• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop de weekend, 10-11 februarie 2024: Dragostea plutește în aer pentru Capricorni. Peștii sunt încurajați să iasă din zona de confort

Horoscop de weekend, 10-11 februarie 2024
Descoperă horoscopul pentru weekendul 10-11 februarie 2024 [Sursa foto: freepik]
Află ce ți-au rezervat astrele citind horoscopul pentru weekendul 10-11 februarie 2024. Previziuni complete pentru toți cei 12 nativi.

Consultă horoscopul pentru weekendul 10-11 februarie 2024! Următoarele zile îi ajută pe nativii din zodiac să evolueze pe toate planurile, deoarece aceștia vor căpăta motivația necesară pentru a schimba ceva în viața lor. Unii nativi au mai multă încredere în ei și reușesc să facă tot ce și-au propus, în timp ce alții se străduiesc să își urmeze drumul în ciuda tuturor provocărilor. Vezi mai jos ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Lună nouă pe 9 februarie 2024 în Vărsător: Cum sunt zodiile influențate?

Află ce ți-au rezervat astrele în weekendul 10-11 februarie 2024
Berbecii traversează o perioadă benefică pe plan profesional [Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul de weekend, 10-11 februarie 2024, pentru toate cele 12 zodii

Vești bune și recomandări pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Vezi aici ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Horoscopul anului 2024: Ce zodii au noroc în dragoste?

Berbecii au mai multă încredere în ei

Berbecii pare că și-au găsit motivația, iar acum nimic nu îi mai poate opri să obțină tot ce au visat. Acești nativi sunt dispuși să muncească foarte mult în următoarea perioadă, deoarece știu că atunci când va veni momentul vor fi recompensați. Schimbările pe care le-au făcut în viața lor îi ajută să rămână concentrați pe ceea ce au de făcut, iar cei din jur au grijă să le transmită foarte multă încredere în forțele proprii.

Taurii trebuie să îi acorde mai multă atenție partenerului

Taurii trebuie să aibă foarte multă răbdare în acest weekend, deoarece pot apărea anumite certuri în relația cu partenerul. Acești nativi se străduiesc să păstreze o comunicare deschisă, însă se pare că ceva nu mai merge în relația lor. Astrele arată că cei din zodia Taur ar trebui să fie mai blânzi și mai afectuoși în următoarea perioadă, dar și să petreacă mai mult timp cu persoana iubită, dacă vor ca problemele dintre ei să se rezolve.

Gemenii evoluează pe toate planurile

Gemenii au lucrat foarte mult cu ei înșiși pentru a căpăta mai multă încredere, iar după Luna nouă de pe 9 februarie, aceștia simt că în sfârșit au reușit. Astrele arată că urmează o perioadă destul de intensă pentru ei, astfel că ar fi bine ca în acest weekend să se gândească foarte bine ce vor de la viață, astfel încât să fie siguri pe deciziile pe care le vor lua.

Gemenii simt că vor învăța foarte multe lucruri noi odată cu schimbările care vin în viața lor, așa că sunt gata să evolueze pe toate planurile.

Zodiile vor evolua foarte mult în această perioadă, potrivit horoscopului pentru weekendul 10-11 februarie 2024
Racii primesc o recompensă în acest weekend[Sursa foto: PixaBay]

Racii se bucură de roadele muncii lor

După ce s-au confruntat cu o mulțime de probleme, Racii și-au dat seama că trebuie să muncească foarte mult dacă vor să facă o schimbare în viața lor. Acum, după mari eforturi depuse se pare că acești nativi primesc în sfârșit o recompensă, iar lucrurile se calmează pe toate planurile. Astrele arată că cei din zodia Rac vor petrece restul lunii bucurându-se de roadele muncii lor și vor avea grijă să se înconjoare doar de lucruri care îi fac să se simtă fericiți și împliniți.

Citește și: Horoscop dragoste 2024. Vezi aici dacă o să ai noroc în dragoste anul viitor!

Leii au parte de un weekend agitat

Leii trebuie să lucreze contra cronometru în următoarele zile, deoarece au o mulțime de lucruri de făcut și chiar dacă vine weekendul, aceștia nu se vor putea relaxa. Astrele arată că acești nativi ar trebui să ia lucrurile pas cu pas și să nu pună prea multă presiune pe ei, iar treptat vor rezolva fiecare problemă. Familia și prietenii le sunt aproape, astfel că cei din zodia Leu vor avea un weekend agitat, dar fericit.

Fecioarele se bucură de timpul liber

Fecioarele au parte de un weekend liniștit, pe parcursul căruia se vor bucura de timpul liber și de vremea frumoasă de afară. Acești nativi simt că au nevoie de o pauză după o săptămână atât de agitată, astfel că vor lăsa orice grijă în urmă și se vor concentra doar pe lucrurile care îi fac fericiți. De asemenea, Fecioarele vor petrece mult timp cu persoanele dragi din viața lor, astfel că vor începe săptămâna viitoare cu forțe proaspete.

Balanțele au nevoie de odihnă

Balanțele simt că stresul și oboseala le-au prins și din urmă, iar în acest weekend au nevoie de multă odihnă. Acestea se vor strădui să nu se mai gândească la problemele de la locul de muncă și se vor bucura din plin de timpul liber. De asemenea, Balanțele își dau seama că a venit momentul să acorde mai multă atenție pasiunilor lor, deoarece nu vor să își acapareze mintea doar cu muncă și vor să se concentreze și pe lucruri care le fac fericite.

Ce le rezervă astrele nativilor din zodiac în weekendul 10-11 februarie 2024?
Scorpionii nu își pot lua gândul de la locul de muncă[Sursa foto: PixaBay]

Scorpionii au parte de un weekend liniștit

Scorpionii reușesc să îmbine relaxarea cu munca în acest weekend, astfel că la final se vor bucura să vadă că și-au finalizat toate treburile, dar s-au și odihnit puțin. Acești nativi se vor organiza foarte bine și vor avea timpul necesar pentru a face și o plimbare în natură sau pentru a petrece câteva momente frumoase alături de cei dragi. Weekendul Scorpionilor va fi unul liniștit, astfel că aceștia vor începe săptămâna viitoare cu multă energie pozitivă.

Săgetătorii au norocul de partea lor în următoarele zile 

Săgetătorii sunt cei mai norocoși din zodiac în acest weekend și se pare că vor avea o mulțime de motive de bucurie. Acești nativi sunt foarte energici, astfel că reușesc să facă o mulțime de lucruri pe parcursul următoarelor zile. Vor fi mereu cu zâmbetul pe buze, iar atitudinea lor pozitivă va atrage o mulțime de complimente din partea apropiaților. De asemenea, Săgetătorii au noroc și în plan amoros, astfel că au mari șanse să fie cuceriți de o persoană pe care o vor întâlni în acest weekend. 

Citește și: Când începe Anul Nou Chinezesc în 2024? Va fi Anul Dragonului de Lemn

Dragostea plutește în aer pentru Capricorni

Capricornii sunt din ce în cea mai fericiți alături de partenerul lor, astfel că încep să se gândească la faptul că este momentul potrivit pentru a duce relația la următorul nivel. În ultima vreme au reușit să facă planuri comune de viitor și s-au bucurat împreună de fiecare reușită, astfel că acești nativi sunt siguri că au întâlnit persoana potrivită, alături de care pot construi familia la care visează. Astrele arată că urmează o perioadă plină de iubire și pasiune pentru cei din zodia Capricorn, care ar putea culmina cu o cerere în căsătorie. 

Vezi aici ce ți-au rezervat astrele în weekendul 10-11 februarie 2024
Peștii sunt încurajați să iasă din zona de confort[Sursa foto: PixaBay]

Vărsătorii se simt criticați de cei din jur

Vărsătorii nu sunt genul de persoane care să pună la suflet răutățile care vin din partea celor din jur, însă atunci când se simt criticați de oamenii în care aveau cea mai mare încredere, lucrurile se schimbă. Acrești nativi se simt trădați și le va fi foarte greu să treacă peste această situație. Aceștia vor ajunge în punctul în care își vor pune la îndoială deciziile, iar acest lucru va aduce și mai multă suferință în viața lor. Cu toate acestea, astrele arată că cei din zodia Vărsător trebuie să aibă în continuare încredere în ei și să continue pe drumul pe care au pornit. 

Peștii se bucură de experiențe noi

Peștii sunt încurajați să iasă din zona de confort în acest weekend, deoarece pare că monotonia s-a instalat în viața lor și au nevoie de o mică schimbare. Chiar dacă pot fi destul de reticenți la început, cei din zodia Pești își vor da seama că dacă nu încearcă lucruri noi, nu vor evolua niciodată. Experiențele noi sunt cele care îi ajută să treacă la un nou capitol al vieții lor, astfel că cei din zodia Peștii vor avea parte de un weekend plin de momente neașteptate, care vor veni la pachet cu multă energie și motivație.