• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop 20 septembrie 2022. Zodia care va începe o nouă poveste de dragoste

horoscop
Zodia care va începe o nouă poveste de dragoste [Sursa foto: PixaBay]
Iată care este Horoscopul pentru ziua de marți 20 septembrie 2022! Vezi care este zodia care se îndrăgostește.

Horoscopul zilei de marți, 20 septembrie 2022 vine cu multe vești bune pe plan financiar pentru zodiile Berbec și Taur. Astrologii au vești bune pentru nativii din zodia Balanță, care ar putea simți din nou fluturi în stomac. Află horoscopul zilnic pentru toate cele 12 zodii. 

Citeste si: Horoscop săptămânal 19-25 septembrie 2022. Ei sunt nativii care vor avea parte de succes pe plan profesional

Horoscop 20 septembrie 2022 pentru toate zodiile

Berbec

Se anunță o zi norocoasă pentru nativii din zodia Berbec! Aceștia se pot aștepta la o sumă importantă de bani pe care o vor primi într-un moment mult așteptat. Ai avea un pic de familiaritate și confort, dar este un drum lung mai ales când Luna se află în zodia Rac. Programul zilnic poate fi plin și acesta poate fi un alt motiv pentru care lucrurile simple care fac viața dulce sunt mult mai importante. 

Taur

Taurii vor avea parte de vești bune pe plan profesional. Acești nativi sunt pregătiți pentru o nouă etapă din viața lor, care ar putea fi chiar începerea unui nou loc de muncă sau avansarea într-o poziție pe care o ai deja. Nimicurile dulci și cuvintel amabile sunt ceea ce își doresc natizii din zodia Taur când Luna este în Rac. Ei observă când oamenii își dau interesul pentru a fi politicoși și fac eforturi suplimentare.

Astăzi, acestea sunt trăsăturile pe care nativii acestei zodii vor să le susțină și să le practice față de ceilalți.

Citeste si: Horoscop octombrie 2022: Zodiile care au parte de o lună de vis

Gemeni

În ziua de 20 septembrie 2022, Gemenii vor putea respira ușurați, deoarece un capitol dificil din viața lor a ajuns la final. Ei vor avea parte de vești bune și pe plan profesional.

Pe plan financiar, în schimb, e nevoie ca Gemenii să fie mai atenți când fac cheltuieli chiar dacă îi ajută să-și îmbunătățească calitatea vieții. 

Horoscop 20 septembrie 2022. Zodia care va începe o nouă poveste de dragoste
Horoscop 20 septembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Rac

Racii vor fi ceva mai sociabili astăzi și vor intra în discuții cu diferite persoane din jurul vostru. Veți fi apreciați pentru faptul că sunteți atât de buni ascultători. Răsfățați-vă cu ceva ce vă face plăcere. Luna va petrece încă o zi în zodia Rac, în timp ce își finalizează tranzitul, plasează îngrijirea de sine, somnul de calitate și dezvoltarea personală în fruntea listei de activități de astăzi.

Leu

Leii vor reflecta mult în decursul acestei zile asupra unui gând care nu le-a dat pace. Până la finalul zilei, acești nativi vor ajunge la o concluzie și decid să facă exact așa cum le transmite inima, fără a mai asculta de alte persoane. Greutatea de pe umerii lor nu mai este una apăsătoare pe măsură ce încep să renunțe la lucruri care nu îi mai ajută să avanseze. Nativii acestei zodii sunt gata să vadă viața dintr-un alt punct de vedere, iar Luna Rac de astăzi îi poate ajuta să facă această tranziție importantă în viață.

horoscop
Horoscop marți, 20 septembrie 2022 [Sursa foto: Freepik]

Fecioară

Fecioarele își vor începe ziua cu forțe maxime. În această zi, acești nativi simt că nimic nu le poate sta în cale. Această stare de spirit vă va ajuta să reușiți în tot ceea ce v-ați propus. Fecioarele sărbătoresc dragostea și bucuria pe care prieteniile de calitate le pot aduce în viața lor. 

Balanță

Astrele sunt favorabile pentru nativii din zodia Balanță, care ar putea începe o nouă poveste de dragoste. Simțiți că ați întâlnit o persoană care reușește să stârnească tot ceea ce e mai bun din voi. 

Scorpion

Scorpionii vor avea parte de o zi productivă, însă trebuie să fie atenți la modul cum își exprimă punctul de vedere. Este posibil să intrați în conflict cu anumiți colegi de la locul de muncă.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător sunt hotărâți să facă anumite schimbări în viața de zi cu zi. Simțiți că ați ajuns la o rutină, însă nu este prea târziu să schimbați asta.

Capricorn

Capricornii se vor confrunta cu un moment vulnerabil în relația de cuplu. Ei simt că lucrurile nu mai funcționează ca înainte și simt că este momentul să poarte o discuție serioasă cu partenerul de viață. Este atât de plăcut să poată lucra de acasă, dar dacă slujba nu permite să faci parte din angajații de la distanță, gândește-te la toate lucrurile grozave pe care le ai la birou. Vă puteți face locul de muncă un pic mai confortabil și binevenit, sărbătorind relațiile bune și modul în care întâlnirea cu colegii favorizează o familie care se află în afara casei dvs.

Citeste si: Horoscop săptămânal 19-25 septembrie 2022. Ei sunt nativii care vor avea parte de succes pe plan profesional

Vărsător

Vărsătorii s-ar putea confrunta cu un refuz în cadrul unui proiect important. Este necesar ca acești nativi să nu se lase bătuți, deoarece veștile bune nu vor întârzia să vină. Dacă ți-ai neglijat sarcinile și sarcinile personale, astăzi este o zi în care să-ți stabilești un obiectiv de a reveni în leagănul lucrurilor.

Este nevoie de timp pentru a-ți da seama pe ce trebuie să te concentrezi cel mai mult. Creați o listă de lucru și acordați-vă timp pentru a începe să stabiliți prioritățile.

Pești

Peștii sunt hotărâți să își apere punctul de vedere în fața persoanelor care i-au nedreptățit. Chiar dacă simțiți că anumite persoane v-au întors spatele, nu vă lăsați bătuți din ceea ce aveți de demonstrat. Este atât de frumos când le arăți oamenilor că îi iubești și când exagerezi puțin cu cuvinte amabile, poate fi exact ceea ce este necesar. Dacă simți ceva în inima ta, astăzi este ziua să spui asta.