• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop de weekend, 16-17 decembrie 2023: Taurii se lasă cuprinși de oboseală. Săgetătorii vor fi trădați de persoana iubită

Horoscop de weekend, 16-17 decembrie 2023
Zodiile au parte de un weekend agitat [Sursa foto: PixaBay]
Află ce ți-au rezervat astrele citind horoscopul pentru weekendul 16-17 decembrie 2023. Previziuni complete pentru toate zodiile.

Descoperă  horoscopul  pentru weekendul 16-17 decembrie 2023!  Zodiile trec printr-o perioadă în care vor conștientiza multe adevăruri dureroase. Unii nativi își pot da seama că sunt trădați de persoanele în care aveau ce mai mare încredere, în timp alții vor vedea cu dezamăgire că planurile lor nu ies așa cum și-ar fi dorit. Astrele arată că zodiile trebuie să rămână puternice în această perioadă și să trateze orice situație cu răbdare și calm. Vezi

mai jos ce ți-au rezervat astrele în următoarele zile!

Citește și: Horoscopul anului 2024: Ce zodii au noroc în dragoste?

Ce le rezervă astrele nativilor din zodiac în weekendul 16-17 decembrie 2023?
Previziuni astrale pentru toate zodiile [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop de weekend, 16-17 decembrie 2023, pentru toate cele 12 zodii

Vești bune și recomandări pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Vezi aici  ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Horoscop decembrie 2023: Zodiile cu mare noroc în ultima lună a anului

Berbecii sunt urmăriți de trecut în weekendul 16-17 decembrie 2023

Berbecii vor lua legătura cu o persoană din trecutul lor, care pare că își dorește să poarte o conversație serioasă cu ei. Chiar dacă acești nativi au foarte mult de muncă, își vor face puțin timp pentru a asculta ce are de spus persona respectivă.

Este posibil ca acești nativi să regrete decizia, deoarece vor fi puși în fața unei situații neprevăzute, însă cu mult calm și răbdare vor reuși să rezolve lucrurile.

Taurii au probleme la locul de muncă în weekendul 16-17 decembrie 2023

Taurii sunt tot mai obosiți în această perioadă, astfel că le este destul de greu să rămână concentrați pe lucrurile pe care le au de făcut. Acești nativi au ignorat anumite sarcini pe care le-au primit, iar acum sunt foarte stresați, deoarece trebuie să le finalizeze într-un timp foarte scurt.

Având în vedere provocările din această perioadă, Taurii au uitat că scopul lor este să exceleze în carieră, astfel că este posibil să fie trași la răspundere zilele următoare.

Cum va fi weekendul 16-17 decembrie pentru zodia Gemeni?

Gemenii sunt puși la grea încercare în zilele următoare, astfel că vor fi nevoiți să își canalizeze toată atenție pe sursa problemelor. Stresul și oboseala din ultima perioadă îi fac să piardă din vedere anumite aspecte la locul de muncă, astfel că există riscul să fie trași la răspundere, dacă nu rezolvă problemele create.

Starea de sănătate nu este nici ea foarte bună, așa că Gemenii trebuie să aibă mai multă grijă de ei în perioada următoare. 

Cum va fi weekendul 16-17 decembrie 2023 pentru nativii din zodiac?
Gemenii sunt puși la grea încercare în acest weekend[Sursa foto: PixaBay]

Racii au parte de un weekend agitat, în perioada 16-17 decembrie 2023

Racii au foarte mult de lucru în această perioadă, astfel că organizarea trebuie să fie impecabilă. Acești nativi vor să își finalizeze toate sarcinile, vor să petreacă mai mult timp cu partenerul, dar și să se bucure de câteva momente de relaxare. Le va fi destul de greu să se împartă între toate, însă nimic nu este imposibil. Racii rămân în continuare optimiști și speră că eforturile lor vor da roade. 

Citește și: Horoscop chinezesc 2024: Anul Dragonului aduce oportunități mari. Ne putem schimba complet viețile

Leii se simt trădați de cei din jur în weekendul 16-17 decembrie 2023

Leii vor constata cu tristețe că există anumite persoane în jurul lor care au interese ascunse și până acum le-au cauzat numai probleme. Astrele arată că acești nativi ar trebui să stea departe de conflicte în această perioadă, însă ceea ce pot face este să se distanțeze treptat de persoanele respective. Leii se vor simți mult mai bine pe măsură ce vor scăpa de tot negativismul din viața lor, iar prietenii și familia le sunt alături în orice situație. 

Fecioarele au probleme în relația de cuplu, în weekendul 16-17 decembrie 2023

Fecioarele încep weekendul cu moralul la pământ după o săptămână plină de muncă, astfel că au tendința să fie destul de rele cu cei din jur. Din acest motiv, pot simți că relația lor este pusă la grea încercare, așa că trebuie să găsească rapid o soluție pentru a rezolva problemele create. O discuție sinceră cu partenerul despre toate problemele cu care se confruntă le-ar putea ajuta extrem de mult, iar gesturile tandre vor fi și ele apreciate.

Balanțele petrec weekendul 15-16 decembrie 2023 alături de familie

Balanțele s-au concentrat atât de mult pe locul de muncă, astfel că cei din jur se pot simți neglijați. Chiar și ei încep să simtă dorul unei seri liniștite petrecute alături de familie, astfel că weekendul acesta vor lăsa grijile la birou și se vor concentra pe ceea ce le aduce fericire. Acești nativi nu trec prin cea mai bună perioadă, deoarece au realizat că există persoane care încearcă să le țină pe loc, astfel că trebuie să își găsească puterea să se distanțele de ele. 

Horoscopul de weekend, 16-17 decembrie 2023, pentru toți cei 12 nativi
Află ce ți-au rezervat astrele în weekendul 16-17 decembrie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Scorpionii au probleme cu banii în weekendul 16-17 decembrie 2023

Scorpionii s-au trezit cu o serie de cheltuieli neașteptate, care au generat pierderi serioase pentru ei. Astrele îi încurajează să fie mai cumpătați în următoarea perioadă, deoarece riscă să se confrunte cu probleme grave. Acești nativi ar trebui să se gândească foarte bine înainte să facă o investiție, pentru că uneori pot lua decizii greșite. În cazul în care nu reușesc să gestioneze problemele cu banii, Scorpionii ar putea apela la un prieten sau la familie pentru un mic împrumut. 

Ce le rezervă astrele nativilor din zodia Săgetător în weekendul 16-17 decembrie 2023?

Săgetătorii vor suferi din dragoste weekendul acesta, astfel că le va fi destul de greu să se concentreze și pe altceva. Acești nativi își dau seama că sunt trădați de persoana iubită, așa că toate speranțele pe care le aveau de la relația lor se vor nărui mult prea repede. Astrele arată că Săgetătorii trebuie să fie foarte calmi și să se gândească foarte bine, deoarece această ruptură poate duce chiar și la despărțire. 

Citește și: Când începe Anul Nou Chinezesc în 2024? Va fi Anul Dragonului de Lemn

Capricornii au nevoie de puțină relaxare în weekendul 16-17 decembrie 2023

Capricornii se vor simți cu adevărat ușurați după ce vor scăpa de o săptămână extrem de agitată, cu multe îndatoriri la locul de muncă. Chiar dacă lor le place să aibă mereu ceva de făcut, uneori au nevoie și de câteva momente de relaxare. În zilele următoare, ei vor petrece mai mult timp alături de familie și partener, astfel că își vor recăpăta puterile foarte repede. De asemenea, Capricornii pot descoperi noi pasiuni, care le vor aduce foarte multă bucurie. 

Descoperă horoscopul de weekend, 16-17 decembrie 2023, pentru toate cele 12 zodii
Vărsătorii fac schimbări importante[Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul de weekend, 16-17 decembrie 2023, pentru zodia Vărsător

Vărsătorii nu mai sunt deloc mulțumiți de stilul lor de viață, astfel că vor face câteva schimbări pentru a-și recăpăta încrederea în sine. Acești nativi vor scăpa de rutina aceea plictisitoare, în care acordă foarte mult timp pentru muncă și foarte puțin pentru activitățile care le aduc fericire. Astrele arată că odată ce aceștia își vor redescoperi pasiunile, starea lor se va îmbunătăți considerabil. De asemenea, momentele de relaxare și grija față de sine sunt esențiale în această perioadă. 

Peștii au noroc la bani în weekendul 16-17 decembrie 2023

Peștii au muncit foarte mult în această perioadă, astfel că se bucură de recompense în plan financiar. Eforturile lor nu pot fi trecute cu vederea, așa că aceștia se pot aștepta la și mai multe surprize și oportunități în carieră în viitorul apropiat. Weekendul 16-17 decembrie va fi unul liniștit pentru Pești, astfel că aceștia pot petrece mai mult timp cu cei dragi sau pot începe pregătirile pentru sărbători.

Acestea au fost previziunile astrale pentru weekendul 16-17 decembrie 2023. Pentru a afla mai multe despre ce vă rezervă astrele în următoarea perioadă, consultați site-ul  radioimpuls.ro.