• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop de weekend 14- 15 mai 2022. Ce v-au rezervat astrele pentru acest sfarșit de săptămană

Horoscop de weekend 14- 15 mai 2022
Horoscop de weekend 14- 15 mai 2022
Horoscop de weekend 14- 15 mai 2022. Se anunță un weekend plin de surprize pentru trei nativi.

Potrivit Horoscop de weekend 14- 15 mai 2022, Săgetătorii, Balanțele și Racii au parte de weekendul vieții lor! S-a dat drumul la distracție. Aventură, pasiune și spontaneitate. Despre asta este vorba în acest sfarșit de săptămană.

Horoscop de weekend- Taur 

Nativii Taur au nevoie să se reorganizeze pe plan profesional. În weekend-ul acesta este posibil să aveți niște întâlniri care să scoată din voi tot ce e mai bun.

Aveți o forță, o putere, de a îmbunătăți tot ce e mai bun. Reinventați-vă! Este timpul să folosiți tot ce se întâmplă în jurul vostru în favoarea voastră chiar uneori lucrurile patr a fi invers.

Citeste si: Unde se află cel mai lung tunel din România? Tunelul Meseș va fi construit cu 1 miliard de lei

Horoscop de weekend- Gemeni

Gemeni- Aveți de refăcut anumite drumuri, mai ales că guvernatorul vostru, Mercur, intră în retrograd.

Nu vă îngrămpdiți într-o direcție în care poate ați mai fost și nu v-a mers foarte bine. Poate veți fi tentați, dar nu vă grăbiți să trageți concluzii pripite. Este important să discutații cju oamenii din jur și să învățați să ascultați mai mult. De asemenea, o introspecție, o analiză interioară ar fi minunată în acest weekend.

Horoscop de weekend 14- 15 mai 2022
Horoscop de weekend 14- 15 mai 2022

Horoscop de weekend- Rac

Rac- Ai nevoie să-ți asculți mai mult intuiția.

Vei avea un weekend foarte puternic, mai ales pe planul intim. Veți avea ceva concluzii de tras și totodată vă veți gândi cum să faceți să vă folosiți mintea într-un mod constructiv și cât mai frumos pentru că aveți multe limitări. În ceea ce privesc banii pe care îi aveți la comun cu persoana iubită, este important să vă gândiți la o metodă prin care să vă creșteți bunurile. Mare atenție cu împrumuturile sau alte investiții.

Citeste si: Ronan Keating este încântat să revină în România vara aceasta! Ce mesaj are pentru fanii români!: „Ne vedem la festival!”

Horoscop de weekend 14- 15 mai 2022
Horoscop de weekend 14- 15 mai 2022

Horoscop de weekend- Leu

Leu- weekend-ul este plin de activități alături de partener și parcă vă grăbiți să le faceți pe toate.

Un weekend plin care vă încarcă din toate punctele de vedere pentru că voi sunteți satisfăcuți atunci când sunteți în preajma celorlalți, când vă arătași abilitățile și vă descoperiți talentele.

Așa că nu spuneți „nu” niciunei invitații de a face ceva noi.

Horoscop de weekend 14- 15 mai 2022
Horoscop de weekend 14- 15 mai 2022

Horoscop de weekend- Fecioară 

Fecioara nu poate controla anumite sectoare ale vieții. Este important să fiți recunoascătoare pentru tot ceea ce aveți fără a mai analiza atât de mult. Concenmtrați-vă pe părțile care merg bine și încercați să vedeți ce ați putea face pentru a mai putea îmbunătăți și în acele părți unde nu ai cele mai bune rezultate.

Descoperi ceva nou în legătură cu partenerul, iar acest lucru vă dă multă putere. 

Horoscop de weekend- Balanță

 
Balanță - Weekend-ul poate fi minunat dacă învață să se iubească cu adevărat. Ar trebui să analizați un pic câte lucruri faceți pentru voi sau ce ar trebui să faceți pentru voi și nu aveți timpul necesar. Este importnat să lăsați supărarea deoparte și să vă bucurați de ceea ce aveți. Vei avea o înclinare mai mare pentru partea spiritaulă, te vei ruga mai mult, mergi la biserică, mănăstiri sau poate ai timp pentru un ritual pentru sufletul tău.

Horoscop de weekend- Scorpion 

Unii nativi au nevoie mai mare să petreacă timp cu familia sau cu frații, surorile, poate ieșiți la un restaurant, mai ales acum că s-au mai ridicat din restricții. Este important să te deschizi și să îți dai voie să fii tu însuți. Nu vă ascundeți și vorbiți deschis despre ce vă apasă sufletul.

Horoscop de weekend- Săgetător

Ai multă energie și vei pleca la drum. Weekend-ul este plin și veți face în așa fel încât să rezolvați toate lucrurile care până acum v-au dat bătăi de cap.

Horoscop de weekend - Capricorn

Nativii Capricorn muncesc foarte mult chiar și în weekend. Citesc, studiază, învață foarte mult pentru că își doresc să crească foarte mult din toate punctele de vedere, dar mai ales din punct de vedere financiar. Vă apucați de niște proiecte, vă creați o strategie, totul pentru a descoperi cum puteți crește. Dacă partenerul dă semne că se supără, nu este momentul pentru asta și ar fi bine să înțeleagă. Poate veni și o validare de la cei din jur. 

Horoscop de weekend- Vărsător

Sunteți un pic descumpăniți, rupți în mai multe bucățele și parcă nu aveți timp. Este momentul să se organizeze. Aveți nevoie să vă faceți o strategie financiară, dar și pentru viața personală. Pare că vă simțiți un pic lăsați deoparte de partenerul de viață. Aveți nevoie să petreceți mai mult timp cu iubita/iubitul. Trebuie să vă setați obiective înalte. 

Horoscop de weekend- Pești

Intuiția voastră o ia în toate părțile și veți simți la cote maxime cam totul. Trebuie să vă ascultați intuiția și să vă notați anumite sentimente pe care le aveți pentru că veți rămâne surprinși de anumite puteri pe care le aveți și cum puteți atrage o mulțime de lucruri. Este important să vă analizați relația cu partenerul pentru a vedea ce ați putea să mai îmbunați. Sunteți înclinați către spiritualitate, credință, dar puteți fi și avocatul popourului, aveți tendința de a ajuta pe toată lumea.