• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop 29 iulie 2022: Evenimente astrologice importante. Trei zodii vor fi afectate

Horoscop 29 iulie 2022
Horoscop 29 iulie 2022
Horoscop 29 iulie 2022: Verifică horoscopul zilnic şi vezi ce ţi-au rezervat astrele! Urmează evenimente astrologice importante.

Horoscopul tău zilnic pentru 29 iulie 2022 este aici cu o prognoză astrologică pentru toate semnele zodiacale pentru ziua de vineri. 

În următoarele câteva zile vor avea loc două evenimente astrologice foarte importante: Luna Nouă în Leu și Jupiter Retrograd în Berbec, marcând începutul noilor energii ale acestui semn, în timp ce Jupiter începe cu mișcarea retrogradă.

Berbec

Vei fi cu energii foarte bune in jurul tau, doar incearca sa fii putin mai organizat in tot ceea ce faci ca sa ai suficient timp.

Nu acorda atât de multă importanță criticii persoanelor care doar te invidiază, zodia ta are puterea să îndepărteze toată acea energie negativă. Pleci într-o călătorie din motive de muncă și vizite la rude.

Horoscop 29 iulie 2022
Horoscop 29 iulie 2022

Taur

Vei continua cu proiectele tale de viață, adică vei forma o moștenire pentru viitor și vei căuta cea mai bună variantă de muncă. Iti vei incepe propria afacere, tine minte ca zodia ta este cea mai puternica pentru a atrage bani, asa ca nu rata aceste oportunitati de crestere.

Vei pleca în vacanță și vei vizita o rudă bolnavă. Vor avea loc schimbări de personal și noi proiecte de lucru în compania dumneavoastră.

Citeste si: 28 august 2022: Ziua waterparkurilor. Cinci parcuri acvatice să te răcoreşte pe caniculă

Gemeni

Te vei confrunta cu probleme de munca, tine minte ca semnul tau de aer este foarte perfectionist si te deranjeaza ca altii nu sunt, asta te face disperat in viata de zi cu zi, de aceea iti recomand sa fii linistit si sa eviti problemele.

Gemenii căsătoriți vor trece printr-o etapă de gelozie, așa că găsiți cea mai bună soluție și trăiți în cuplu. În dragoste, vei întâlni oameni compatibili cu zodia ta; Vor fi zile de pasiune alături de partenerul tău. În cartea de tarot a apărut dreptatea, adică trebuie să ai încredere în puterea ta de decizie.

Horoscop 29 iulie 2022
Horoscop 29 iulie 2022

Rac

Dacă erai în căutarea unui loc de muncă, acum poți găsi câteva lucruri interesante de făcut pe plan profesional.

Dacă ești mai consecvent cu ceea ce cheltuiești și cu ceea ce câștigi, atunci totul va fi bine pentru tine. Va trebui să găsești echilibrul între interesele tale și ale celorlalți. În dragoste, partenerul tău vrea să-ți ofere dragoste și sprijin, dar tu trebuie să-ți faci partea. Viața ta sentimentală îți oferă multă siguranță și îți place asta, bucură-te de ea. Relațiile tale cu ceilalți vor fi destul de bune și vei avea întâlniri pline de satisfacții.

Leu

Zi norocoasă pentru zodia ta. Vor fi zile de schimbări radicale favorabile în ceea ce privește munca. Feriți-vă de alcool și vicii, evitați excesele pentru ca ulterior să nu fiți invadat de vinovăție. Familia ta te invită să pleci într-o excursie în aceste zile, doar ferește-te de trădări. Folosește culorile verde și roșu pentru a atrage norocul.

Fecioara

Reușești să vezi lucrurile mai colorate, mai luminoase, mai pozitive. Cineva te ajută și ar fi bine să îți arăți deschiderea față de această persoană, să fii recunosctor, te îndeamnă astrele. Ai grijă ce informații oferi și mai ales, ca să nu le regreți ulterior.

Balanță

Astăzi ai parte de o zi chiar cu noroc. Vin vești bune în sectorul sănătății, fie că este vorba despre sănătatea ta, fie de sănătatea cuiva drag. Găsești unele răspunsuri, unele informații utile pe care le aștepți de ceva timp. Este esențial să-ți asculți intuiția, pentru că aceasta te va ajuta să-ți faci alianțele de care ai nevoie.

Citeste si: Horoscop săptămânal 25 iulie 2022- 31 iulie 2022: O săptămână cu noroc la bani

Horoscop 29 iulie 2022
Horoscop 29 iulie 2022

Scorpion

Amintește-ți că pentru fiecare acțiune există o reacție, așa că trebuie să fii mereu foarte conștient de ceea ce vei face pentru a putea avea succes. Concentrează-te pe relații, pe grupuri, pe colaborări, pe asocieri. Dacă vrei să ai azi succes și în același timp să reușești să-i motivezi pe ceilalți, să fie mai consecvenți, mai focusați pe sarcina pe care o au de făcut, încearcă să fii mau blând la modul în care te exprimi.

Săgetător

Cartea Lunii înseamnă eliberare și continuitate pentru a face un alt pas spre prosperitate și a lăsa totul negativ în urmă. Este timpul să crești la locul de muncă și să cauți jobul pe care ți-l dorești atât de mult. Cineva care ți-a datorat bani te va plăti, te invită la o masă unde vei întâlni oameni foarte importanți pentru munca ta. Feriți-vă de cheltuielile inutile, încercați să începeți să economisiți. Vei avea o lovitură de noroc cu numerele 5 și 19 și cu culorile roșu și verde.

Capricorn

Cei din jurl vei avea impresia că nu sunt la fel de motivați ca tine, că nu se mișcă la fel de repede sau cu aceeași determinare. Și chiar dacă așa e, evită azi conflictele. Nu-ți pierde energia pe lucruri pe care fie nu le poți controla, fie nu le poți schimba. Focusează-te pe obiectivele tale, caută soluții, acționează.

Vărsător

Alergi mult în această perioadă, ca și cum responsabilitășile și îndatorilele au crescut tot mai mult sau toate sunt pe umerii tăi. Cea mai bună soluție? Să prioritiezi lucrurile, si nevoie de un plan bine gândit și ar fi bine să nu te lași influențat de presiunile venite din exterior, te sfătuiesc astrele.

Pești

Nu trebuie sa te lasi coplesita, in fata situatiilor haotice ar trebui sa ai mai multa rabdare sa stii sa le rezolvi, tine minte ca vei avea toate elementele pentru a-ti rezolva problemele. Trebuie să pleci într-o excursie și să cunoști oameni din alte părți. Există șanse mari ca dragostea să vină din altă parte a lumii, așa că așteptați-o.