• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Divertisment

Horoscop de weekend, 17-18 august 2024: Leii au planuri mari cu persoana iubită. Vărsătorii au nevoie să iasă din zona de confort 

Consultă horoscopul de weekend, 17-18 august 2024
Consultă aici horoscopul pentru zilele de 17 și 18 august 2024  [Sursa foto: PixaBay]
Citește horoscopul pentru weekendul 17-18 august 2024! Iată ce îți rezervă astrele, dar și care sunt zodiile norocoase în următoarele zile.

Descoperă horoscopul pentru weekendul 17-18 august 2024! Zodiile au noroc la bani și în afaceri în următoatrele zile. Acestea trebuie să profite de fiecare oportunitate pentru a obține ceea ce își doresc. Cei 12 nativi sunt sfătuiți să fie mai atenți la persoanele din jurul lor. În timp ce unele încearcă să profite de ei, alte persoane se simt neglijate, însă fac tot posibilul să ajute. Vezi ce îți rezervă astrele!

Citește și: Luna Plină din august 2024: Moment de cotitură pentru trei zodii

Vezi aici horoscopul de weekend, 17-18 august 2024
Ce surprize aduce weekendul pentru cele 12 zodii? [Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul pentru weekendul 17-18 august 2024. Ce spun astrele?

Vești bune și recomandări pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Iată ce arată astrele!

Citește și: Horoscopul lunii august 2024: Dragoste la cote maxime pentru 3 zodii

Berbecii pot spune lucruri pe care le vor regreta mai târziu

Berbecii sunt destul de sensibili în următoarele zile. Stresul acumulat și-a pus amprenta asupra lor, astfel că au nevoie de o pauză. Aceștia încearcă să petreacă mai mult timp singuri pentru a-și pune ordine în gânduri. Astrele le recomandă să fie atenți cum își exprimă punctul de vedere în weekend. Din cauza stării în care se află pot spune lucruri pe care le vor regreta mai târziu.

Taurii au norocul de partea lor în plan profesional

Taurii se bucură de un real succes în plan profesional. Aceștia muncesc din greu, însă rezultatele sunt pe măsură. Ei știu cum să întoarcă orice situație în favoarea lor, astfel că au parte doar de reușite. În următoarele zile trebuie să fie atenți la oportunități. Se pare că aceștia vor cunoaște anumite persoane importante, care le pot oferi sfaturi prețioase în afaceri.

De asemenea, astrele arată că se vor deschide noi uși pentru Tauri.

Gemenii petrec weekendul în familie

Gemenii se bucură de liniște și odihnă în zilele de weekend. Aceștia au nevoie să își ia gândul de la grijile de la locul de muncă, astfel că vor petrece mai mult timp acasă, fiind înconjurați de familie. Astrele arată că îi așteaptă momente de neuitat, care le vor aduce aminte că sunt iubiși și apreciați.

Clipele petrecute alături de cei dragi le oferă Gemenilor motivația de care aveau nevoie și curajul de a înfrunta orice provocare.

Citește și: Mercur intră în Retrograd în august 2024: Cum te poți proteja în această perioadă?

Cum va fi weekendul 17-18 august 2024 pentru cele 12 zodii?
Cine are noroc la bani în weekendul 17-18 august 2024?[Sursa foto: PixaBay]

Racii au noroc la bani și în dragoste

Racii sunt norocoși în acest weekend, mai ales în plan financiar. Se pare că aceștia ies în evidență pe toate planurile și vor avea parte de succes în orice își propun. În ultima vreme, ei au devenit mult mai curajoși, astfel că nu le este teamă să își asume riscuri și înfruntă orice provocare cu optimism. În plan sentimental, Racii au parte de clipe speciale, deoarece partenerul le acordă toată atenția lui și îi surprinde cu gesturi romantice.

Leii au planuri mari cu persoana iubită

Leii își doresc să își întemeieze o familie. Cei care sunt într-o relație simt că partenerul îi ajută să evolueze și să fie împliniți pe toate planurile, astfel că sunt gata să facă pasul celor mare. Cei care nu sunt încă într-o relație vor întâlni o persoană specială, care îi va da complet peste cap. Leii își schimbă radical perspectiva asupra lumii și își doresc stabilitate. Noua lor relație va evolua frumos și le va oferi fericirea adevărată.

Fecioarele primesc o oferă de nerefuzat

Weekendul 17-18 august vine cu un nou început pentru Fecioare. Acestea pot pune bazele unei afaceri profitabile sau pot primi o ofertă de nerefuzat la locul de muncă. Astrele arată că trebuie să aibă încredere în ele și să își pună calitățile în valoare. Fecioarele pot privi cu optimism spre viitor, deoarece vor avea parte de câștiguri mari. Serile de weekend le vor petrece alături de familie, care le susțin necondiționat.

Balanțele vor să avanseze în carieră

Balanțele au parte de un weekend liniștit. Acestea fac planuri legate de carieră, deoarece își doresc să avanseze și nu vor să le stea nimic în cale. Următoarele zile le aduc curajul de care aveau nevoie, precum și idei ingenioase cu care să iasă în evidență. Balanțele nu vor uita nici de persoana iubită, care este cel mai mare susținător al lor. Acestea vor încearca să îi facă o surpriză pentru a-i arăta cât de mult o apreciază.

Scorpionii au nevoie de odihnă și relaxare

Scorpionii au mare nevoie de o pauză, astfel că membrii familiei încearcă să îi convingă să meargă într-o vacanță. După atâtea zile agitate, ei merită să se relaxeze și să uite de griji într-un loc deosebit. Scorpionii trebuie să aibă mai multă grijă de ei, dar și să învețe să se bucure mai mult de viață. În ultima vreme au muncit ca un robot, astfel că din acest weekend este bine să nu mai pună la fel de multă presiune asupra lor.

Săgetătorii renunță la egoism

Săgetătorii încearcă să fie mai blânzi cu cei din jur. În ultima vreme au fost destul de egoiști și au spus lucruri pe care le regretă. Aceștia și-au vărsat frustrările pe cine le-a ieșit în cale, astfel că acum este bine să repare relațiile cu apropiații. Cei din zodia Săgetător vor petrece weekendul acasă și vor încearca să fie alături de persoanele dragi în orice situație. Efortul lor va fi apreciat, astfel că vor avea parte de multe momente frumoase.

Citește și: Mercur Retrograd în august 2024: Cum sunt afectate zodiile?

Iată ce anunță astrele pentru weekendul 17-18 august 2024
Ce îți rezervă astrele în următoarele zile? [Sursa foto: PixaBay]

Capricornii au parte de dragoste la cote maxime

Capricornii se concentrează pe relația cu persoana iubită. Aceștia vor să îi arate partenerului cât de mult contează pentru ei, astfel că îi vor pregăti o surpriză. Astrele arată că cei din zodia Capricorn au parte de multe momente frumoase și se vor apropia mai mult de acea persoană specială din viața lor. Aceștia sunt atenți și la ceea ce se întâmplă la locul de muncă, deoarece nu vor ca cineva să intervină și să le strice progresul.

Vărsătorii au nevoie să iasă din zona de confort

Vărsătorii au parte de un weekend liniștit. Aceștia încearcă să nu pună deloc presiune asupra lor și se bucură de clipele petrecute alături de familie. Astrele arată că a venit momentul să mai iasă din casă și să își facă prieteni noi. În ultima vreme au uitat să se bucure de viață, astfel că o escapadă în oraș le va face foarte bine. Vărsătorii sunt recunoscători pentru tot ceea ce li se întâmplă, dar mai ales pentru oamenii din jurul lor.

Peștii trebuie să își facă ordine în gânduri și să se relaxeze

Peștii se pun pe primul loc în următoarele zile și încearcă să se axeze doar pe lucrurile care îi fac fericiți. După tot stresul acumulat, ei vor să își facă ordine în gânduri și să ia lucrurile mai ușor. Cei dragi îi susțin și îi ajută cu orice asu nevoie, astfel că nu trebuie să își facă griji. Peștii își vor recăpăta pacea interioară și se vor simți pregătiți pentru o nouă săptămână la finalul zilelor de weekend.