• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

EXCLUSIV! Zodier, lucruri mai puțin știute despre cariera sa și despre cine l-a ajut să ajungă în acest punct al vieții: "Muzica lui a fost refugiul meu și locul în care visele mele aveau o altă culoare"

Zodier, lucruri mai puțin știute despre cariera sa și despre cine l-a ajut să ajungă în acest punct al vieții
Zodier
Zodier a dezvăluit în exclusivitate pentru Radio Impuls cum a ajuns să aibă o carieră impresionantă în muzică. Vezi ce perioadă de cotitură i-a schimbat viața artistului!

Zodier este un artist aflat pe culmea succesului, iar asta se datorează ambiției de a face carieră în muzică încă de la o vârstă fragedă. Zodier se află printre artiștii care au ajuns rapid la inimile oamenilor, chiar de la prima apariție. Îmbrățișat de talent, tânărul artist a început să evolueze din ce în ce mai mult, astfel a ajuns unde este astăzi. Este talentat, apreciat și, cu siguranță, mai are încă multe de arătat în cariera sa.

Într-un interviu exclusiv pentru Radio Impuls, cântăreţul și-a deschis sufletul și a dezvăluit detalii mai puțin cunoscute despre cariera sa și despre cine l-a ajut să ajungă în acest punct al vieții. Artistul a răspuns ferm tuturor întrebărilor, fără a se ascunde cu ceva.

Zodier
Zodier

Zodier, dezvăluiri sincere despre carieră

Influențat de artiști precum Ed Sheeran, Eric Clapton, Post Malone și The Motans, Zodier a început să-și scrie propriile versuri, trimițându-le apoi către The Motans prin intermediul social media.

A fost invitat la scurt timp după de către acesta la o serie de sesiuni, unde a lucrat alături de producători titrați precum Marci & Sebi (INNA, Carla’s Dreams, The Motans, Irina Rimes), Alex Turcu (Carla’s Dreams, Irina Rimes, Alina Eremia) și Damian Rusu (The Motans, Irina Rimes, Damian Drăghici, Connect-R). 

1.De unde acest pseudonim, în primul rând?

Simplu, din frică! Căutam un nume, iar Denis (The Motans) mi-a cerut să fac o lista cu lucruri de care mă tem.

Și prin acea listă cu zeci de cuvinte, era și “astrolog”. Niciodată nu mi-a plăcut să ascult horoscopul, nu voiam să aflu ce mi se poate întâmpla azi sau mâine, vreau să fie un mister, vreau să trăiesc orice cu toată inima, fie rău sau bine, așa că mereu la rubrica de Horoscop, când vorbea astrologul, închideam televizorul. Și uite așa am ajuns să fiu acum propriul meu Zodier și singurul care îmi scrie viitorul.

2. Cum se împacă profesia de IT-ist (programator) cu muzica? E o trecere extrem de abruptă.

Într-adevăr trecerea este abruptă, dar eu o consider un refugiu. La job mă relaxez într-o anumită măsură, intru într-o gândire analitică și uit de orice “basm” pe care îl aveam în cap cu câteva momente în urmă. Și realist vorbind, este un job flexibil, care îmi oferă timp să fac muzică. 

3. Cum ai primit propunerea ca una din cele mai relevante piese ale tale, “Albastru răsărit” să  fie coloana sonoră a filmului “Mirciulica”? Este o mare realizare pentru un tânăr.

A fost foarte emoționant pentru moment, am simțit că în sfârșit am reușit să fac ceva frumos, și că s-a ajuns ca alți oameni să creadă același lucru. Anul trecut în vară m-a sunat Denis și mi-a dat vestea, pur și simplu a spus că echipei de producție i-a plăcut mult piesa și o vor în film, iar eu n-am avut o reacție foarte specială că așa sunt eu mă mai blochez la emoții:). Dar după câteva minute m-au luat fiorii și încă mă iau la amintirea momentului. Am fost și sunt foarte recunoscător pentru acea oportunitate.

Zodier
Zodier

4. Ce nu știu oamenii despre Eduard Bondar? Sau ce ar trebui să știe?

Despre Edi cred că oamenii vor afla mai multe de la Zodier, că deja obișnuiește să dea cam multe din casă.:) Dar lăsându-l pe Zodier la o parte, Edi e un băiat simplu care visează excesiv de mult și trage de unele lucruri din vis până le aduce în realitate. Edi e un inginer, actual programator, un fost student la Politehnica din Timișoara, un om îndrăgostit de a gândi, de a scrie și de a face muzică. Ce ar trebui să știe oamenii e că Edi nu e cu nimic mai special decât ei, ci doar a ales un alt drum, un drum al muzicii care este la fel de special ca oricare alt drum, atât timp cât iubim ceea ce facem.

Citește și: EXCLUSIV! Yuka, carieră de succes la o vârstă surprinzătoare. Ce secrete ascunde artista

Zodier nu a ezitat să spună cât de mult l-a ajutat Denis Roabeș, solistul trupei The Motans, în carieră

5. Cât de mult te-a ajutat Denis Roabeș (The Motans) în carieră? Cum și-a pus amprenta asupra ta? 

Amprenta lui Denis există cu desăvârșire, pusă în mulți ani în care muzica lui a fost refugiul meu și locul în care visele mele aveau o altă culoare. El m-a învățat atât direct, cât și indirect, să scriu cât mai frumos, mi-a dat curaj, m-a susținut și mi-a dat o mână mare de ajutor cu care să lucrez în industria muzicală. Acum e un mentor, un prieten, un coleg și în continuare un om pe care îl ascult la fel de cu drag. 

Denis Roabeș, solistul trupei The Motans
Denis Roabeș, solistul trupei The Motans

6. Te-ai mutat în București? Cum e viața în Capitală față de “acasă”? Îi faci față?

M-am mutat în București de aproape 1 an, și pot spune sincer că e foarte diferit față de Bihor, dar îmi place. Aici lumea e mai vie, mai focusată, iar eu îmi găsesc inspirație ușor. Mă bucur de diversitate și încerc încă să mă acomodez cât pot cu toată alergătura din capitală. 

Citește și: EXCLUSIV! Care este cea mai mare provocare pe care Sandra N a întâlnit-o în drumul spre succes: "Să îmbin cele două părți"

7. Ce faci când nu compui? Îți mai urmezi profesia de programator sau te dedici întru totul muzicii?

Da evident, când nu compun, îmi dedic o parte bună din timp pentru programare, o fac din plăcere și îmi dă o stare de relaxare, plus că mă pot lăuda cu niște oameni extraordinari în jurul meu, atât în muzica, cât și în IT, iar asta mă face să fiu fericit în ambele contexte. O mică parte o dedic și plimbatului prin oraș, singur, fiind o altă relaxare pentru mine și totodată un magnet de inspirație, cum spuneam, nu sunt un om foarte special, am nevoie de aer, o plimbare, poate o bere, dragoste și un pix. 

8. Te așteptai ca piesa ,,La Sacou”, în colaborare cu YUKA să prindă atât de mult pe social media?

Sincer nu m-am așteptat și cred că nimeni nu s-a așteptat. Încă încerc să înțeleg, oare o fi fost naturalețea noastră, simplitatea, sinceritatea, textul sau vocea, rămâne un mister, dar presupun că un mix între toate cele enunțate a făcut ca piesa să ajungă și să rezoneze cu zeci sau sute de mii de oameni. Cumva toți oamenii și-au adus aminte că dragostea e cea mai importantă, pe acordurile piesei, ceea ce pe mine mă face mândru, fericit, și tot mai entuziasmat pentru ce va urma.