• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Actualitate

Horoscop august 2023: O lună plină de provocări pentru trei zodii. Ce ne spun astrele?

Horoscop august 2023
Horoscop august 2023 [Sursa foto: Pixabay]
Horoscop august 2023: Consultă acum zodiacul lunar pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești!

Horoscop august 2023: V-am pregătit zodiacul pentru ultima lună de vară. Consultă horoscopul pentru august 2023 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești!

Horoscop august 2023 pentru toate zodiile

Pentru ultima lună de vară astrologii ne recomandă să ne reducem activitatea, să luăm o pauză și să ne odihnim mai mult.

Trebuie menționat și faptul că Soarele în Leu va aduce pasiune în viața noastră, cele mai influențate zodii fiind cele de Aer, potrivit astrologyk.com.

Iată horoscopul complet pentru luna august 2023!

Berbec

Berbecii vor avea o lună bună. Soarele în Leu le permite să evolueze, însă, din păcate, vor avea o serie de probleme cauzate de Venus retrograd. Dorințele nu se vor mai împlini așa de ușor ca până acum și, prin urmare, nerăbdarea lor ar putea sa le dea bătai de cap.

În plan sentimental, lucrurile nu merg chiar atât de bine întrucât Venus este capricioasă și pretențioasă.

Taur

Chiar dacă multe planete sunt retrograde, nu sunt chiar atât de afectați. Cei născuți în zodia Taurului trebuie, totuși, să fie atenți înainte de a lua o decizie importantă.

De asemenea, Venus retrograd te poate pune în situații nedorite, așa că cel mai bine aștepți până când astrele îți vor oferi un context mai bun pentru a face schimbări în viața ta.

Gemeni

Disonanța lui Saturn îți complică viața, iar Marte în Fecioară amplifică acest fenomen. Ești blocat într-o situație din care nu prea ai cum să ieși, iar obiectivele tale sunt momentan inaccesibile.

Trebuie să acorzi o importanță mai mare detaliilor și să ai curajul să îți prezinți ideile celorlați. Din fericite, la finalul lunii august, intrarea lui marte în Leu te va ajuta să limpezești puțin situația în care le afli.

Horoscop august 2023
Horoscop august 2023[Sursa foto: PixaBay]

Rac

Horoscopul lunii august ne arată că urmează o lună extrem de bună pentru cei născuți în zodia Racului. Ai toate resursele pentru a-ți face viața mai bună. Proiectele tale sunt susținute de cei care dețin puterea de a face acest lucru fără să le ceri, iar Venus face ca în plan personal să radiezi.

Prin urmare, profită de orice oportunitate care ți se oferă, fără să cazi prea mult pe gânduri.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de o lună plină de incertitudini. Cu toate acestea, la finalul lunii august, trecerea lui Marte în Balanță îți oferă un ajutor bine venit.

Ar fi bine să nu forțezi lucrurile, deoarece vor veni si perioade mai bune în viața ta.

Citește și: Compatibilitate zodii. Semne zodiacale care nu se potrivesc sub nicio formă

Fecioară

Relații tale nu îți aduc atât de multe beneficii, așa cum ți-ai fi dorit. O distanță se creează între tine și oamenii pe care îi cunoști de mult timp. Pe de altă parte, Uranus și Jupiter te ajută să cunoști noi persoane, aducându-ți posibilitatea de a evolua într-un nou context relațional.

Balanță

Influența carismatică a lui Venus și a Soarelui în Leu funcționează perfect pentru tine. Deși nu acționezi, în august 2023, vei atrage doar lucruri bune, fie că este vorba de noi prieteni sau de o nouă relație. Cercul tău relațional se va mări, iar asta este un lucru bun pentru tine și pentru starea ta de spirit.

Horoscop august 2023
Horoscop august 2023[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion ar putea primi o propunere importantă: o colaborare profesională interesante, în planul carierei, sau o cerere în căsătorie, pe plan personal. Din fericire, Marte și Mercur în Fecioară te vor ajuta să faci alegere optimă în ceea ce privește această propunere.
Atenție să nu pierzi, însă, o oportunitate importantă în viața ta.

Săgetător

Horoscopul pentru august 2023 ne arată că acum este momentul să își schimbi modul în care ai acționat în trecut. Trebuie să devii conțient de ambiția și de potențialul pe care îl ai.
În plus, ar fi bine să știi ca rezolvarea problemelor tale stă în abilitățile tale de a găsi soluții cât mai diverse.

Capricorn

Jupiter te ajută să obții multe beneficii pe plan personal, în timp ce Uranus aduce puțin necunoscut în viața ta fără să te destabilizeze.
Cu puțin noroc vei reuși să atragi privirile celor care au potențialul de a-ți schimba viața, iar calitățile tale vor agrege alături de tine oameni minunați.

Pe plan personal, nu se anunță evenimente majore. Totul merge bine și nu vor apărea provocări în viața ta.

Citește și: Previziuni 2023: Horoscopul anului pentru toate zodiile. Cine are noroc în dragoste?

Vărsător

Horoscopul lunii august nu vine cu vești prea bune. Uranus și Jupiter în Taur îți restricționează timpul de manevră, iar Soarele și Venus în Leu se opun împlinirii dorințelor tale.

Ar fi bine să accepți în luna august 2023 ajutorul pe care alții vor să ți-l ofere, pentru că nu vrei putea face totul de unul singur.

Horoscop august 2023
Horoscop august 2023[Sursa foto: PixaBay]

Pești

Ce născuți în zodia Pești continuă să evolueze într-o atmosferă confortabilă. Uranus și Jupiter continuă să îți aducă noroc, astfel că acum este momentul să profiți de oportunitățile pe care viața ți le oferă.

De asemenea, Saturn îți oferă timpul de care ai nevoie pentru a face lucrurile să meargă în direcția corectă, conform horoscopului pentru luna august 2023.