• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop 30 iulie 2022: Este indicat să faci ordine, să clarifici, să faci curățenie, în casă, prin sertare, în relații şi în gânduri!

Horoscop 30 iulie 2022
Horoscop 30 iulie 2022
Horoscop 30 iulie 2022 pentru fiecare zodie. Află ce-ți rezervă astrele: Zodiac zilnic pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scopion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti!

Luna se va opune lui Saturn, așa că ne vom simți puțin mai pretențioși. Când Luna intră în Fecioară vom avea ocazia să punem puțină ordine în viața noastră.

Horoscop 30 iulie 2022 pentru toate zodiile

Consultă mai jos horoscopul complet pentru toate zodiile!

Berbec

Este timpul să te faci remarcat, să crești financiar. Trebuie să ai grijă de problemele stomacale și hormonale.

Culoarea ta norocoasă va fi galbenul, culoarea bucuriei, a puterii și a Soarelui. În ceea ce privește numerele tale magice, acestea vor fi 04 și 19. Dacă vorbim despre relații amoroase, vei fi în relații bune cu partenerul tău. Pentru cei care sunt singuri, vor avea o dragoste foarte compatibilă cu zodia Capricorn, Gemeni sau Scorpion.

Horoscop 30 iulie 2022
Horoscop 30 iulie 2022

Taur

Potrivit horoscopului tău, este timpul să cumperi o mașină și să investești mai mult în tine.

În ceea ce privește dragostea, te va căuta o persoană din trecut, căreia i-ai putea da o a doua șansă dacă vrei. Pentru Taurii care sunt singuri, o iubire din zodia Varsator, Fecioara sau Balanta le va veni si va fi foarte compatibila cu tine. Numerele tale norocoase sunt 06 și 22. Culoarea ta norocoasă va fi portocaliu, ceea ce înseamnă fericire. Cea mai bună zi a ta va fi joi.

Gemeni

Vei avea karma bună săptămâna aceasta. Ai putea obține un nou loc de muncă. ar trebui să fii sincer cu tine însuți, nu doar față de ceilalți. Numerele tale magice vor fi 09 și 31. Cea mai bună zi a ta va fi marți, iar culoarea ta norocoasă va fi roșu intens, care este folosit pentru a sparge energia negativă.

Rac

În cărțile de tarot primești „The World”, care îți spune că este timpul să călătorești, să miști energiile, să-ți schimbi casa și partenerul.

Îți cere să studiezi mai mult, pentru că abia atunci vei crește. Cea mai bună zi a ta va fi luni. Culoarea ta norocoasă va fi un albastru intens, ceea ce înseamnă că Dumnezeu va fi alături de tine. Numerele tale magice vor fi 08 și 40. Cartela îngerilor îți spune „proiect nou la ușă”, adică vei avea de lucru și lucruri noi de făcut.

Leu 

Numerele tale magice vor fi 11 și 17.

Culorile tale norocoase vor fi roșu și verde, care vor elimina negativul. Dacă ești singur, o dragoste din zodia Berbec, Capricorn sau Săgetător va veni la tine. Cartea îngerilor indică faptul că veți avea „succes răsunător în ceea ce faceți” în această săptămână. Pe de altă parte, cardul cristalelor îți cere să te deschizi către noi descoperiri, să studiezi din nou și să te încurajezi la un nou loc de muncă. Îți poți pune o dorință în această săptămână și se va împlini.

Horoscop 30 iulie 2022. Fecioară

În această zi ești interesat de ascensiunea ta socială, de imaginea ta publică, de ce spun sau cred alții despre tine, de aceea vei lansa tot felul de întrebări și mici sondaje printre ceilalți, pentru a înțelege unde te poziționezi acum, cum te văd ceilalți, vei fi atent la detalii, la atitudinea celor cu care vei interacționa.

Balanță

Conform horoscopului tău, va fi o săptămână foarte încărcată. Amintește-ți că cel mai important lucru pe care îl ai este sănătatea ta. Numerele tale magice sunt 21 și 25. Culorile tale norocoase vor fi albastru și gri. Sunt oameni compatibili cu tine și sunt din zodiile Berbecului, Gemenii sau Capricornului.

Citeste si: 31 iulie 2022: Ziua Avocado. Ce beneficii ne aduce pentru sănătate

Scorpion

În cărțile de tarot primești „Soarele”, care îți spune că este timpul să ai acea energie pozitivă pentru a merge înainte și a te reinventa. Mișcă-te și fă exerciții fizice. Cea mai bună zi a ta va fi marți, culoarea ta norocoasă va fi argintiul, iar numerele tale magice vor fi 14 și 20. O dragoste adevărată îți vine din zodia Berbec, Vărsător sau Rac.

Horoscop 30 iulie 2022
Horoscop 30 iulie 2022

Săgetător

În cărțile de tarot primești cartea „Roata Norocului”, care îți spune că vei fi în frunte, dar trebuie să ai răbdare. Încercați să nu intrați în probleme care nu sunt ale voastre. Cea mai bună zi a ta va fi joia, iar numerele tale magice vor fi 23 și 41. Culoarea ta norocoasă va fi auriu.

Horoscop 27 iulie 2022. Capricorn

Este indicat să faci ordine, să clarifici, să faci curățenie, în casă, prin sertare, în relații, în gânduri. Ai nevoie de eliberare, de lămurire, de debarasare într-un ritm mai alert. Dacă vei face acest lucru, vei reuși să te poziționezi spre o direcție nouă, mult dorită, transformatoare.

Citeste si: Ziua Internationala a Tigrului- 29 iulie 2022

Vărsător

S-ar putea să fie vorba despre un moment de cotitură, să fii într-o cumpănă, la o răscruce, să închei un capitol și să-ți îndrepți atenția către un nou capitol. Este posibil, de asemenea, să fie vorba și despre un fel de transformare, despre un alt timp de înțelegere, de conștientizare.

Horoscop 30 iulie 2022
Horoscop 30 iulie 2022

Horoscop 30 iulie 2022. Pești

Astăzi vei descoperi că cineva din anturajul tău reușește să te mobilizeze, să-ți ofere acea motivație de care ai nevoie, fie prin vorbele sale, fie prin atitudinea sa, dar în același timp există și cineva care te trage înapoi sau îți insuflă temeri și nesiguranță, neîncredere, chiar dacă nu sunt cu rea intenție. Este esențial să te detașezi de partea negativă, te sfătuiesc astrele.