- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Festin regal la Palatul Snagov! Cum au fost răsfățați invitații la nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță
Sâmbătă, la Palatul Snagov, s-a scris un nou capitol dintr-o poveste de iubire desprinsă parcă din filme. Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au spus marele „DA” într-o ceremonie fastuoasă și încărcată de emoție. Totul a fost gândit până la cel mai mic detaliu, de la decorațiunile sofisticate până la meniul somptuos ales pentru a răsfăța invitații de seamă. A fost o seară magică, plină de eleganță, strălucire și gusturi rafinate.
Cum au fost răsfățați invitații la nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță
Monica Bîrlădeanu și-a pus amprenta asupra fiecărui aspect al evenimentului, asigurându-se că totul este perfect pentru ziua cea mare. Palatul Snagov, un loc emblematic, s-a transformat într-un spațiu al viselor, cu aranjamente florale ce îmbinau culori vibrante și elemente naturale, creând o atmosferă de basm. Invitații au pășit într-un univers rafinat, unde fiecare colțisor strălucea sub atenția la detalii și grija pentru rafinament. Meniul a fost o adevărată operă de artă culinară, conceput special pentru a impresiona până și cele mai pretențioase gusturi.
Citește și: Monicăi Bîrlădeanu, despre viața în America: „Doamne, am schimbat cred că 7 case în 13 ani”
Ce au savurat invitații la nuntă
Când a venit momentul felurilor principale, surprizele nu s-au oprit aici. Sturionul rumenit, servit cu unt negru și icre de lămâie, crispy rucola și salată de cus-cus, a fost o alegere impresionantă, aducând o combinație de arome sofisticate și texturi distincte.
Nu au lipsit nici sarmalele tradiționale, dar reinterpretate într-un mod cu totul special – învelite în frunză de hrean, tei, viță și varză, coapte în cuptor cu mult vin alb sec și borș de casă, acestea au fost servite pe mămăliguță friptă, completate de smântână, costiță și ardei iute, într-o reinterpretare de lux a gusturilor autentice românești. Pentru cei care au preferat carnea, meniul a oferit un medalion de mușchiuleț de porc în crustă de verdețuri, acompaniat de cartofi copți cu ulei de măsline și aromatizați cu rozmarin.