. Cum s-a schimbat viața ta de când ai devenit mamă? Cum reușești să îmbini viața profesională cu cea de familie?

Am conștientizat brusc faptul că am o responsabilitate enormă, clar programul meu nu mai este doar în mâinile mele și sunt cu capul în mai multe direcții. Reușesc însă, cred eu, să îmbin armonios viața profesională cu cea de familie, dar asta și datorită ajutorului din partea mamei mele, care are grijă de copii ori de cate ori sunt eu plecată, lucru care îmi dă o liniște psihică și sufletească.

8. La ce ar trebui să se aștepte fanii tăi în perioada următoare pe plan muzical? Cu ce artiști ai vrea să colaborezi?

La un album, pe care l-am anunțat deja și pe care sper să reușesc să îl lansez la sfârșitul lui februarie/ început de martie. Am o listă lungă de artiști cu care mi-ar plăcea să colaborez, cum ar fi Anne Marie, Raye, Robin Schulz, Purple Disco Machine, John Legend, Stevie Wonder, Bruno Mars, David Guetta, pff sunt multi, nu aș termina prea curând să îi pun pe foaie pe toți.

9. Cum a fost anul 2022 pentru tine, din punct de vedere creativ?

2022 a fost un an superb, am avut multe sesiuni de muzică în Berlin, Suedia, Londra, Dubai, am lucrat cu foarte mulți oameni talentați, am călătorit mult cu muzica și pentru muzică ceea ce mi se pare ideal și nu în ultimul rând sunt sănătoasă atât eu cât și oamenii din jurul meu, așa că nu pot decât să fiu recunoscătoare pentru acest 2022.

10. Un mesaj pentru ascultătorii Radio Impuls?

Să se bucure de prezent și să asculte muzică bună și să asculte albumul meu când iese:).