• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop 9 iunie 2022: Trei nativi vor fi trădați astăzi

Horoscop 9 iunie 2022
Horoscop 9 iunie 2022
Horoscop 9 iunie 2022: Află predicțiile astrale pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Horoscop zilnic 9 iunie 2022 este aici cu o prognoză astrologică pentru toate semnele zodiacale. Atenție la oamenii cu două fețe. Săgetătorii, Peștii și Balanțele au parde de o dezamăgire. Fiți atenți pe cine primiți în anturajul vostru și cui vă împărtășiți secretele.

Citeste si: Mercur retrograd 2022: Momente de coşmar în perioada 10 mai- 3 iunie pentru aceste zodii

Berbec

În această zi, colaborările și discuțiile cu oamenii care sunt bine pregătiți în domeniul lor îi pot motiva pe zodia Berbec să acționeze și să nu mai aștepte. Astrele menționează că acest nativ poate învăța niște secrete utile legate de domeniul în care activează și o să-și dea seama că are suficiente cunoștințe. În a doua jumătate a zilei, se poate lăuda cu un mare succes.

Horoscop 9 iunie 2022
Horoscop 9 iunie 2022

Taur

Este o zi mai delicată și dificilă din unele puncte de vedere pentru zodia Taur, deoarece apar câteva surprize plăcute, dar și neplăcute în viața personală.

De asemenea, în a doua jumătate a zilei, pot apărea situații care evoluează spre întorsături neașteptate. Astrologii mai arată că zodia Taur începe să respingă unii oameni sau să-i evite, fiindcă sunt prea insistenți.
Horoscop 9 iunie 2022
Horoscop 9 iunie 2022

Gemeni

Zodia Gemeni este ajutată de energia lunii în această zi. Mintea, sufletul și corpul lor se aliniază într-un echilibru perfect, fiindcă găsesc soluțiile care îi readuc la realitate. Astrologii mai spun că carisma zodia Gemeni îi ajută să depășească orice problemă în această zi.

Din acest motiv, se implică în mai multe proiecte și chestii care îi aduc bani suplimentari.

Citeste si: Horoscop 8 iunie 2022: Apar cheltuieli neprevăzute pentru trei nativi

Rac

Racii sunt bine dispuși în această zi și au o mare putere de muncă, dar îi apasă grijile legate de viitor. Stelele arată că acest nativ pot primi o veste favorabilă pentru una dintre problemele care care se gândește de mai mult timp și chiar îi obsedează.

Iar în a doua jumătate a zilei, Racii simt nevoia de o schimbare, poate ceva legat de fizicul lor.
Horoscop 9 iunie 2022
Horoscop 9 iunie 2022

Leu

Stelele arată că viața zodia Leu începe să se așeze într-o direcție fantastică sau cel puțin optimistă pentru ei, fiindcă prezentul devine mai colorat, iar viitorul, plin de speranțe. Astrologii spun că în această zi, zodia Leu își stabilesc noi obiective și chiar își pot schimba unele principii.

De asemenea, mai aproape de seară, acest nativ primește un apel sau mesaj important.

Fecioară

Fecioarele au multe lucruri de făcut în această zi și sunt foarte active când este vorba de dezvoltare personală. De asemenea, dau dovadă de anvergură, un orizont larg de vedere și beneficiază de oportunități neașteptate. În a doua parte a zilei, fac lucrurile cum trebuie, cu tragere de inimă, cu suflet și nu renunță la ceva, chiar dacă este dificil.

Balanță

Este o zi bună pentru zodia Balanță, fiindcă sunt creative, pline de idei și au o gândire la nivel mai mare. Astrologii spun că caută modalități pentru a-și extinde afacerea sau pentru a reuși să intre în contact cu persoane importante, care îi pot ajuta și susține. În a doua jumătate a zilei, își dedică ceva timp pentru propriile nevoi și se pot răsfăța cu ceva bun.


Scorpion

Scorpionii sunt tulburați emoțional în această zi, întrucât apar tot felul de evenimente și situații care nu au intrat în planurile lor. Astrologii menționează că în a doua parte a zilei, pot afla o informație care îi luminează la propriu și la figurat. Cu toate acestea, trebuie să verifice dacă nu e fake news. De asemenea, se pot întâlni cu niște prieteni la un suc.

Săgetător

Săgetătorii sunt admirați în această zi și există anumite persoane în jurul lor, care își doresc să fie prieteni cu voi sau poate chiar ceva mai mult. Cu toate acestea, Săgetătorii încă testează intențiile lor și comportamentul. Astrologii spun că acest nativ simte că nu poate să facă față unor probleme sau unei situații extrem de dificile din viața lor și pot apela la ajutorul.

Capricorn

În această zi, Capricornii sunt admirați și anumite conversații, pot fi destul de profunde. Astrologii spun că acest nativ observă foarte multe detalii la o persoană sau la o situație și nu vrea să participe, fiindcă își dă seama că este vorba de un risc major. De asemenea, în a doua jumătate a zilei, pot face niște cumpărături importante legate de casă sau de job.


Vărsător

Vărsătorii sunt obsedați de ceva, poate chiar de propria lor înfățișare. Acest nativ își dă seama că merită mai mult și vrea să facă o schimbare, care o să-i aducă probleme, dar și în același timp, posibilități noi. În a doua jumătate a zilei, o discuție îl ajută să înțeleagă ce vrea și ce trebuie să facă ca să obțină un anumit statut sau încrederea unui om.

Pești

Zodia Pești, în această zi este hotărâtă și cu capul sus. Cu această energie atrage și pe alții să se alături în tot ce fac. Nimeni nu poate să stea în calea lor, întrucât sunt motivați și inspirați. Configurația planetelor arată că este o zi favorabilă, mai ales în ceea ce privește ascensiunea socială și profesia. În a doua jumătate a zilei, Peștii pot avea câteva surprize.