• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop de weekend 18 - 19 februarie 2023: Balanțele sunt copleșite de regrete. Scorpionii trebuie să ia decizii importante

Horoscop de weekend 18 - 19 februarie 2023: Balanțele sunt copleșite de regrete. Scorpionii trebuie să ia decizii importante
Horoscop de weekend 18 - 19 februarie 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul de weekend, 18 - 19 februarie 2023 pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău aici și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă  horoscopul  de weekend 18- 19 februarie 2023! Zodiile au parte de emoții puternice zilele următoare, iar Universul le-a pregătit mai multe provocări pentru a le testa răbdarea. Astrele le vor fi mereu alături și vor avea grijă să ia cele mai bune decizii. Unii nativi au parte și de surprize frumoase, în timp ce alții vor trece de la agonie la extaz. Vezi aici ce ți-au rezervat astrele în zilele următoare! 

Citește și: Diagnostic crunt pentru Bruce Willis: ”Este dureros! Nu există tratamente pentru această boală”. Celebrul actor suferă de demență frontotemporală

Horoscop de weekend 18 - 19 februarie 2023: Balanțele sunt copleșite de regrete. Scorpionii trebuie să ia decizii importante
Horoscop de weekend 18 - 19 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Citește și:  Zodiac chinezesc 2023. Noutățile pe care le aduce Anul Iepurelui de Apă

Horoscop de weekend 18- 19 februarie 2023. Află ce îți rezervă astrele în aceste zile! 

Vești bune și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti.

Vezi ce îți rezervă astrele!    

Citește și:  Predicții Feng Shui 2023. La ce să ne așteptăm în Anul Iepurelui de Apă

Berbec 

Când credeai că în sfârși te poți bucura de câteva zile libere, cineva te solicită pentru un proiect important. Așa că weekendul acesta vei munci extrem de mult, iar timpul pentru tine și pentru familie va fi destul de limitat.

A doua parte a zilei de duminică se va elibera, iar tu vei apela la prieteni mai vechi, care te vor avea grijă să îți ridice moralul. Chiar dacă vrei ca totul să iasă perfect, nu vei reuși fără o mică pauză pentru a-ți reîncărca bateriile. 

Taur 

Zilele următoare vei fi destul de confuz și simți că nu îți mai poți controla sentimentele. Viața ta nu te mai face fericit și ai nevoie de o pauză de la orice pune presiune pe tine pentru a vedea o rezolvare.

Dacă simți nevoia să faci anumite schimbări, acesta poate fi momentul potrivit. Totuși, cântărește bine opțiunile și ai grijă să nu iei decizii impulsive. S-ar putea ca cineva nou să apară în viața te pentru a-ți acorda sprijin și pentru a-ți aduce zâmbetul pe buze din nou. 

Gemeni

Weekendul acesta apar primele semne ale oboselii, așa că ar trebui să pui sănătatea mai presus de orice. Ai muncit extrem de mult în ultima perioadă, însă acest lucru a adus mult stres și oboseală.

Chiar dacă vrei ca lucrurile să iașă perfect, uneori o pauză este bine venită. Prioritizează activitățile care te fac fericit și relaxează-te pentru a-ți reîncarca bateriile pentru o nouă săptămână, dar și pentru a te asigura că nu vor apărea probleme. 

Horoscop de weekend 18 - 19 februarie 2023: Balanțele sunt copleșite de regrete. Scorpionii trebuie să ia decizii importante
Horoscop de weekend 18 - 19 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Rac

Azi, atenția îți va fi concentrată pe comentariile pe care le fac cei din jur la adresa ta. Chiar dacă ești una dintre cel mai sensibile și emotive zodii, reprușurile nu îți vor strica strea de spirit. Te gândești la criticile constructive ca la o oportunitate de a învăța ceva, iar pe cele din pură răutate, le ignori cu desăvârșire. Astrele îți recomandă să fii răbdător weekendul acesta și să nu pui la suflet ceea ce spun alții despre tine. 

Citește și: Horoscopul banilor. Primăvara 2023 aduce surprize financiare pentru trei dintre zodii

Leu

Începi weekendul cu energie pozitivă și cu încredere în forțele proprii, însă această stare nu va dura prea mult. O situație neașteptată îți va strica strea de sprit, așa că vei deveni destul de tensionată și irascibilă. În ciuda lucrurilor pe care le simți nu ar trebui să intri în conflict cu persoana iubită. Dacă ai încredere în perspana de lângă tine, vei putea trece peste orice problemă. Astrele îți recomandă să îți păstrezi diplomația, deoarece ai putea reacționa destul de greșit în unele situații. 

Fecioară

Weekendul acesta ești destul de creativ la locul de muncă, dar și în felul în care arată propria casă. Ai multe idei pentru ca proiectul la care lucrezi să fie un real succes, iar cu motivație și perseverență, succesul este asigurat. Efortul tău nu va trece neobservat și s-ar putea să primești o recompensă incredibilă. În ceea ce privește locuința, te gândești la soluții pentru a face ca locul în care petreci cel mai mult timp să fie cât mai privitor pentru tine și familia ta. 

Balanță

Weekendul acesta ești copleșit de regrete. Trecutul te prinde din urmă și nu poți să nu te gândești la numite situații în care ai luat deciziile greșite. Ai ajuns la concluzia că viața ta ar fi arătat altfel dacă ai fi pornit pe alt drum, însă acum nu mai ai ce să faci pentru a îndrepta lucrurile. Astrele îți recomadă să nu fi prea dur cu tine și să ai grijă de sufletul tău. Persoana iubită îți va fi alături în tot acesta timp și nu te va judeca pentru ceea ce ai făcut. 

Horoscop de weekend 18 - 19 februarie 2023: Balanțele sunt copleșite de regrete. Scorpionii trebuie să ia decizii importante
Horoscop de weekend 18 - 19 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion 

Zilele următoare vei fi pus în fața unor decizii importante, așa că trebuie să cântărești totul cu atenție pentru a nu avea probleme pe viitor. Ești în căutarea unui echilibru și ar trebui să ții cont de ceea ce îți spune intuiția. Poți să simți atunci când ceva nu merge bine, așa că nu ignora aceste semne. De asemenea, relația de cuplu poate avea de suferit din cauza lipsei de comunicare. Ai încredere în persona iubită, deoarece este cea care te va susține în orice situație. 

Săgetător

Acum că a venit weekendul ești nerăbdător să petreci timp cu familia ta. Ești atât de entuziasmat încât ai pregătit chiar și o listă cu activități pe care vrei să le faci alături de cei dragi. Zilele următoare vor fi despre relaxare și despre recunoștința pentru familia frumoasă pe care o ai. O simplă ieșire în oraș sau o excursie la munte, vă poate scoate din monotonie și vă va aduce cu siguranță zâmbetul pe buze. 

Citește și: Horoscop martie 2023. Zodiile care au noroc în prima lună de primăvară

Capricorn 

Weekendul acesta ești recunoscător pntru toate lucrurile bune care întâmplă în viața ta, însă ești conștient că nu toată lumea are același noroc. Te gândești cum ai putea să faci o bucurie persoanelor nevoiașe, pentru care soarta a fost mai dură. O idee bună ar fi să faci o donație sau șă vizitezi o familie despre care știi că are nevoie de sprijin. Bunătatea ta va fi răsplătită, iar împlinirea pe care o simți îți dă speranță pentru viitor. 

Horoscop de weekend 18 - 19 februarie 2023: Balanțele sunt copleșite de regrete. Scorpionii trebuie să ia decizii importante
Horoscop de weekend 18 - 19 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător

Weekendul acesta vrei să te bucuri ca un copil de zăpadă, așa că ai planificat o excursie la munte, alături de cei mai buni prieteni. Vrei să te distrezi, dar și să te relaxezi cu prilejul acestor două zile libere, iar partea financiară te ajută să îți îndeplinești orice dorință ai avea. Bucuria va fi cu atât mai mare cu cât ai cei mai importanți oameni din viața ta îți sunt alături, așa că nu ezita să le transmiți cât sunt de importanți. 

Pești 

Zilele următoare este posibil să fii luat prin surprindere de vizita unul prieten mai vechi. Ești foarte bucuros așa că vei depune mult efort pentru ca timpul petrecut împreună să fie plin de momente frumoase. Te dai peste cap pentru a pregăti cele mai delicioase preparate, aranjezi casa și te gândești ce activități puteți face împreună. Nu te stresa prea tare, important este să vă simțiți bine împreună.