• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop 1 august 2022: Cum va prima zi din august?!

Horoscop 1 august 2022
Horoscop 1 august 2022
Horoscop 1 august 2022: Află ce-ți rezervă astrele: Zodiac zilnic pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scopion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti!

Horoscopul tău zilnic pentru 1 august 2022 este aici cu o prognoză astrologică pentru toate semnele zodiacale pentru ziua de luni. Iată cum va fi prima zi din această lună.

Citeste si: Horoscop săptămânal 1 august 2022 – 7 august 2022: Recomandări pentru fiecare zodie

Horoscop 1 august 2022. Ce ne rezervă astrele

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești, toate semnele horoscopului se află sub influența unor mișcări astrale decisive care vor subordona unele aspecte ale zilei de luni.

Berbec

În sfârșit eforturile profesionale ale fecioarelor sunt recunoscute și apar oportunități de a face progrese în carieră. Se prevede o situție tulburătoare în planul sănătății, iar nivelul de stres va crește din cauza suprasolicitării. Fecioarele sunt extrem de dinamice și pline de energie și se vor vedea transformări majore în relațiile lor de dragoste.

Taur

Veți depăși obstacolele și veți rezolva toate problemele care în trecut v-au provocat îngrijorare sau incertitudine.

Te vei simți în siguranță și îți vei putea determina destinul. Valorile tradiționale vor fi principalul tău sprijin. Dacă te dedici scrisului sau comunicării, este posibil să fii tu cel care poartă un mesaj semnificativ.

Gemeni

O figură masculină te va proteja. Te vei simți plin de energii pozitive și voință. Ai putea fi aproape de o persoană care este fascinantă, dar și intrigantă și capabilă să ducă o viață dublă.

Veți dezvolta un interes pentru lectură și cercetare.

Citeste si: Horoscop 31 iulie 2022: Află ce zodie va avea o duminică excelentă

Horoscop 1 august 2022
Horoscop 1 august 2022

Rac

Începutul săptămânii îi găsește pe raci alături de prieteni. Vor lua legătura cu ei pentru o întâlnire la care să se destindă de stresul acumulat săptămâna trecută. În relația cu partenerul, racii au parte de multă pasiune.

Totuși, ar trebui să fie atenți la cheltuirea banilor, deoarece îi așteaptă multe provocări. Nici la locul de muncă lucrurile nu stau mai bine, munca racilor nefiind apreciată de conducere.

Leu 

Leii sunt nevoiți să colaboreze cu ceilalți săptămâna aceasta, așa că sunt încurajați să fie disciplinați. Proiectele în care sunt implicați vor prospera, dacă stăpânesc comportamentul impulsiv. Totul merge bine în plan financiar și este o perioadă propice pentru a face investiții.

Persaonele singure trebuie să fie atente la oportunitățile de a intra într-o relație.

Horoscop 1august 2022. Fecioară

Astăzi vei vorbi cu un prieten care te va face să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Luați în considerare cuvintele lui. În plan sentimental, este posibil să treci printr-o mini-criză cu partenerul tău din cauza a ceva ce ai făcut greșit. Cel mai bun lucru pentru a o rezolva și a închide problema este să o recunoști astăzi și să-ți ceri scuze pentru ea.

Citeste si: Horoscop chinezesc 1 august 2022. Mistreţul poate semna un contract important!

Balanță

Balanțele trebuie să aibă mare grijă de inima lor săptămâna aceasta deoarece sunt pe cale să se îndrăgostească nebunește de cineva. Nu ar trebui să se îngrijoreze dacă devin anxioși spre finalul săptămânii, pot folosi situațiile care apar în avantajul lor. Nu este recomandat să se piardă cu firea în fiorii dragostei, mai bine și-ar pune toată energia în proiecte creative.

Horoscop 1 august 2022
Horoscop 1 august 2022

Scorpion

Dacă există un lucru de care nici nu vor să audă, acela este dragostea. De asemenea, pot apărea ușor conflicte în relații. Acum, singura lor preocupare este munca, iar în plan social caută să se izoleze. Chiar dacă cei din jur sunt de partea lor, dacă nu ies bani, scorpionii nu sunt interesați să socializeze. În ceea ce privește sănătatea, lucrurile stau excelent pentru nativii zodiei scorpion.

Săgetător

O zi destul de linistita te asteapta astazi daca stii sa profiti de ea. O zi bună pentru a vă aduna familia sau cei mai apropiați prieteni în jurul unei mese, în propria casă sau poate într-un bar de pe plajă. Important este că sunteți cu toții împreună, împărtășind acel timp de relaxare care vă va ajuta să întăriți legăturile în fiecare zi. Dacă te-ai întâlnit cu cineva relativ recent, astăzi este momentul să faci pasul pentru a-l integra în cercurile tale obișnuite.

Horoscop 1 august 2022. Capricorn

Ai prieteni buni, dar aminteste-ti si ca ti-ar fi foarte bine sa iti deschizi usile pentru a cunoaste alte persoane care iti vor imbogati existenta zilnic. În plan sentimental, ai posibilități astăzi să găsești o nouă iubire care să ți se potrivească. Fii cu inima deschisă!

Vărsător

Astăzi este timpul să ieșim la aer. Poate că nu ești în cea mai bună dispoziție și nu vrei să întâlnești prieteni sau persoane din familie care vor fi interesați de problemele tale. Totuși, asta este exact ceea ce ar trebui să faci. În ultimul timp îți concentrezi întreaga existență pe muncă și pe problemele care se creează în acest domeniu. Odihnește-te măcar astăzi.

Horoscop 1 august 2022. Pești

Ai o zi grozavă dacă știi să profiti de ea. Nu ratați aceste oportunități de a vă bucura de viață în fiecare zi. Iar în domeniul sentimental, nu mai fii timid sau naiv. Arată-te așa cum ești cu adevărat și vei câștiga.