Stiri

Google Translate: Radio Impuls te provoaca sa recunosti melodia!

Google Translate: Radio Impuls te provoaca sa recunosti melodia!
Google Translate: Radio Impuls lanseaza o noua provocare! Recunosti melodia ta preferata, tradusa in alta limba?

Google Translate: Radio Impuls da startul distractiei si vine cu o noua provocare pentru ascultatori. Arata ca esti fan adevarat si demonstreaza ca poti recunoaste melodia artistului tau preferat chiar daca este tradusa in alta limba.

Google Translate: Radio Impuls da startul distractiei! Cum functioneaza provocarea?

Asculta la Radio Impuls, de luni pana vineri, intre orele 16:00 si 19:00, emisiunea "Bara la bara", prezentata de Mihai Hinda.

Prinde momentul in care Mihai anunta provocarea si asculta foarte atent indicatiile lui.

La un moment dat va fi difuzat un vers al unei melodii tradus din limba romana intr-o alta limba cu ajutorul Google Translate. Suna la 0799.111.005, intra in direct si incearca sa ghicesti despre ce melodie este vorba. Vei rade cu lacrimi, garantat!

Citeste si: Vara asta, Radio Impuls iti face din fiecare zi un HIT! Cele mai HOT emisiuni ale verii se asculta pe Radio Impuls!

Ce este Google Translate?

Google Translate este un serviciu gratuit oferit de Google care are capabilitatea de a traduce instantaneu cuvinte, expresii si pagini web in peste 100 de limbi. Zilnic serviciul Google Translate are peste 500 de milioane de utilizatori la nivel global.

Google Translate, ca si celelalte sisteme de traducere, are limitele sale. Cu ajutorul lui poti intelege textul pentru care cauti o traducere, insa sistemul nu garanteaza realizarea unei traduceri perfecte, rezultatele variind in functie de limbile selectate.

Fata de celelalte sisteme de traducere ce folosesc reguli gramaticale, algoritmul Google Translate are la baza un algoritm bazat pe inteligenta artificiala.

Citeste si: Un trio formidabil! Mihai Ghita, Valeria si Orlando vor da “Scularea!” romanilor, in fiecare dimineata, la “Radio Impuls”

Google Translate: Radio Impuls, parte din din Grupul Dogan Media International

Radio Impuls
Radio Impuls

Radio Impuls, parte din Grupul Dogan Media International, este o retea cu acoperire in cele mai importante orase din tara: Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Sibiu, Timisoara, Tulcea, Bacau, Rasnov, Bistrita si Craiova.

Radio Impuls difuzeaza hituri contemporane si se adreseaza unui public urban, dinamic, dornic sa asculte muzica buna si entertainment de calitate.