• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop de weekend 25 - 26 februarie 2023: Leii au noroc în plan financiar. Capricornii întâmpină probleme de sănătate

Horoscop de weekend 25 - 26  februarie 2023: Leii au noroc în plan financiar. Capricornii întâmpină probleme de sănătate
Horoscop de weekend 25 - 26 februarie 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul de weekend, 25 - 26 februarie 2023 pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău aici și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă  horoscopul  de weekend 25- 26 februarie 2023! Se anunță un weekend liniștit, în care zodiile vor avea parte de tot felul de surprize. Unii nativi se gândesc la relaxare, în timp ce pentru alții devine dificil să își ducă la bun sfârșit sarcinile. Leii sunt vedetele acestui weekend, deoarece au parte de noroc atât în plan financiar, cât și în plan profesional. Capricornii întâmpină probleme de sănătate și le va fi destul de greu să se concentreze pe ce au de făcut.

Vezi aici ce ți-au rezervat astrele în zilele următoare! 

Citește și: Florin Ristei va deveni tată pentru prima dată. Logodnica artistului este însărcinată. Anunțul a fost făcut chiar de cântăreț

Horoscop de weekend 25 - 26  februarie 2023: Leii au noroc în plan financiar. Capricornii întâmpină probleme de sănătate
Horoscop de weekend 25 - 26 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Citește și:  Zodiac chinezesc 2023. Noutățile pe care le aduce Anul Iepurelui de Apă

Horoscop de weekend 25- 26 februarie 2023. Află ce îți rezervă astrele în aceste zile! 

Vești bune și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Vezi ce îți rezervă astrele!    

Citește și:  Predicții Feng Shui 2023. La ce să ne așteptăm în Anul Iepurelui de Apă

Berbec 

Weekendul acesta ai tendința să neglijezi anumite persoane din viața ta, deoarece te preocupă mai mult cariera.

Ești o zodie foarte puternică și nimic nu te poatre opri astunci când ți-ai pus ceva în minte, însă asta nu înseamnă că îi poți dezamăgi pe cei dragi. Încearcă să găsești un echilibru între responsabilitățile de la locul de muncă și datoria față de familie. Astrele îți recomandă să te relaxezi alături de oamenii dragi din viața ta și să lași alte treburi pentru săptămâna viitoare. 

Taur

Ai tendința să devii din ce în ce mai trist pe măsură ce îți dai seama că faci în fiecare zi același lucru plictisitor.

Ești conștient că această monotonie te face să nu mai dai același randament la locul de muncă și te ține pe loc. Pentru a evolua atât în plan personal, cât și în cel profesional, ai nevoie de o schimbare de peisaj. O ieșire spontană te-ar putea ajuta weekendul acesta să îți reîmprospătezi starea de spirit. 

Gemeni

Deși îți dorești liniște, anumite situații neașteptate nu te vor lăsa să te bucuri de weekend așa cum ai plănuit.

Ai fost destul de stresat în ultima perioadă, iar neatenția la micile detalii, te face să o iei de la capăt zilele următoare. Astrele îți recomandă să faci lucrurile cu mai multă răndare pentru a evita astfel de situații pe viitor. Totuși, nu trebuie să te îngrijorezi, deoarece îi vei avea aproape pe cei dragi, care te vor susține constant. 

Horoscop de weekend 25 - 26  februarie 2023: Leii au noroc în plan financiar. Capricornii întâmpină probleme de sănătate
Horoscop de weekend 25 - 26 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Rac 

Weekendul acesta, accentul cade pe viața ta socială. Te simți din ce în ce mai singur și constați cu tristețe că te-ai îndepărtat de anumite persoane. Astrele îți recomandă să nu fii prea aspru cu tine și să îți folosești energia pentru a interacționa cu oameni noi. Poartă discuții interesante și câștigă respectul persoanelor pe care le întâlnești. Încearcă să nu intri în discuții contradictorii cu nimeni și să stai departe de orice îți poate crea neplăceri. 

Citește și: Zodiile care vor suferi din dragoste în martie 2023. Patru nativi care spun „adio” iubirii

Leu 

Zilele următoare vei primi o oportunitate de nerefuzat, așa că toate planurile pe care le aveai s-ar putea să suefere modificări. Astrele îți recomandă să profiți de acest lucru și să lași relaxarea pentru săptămâna viitoare. Ai nevoie de mult calm și răbdare pentru a lucra în așa fel încât să îți pui în valoare abilitățile. Dacă reușeșeti să îi impresionezi pe cei din fața ta, un post mai bun și un salariu mai mare vor compensa toată munca pe care ai depus-o. 

Fecioară

Weekendul te surprinde cu o energie de invidiat, deoarece ești foarte vesel și îți dorești să faci cât mai multe lucruri. Acorzi atenție aspectelor legate de sănătatea ta, așa că începi să faci un plan pentru a mânca mai sănătos și pentru a face mai multă mișcare. Starea de spirit pe care o ai te motivează și te face să îți dorești să fii cea mai bună variantă a ta. Ziua de duminică se va încheia alături de cei dragi, povestind și simțindu-vă bine. 

Balanță

Weekendul acesta ești hotărât să repari neînțelegerile dintre tine și persoana iubită. Ai muncit extrem de mult în ultima perioadă, iar persoana din viața ta s-ar putea simți neglijată. Încearcă să o surprinzi zilele următoare cu gesturi pline de iubire și cuvinte frumoase. Dacă veți petrece mai mult timp împreună, veți realiza cât de bine vă potriviți. Relația ta va fi mult mai apropiată după aceste zile petrecute în doi și bucurându-vă unul de celălalt. 

Horoscop de weekend 25 - 26  februarie 2023: Leii au noroc în plan financiar. Capricornii întâmpină probleme de sănătate
Horoscop de weekend 25 - 26 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion 

Weekendul acesta nu vei fi într-o stare tocmai bună, așa că ești în căutarea unui lucru suficient de interesant, cât să îți distragă atenția. Poate noi proiecte în plan profesional, te pot face să îți canalizezi toată energia negativă în ceva productiv, care îți va aduce numai beneficii la final. În loc să te gândești la lucrurile care nu merg bine în viața ta, încearcă să îți ocupi timpul cu activități care îți pot schimba perspectiva asupra a tot ce te înconjoară. 

Săgetător

Astrele spun că te așteaptă un weekend plin de productivitate. Îți dorești să faci cât mai multe lucruri, așa că nu e loc de relaxare. Vei începe ziua de sâmbătă cu multă energie și cu dorința de a face schimbări în viața ta. Sprijinul persoanei iubite va fi un real ajutor în acest proces, așa că ascultă cu atenție sfaturile pe care le primești. Un stil de viașă mai sănătos și noi idei de proiecte, îți pot da multă motivație și ambiție pentru săptămâna următoare. 

Citește și: Horoscop martie 2023. Cele mai norocoase zodii în prima lună de primăvară

Capricorn 

Weekendul acesta, oboseala își spune cuvântul și chiar dacă aveai foarte multe lucruri planificate, acestea nu se vor întâmpla așa cum îți dorești. Astrele spun că a venit momentul să te pui pe primul loc și să te relaxezi. Încearcă să petreci mai mult timp în pat sau făcând orice activitate care te face fericit. Chiar dacă ești o persoană foarte muncitoare, nu ar trebui să te simți vinovat atunci când nu faci nimic, uneori ai nevoie și de o pauză. 

Horoscop de weekend 25 - 26  februarie 2023: Leii au noroc în plan financiar. Capricornii întâmpină probleme de sănătate
Horoscop de weekend 25 - 26 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător

Weekendul acesta este despre relaxare și ești hotărât să ignori orice problemă ar putea apărea. Ai muncit extrem de mult în ultima perioadă, iar acum ai nevoie de o puază pentru a-ți reîncărca bateriile. Totuși, în ziua de duminică este posibil să te confrunți cu o situați neașteptată, însă dacă îți vei păstra calmul, lucrurile se vor rezolva mai repede decât credeai. Astrele îți recomandă să nu lași nimic să îți strice starea de spirit. 

Pești

Zilele următoare vei fi într-o dispoziție de zile mari și reușeșeti să îi inspiri pe cei din jurul tău cu bunătatea și felul tău de a fi. Îți place să îi faci pe cei din jur să zâmbească, așa că vei încerca să surprinzi persoanele dragi cu cele mai frumoase gesturi. Ești o persoană extrem de sociabilă și îți place să cunoști oameni noi care pot aduce schimbări în viața ta. Astrele spun că este bine să înveți cât mai mult de la persoanele pe care le întâlnești azi, deoarece acest lucru te va umple de energie pozitivă.