- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Oamenii de știință de la NASA au explicat într-un raport care este motivul pentru care extratereștrii nu au venit să ne viziteze până acum. Chiar dacă aceștia reprezintă o societate inteligentă, cu capacități extraordinare de a călători în timp datorită OZN -urilor, se pare că încă nu au ajuns pe planeta noastră.
Din ce motiv extratereștrii nu au vizitat planeta noastră până acum?
Oamenii de știință au explicat în raportul ”Avoiding The Great Filter: Extra-terrestrial Life And Humanity’s Future In The Universe” că cel mai probabil extratereștrii nu au ajuns printre noi, deoarece deja au dispărut. Ei susțin că societățile inteligente au tendința de a se distruge una, câte una, iar vestea alarmantă este că rasa umană ar putea fi următoarea.
Citește și: Extraterestru sau fantomă? Imaginile care au împărțit internetul în două VIDEO
Jonathan Jiang, Philip Rosen, Kelly Lu, Kristen Fahy și Piotr Obacz sunt cei care au scris din punct de vedere teoretic raportul cu privire la existența extratereștrilor. Studiile cercetătorilor dezvăluie o teorie nu tocmai ideală, având în vedere că rasa umană este cea care ar urma să fie distrusă pe măsură ce va încerca să exploreze spațiul.
„Suntem de părere că un dezastru existențial poate urma pe măsură ce societatea noastră avansează exponențial către explorarea spațiului…”, se spune în raport.
„Marele Filtru are potențialul de a eradica viața așa cum o cunoaștem, mai ales că rata noastră de progres se corelează direct cu severitatea căderii noastre.
„Acest lucru indică o perioadă necesară de introspecție, urmată de perfecționări adecvate pentru a aborda în mod corespunzător situația noastră și pentru a aborda provocările și metodele prin care putem fi capabili să atenuăm riscul pentru omenire și pentru alte aproape nouă milioane de specii de pe Pământ”.