• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop de weekend, 25-26 mai 2024: Norocul este de partea Balanțelor în următoarele zile. Peștii primesc o veste bună în plan financiar

Horoscop de weekend, 25-26 mai 2024
Iată cum va fi weekendul 25-26 mai pentru fiecare zodie [Sursa foto: PixaBay]
Vezi aici ce îți rezervă astrele citind horoscopul pentru weekendul 25-26 mai 2024. Previziuni complete pentru cei 12 nativi.

Consultă horoscopul pentru weekendul 25-26 mai 2024!  Zodiile nu se pot relaxa nici în weekend, astfel că sunt nevoite să muncească în continuare pentru a pune la punct anumite chestiuni. Unii nativi vor întâmpina mici probleme în relațiile cu cei din jur, așa că astrele le recomandă să fie răbdători și să aibă grijă la reacțiile lor. Balanțele sunt norocoasele zodiacului în următoarele zile, deoarece vor avea parte de surprize pe toate planurile.

Vezi mai jos ce îți rezervă astrele!

Citește și: Horoscop zilnic, 24 mai 2024: Berbecii se străduiesc să își pună viața în ordine. Scorpionii au probleme cu gelozia

Consultă horoscopul pentru weekendul 25-26 mai 2024
Descoperă ce îți rezervă astrele în weekendul 25-26 mai 2024[Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul pentru weekendul 25-26 mai 2024. Ce ne rezervă astrele?

Vești bune și recomandări pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Iată ce spun astrele!

Citește și: Horoscopul lunii mai 2024: Zodiile care vor cunoaște dragoste adevărată în ultima lună de primăvară

Berbecii pot ajunge la epuizare în acest weekend

Deși este weekend, Berbecii continuă munca. Aceștia au multe treburi de rezolvat, astfel că ziua de sâmbătă va fi destul de agitată pentru ei. Cei născuți în această zodie pot ajunge foarte ușor la epuizare, așa că este bine să ia și o scurtă pauză.

Ziua de duminică le va aduce liniștea de care au nevoie, când Berbecii vor încerca să petreacă mai mult timp singuri pentru a-și pune gândurile în ordine.

Taurii se gândesc la despărțire

Taurii se străduiesc să își consolideze poziția de lider, deoarece în ultima perioadă pare că nimeni nu îi mai bagă în seamă la locul de muncă. Aceștia vor încerca să fie mai hotărâți și mai comunicativi, astfel încât cei din jur să le înțeleagă punctul de vedere.

De asemenea, cei născuți în zodia Taur au de luat decizii importante în acest weekend legate de relația cu persoana iubită. După o perioadă tensionată, acești nativi se vor gândi serios dacă merită să continue relația sau nu.

Gemenii au parte de discuții tensionate în relație

Gemenii se simt epuizați, astfel că în weekend au nevoie de liniște. Totuși, acești nativi sunt nevoiți să poarte o discuție serioasă cu partenerul, care nu va merge din prima așa cum își doresc.

Cei născuți în această zodie trebuie să spună clar ce au pe suflet, dar și să asculte persoana din fața lor pentru a găsi o rezolvare împreună. Deși nu va fi ușor, Gemenii vor lăsa încăpățânarea deoparte și vor ajunge pe aceeași pagină cu persoana iubită.

Horoscopul pentru weekendul 25-26 mai 2024
Zodiile au parte de un weekend agitat[Sursa foto: PixaBay]

Racii încearcă să le fie alături celor dragi

Racii vor să ajute pe toată lumea, astfel că în weekend se concentrează doar pe dorințele și problemele apropiaților. Celor născuți în această zodie le place să intervină pentru a da o mână de ajutor, deoarece acest lucru le oferă împlinire și o stare de bine ce nu se poate compara cu nimic. Totuși, astrele le recomandă să își rezerve puțin timp și pentru ei dacă nu vor să rămână în urmă cu treburile pe care le au de făcut.

Citește și: Cele mai asteptate filme și seriale ale lunii iunie 2024 pe Netflix

Leii sunt cam irascibili și se vor certa cu toată lumea

Leii au parte de un weekend tensionat. Aceștia se enervează din motive nesemnificative și ajung să se certe cu cei dragi. Astrele le recomandă să fie mai răbdători cu apropiații dacă nu vor să rămână singuri. Atunci când se confruntă cu diferite probleme este mai bine să discute despre ceea ce au pe suflet pentru ca cei din jur să nu le înțeleagă greșit atitudinea. Deși weekendul va fi destul de agitat, săptămâna următoare va începe bine pentru Lei.

Fecioarele fac planuri de viitor

Fecioarele au planuri mari pentru viitorul lor, însă vor fi surprinse să vadă că cei din jur nu sunt de acord cu ceea ce vor să facă. Acestea nu vor renunța, totuși, la dorințele lor, astfel că vor încerca să vină cu argumente în sprijinul deciziilor pe care le-au luat. Astrele arată că Fecioarele nu ar trebui să caute validarea celor din jur, deoarece de multe ori aceștia nu știu ce e mai bine pentru ele. Mai mult chiar, ele ar trebui să își asculte intuiția, deoarece doar așa vor ajunge pe drumul cel bun.

Norocul este de partea Balanțelor în acest weekend

Balanțele sunt norocoasele acestui weekend, deoarece le așteaptă numeroase surprize. Acestea vor primi o sumă mare de bani fie de la locul de muncă, fie din partea unor rude. Mai mult chiar, acestea vor bifa o reușită extraordinară în carieră după toată munca depusă. Finalul lunii mai le aduce vești bune și în ceea ce privește dragostea. Cei care sunt într-o relație se apropie mai mult de partener, iar cei singuri vor fi cuceriți de o persoană specială.

Scorpionii își vor petrece weekendul alături de prieteni

Scorpionii au nevoie să se distreze în acest weekend, după o săptămână plină. Aceștia simt că monotonia s-a instalat în viața lor, astfel că sunt în căutarea unor experiențe noi, care să le readucă zâmbetul pe buze și entuziasmul. Astrele arată că o ieșire cu prietenii este exact ce au nevoie. Timpul petrecut alături de cei dragi îi ajută pe Scorpioni să fie mai optimiști, dar și mai încrezători în forțele proprii.

Săgetătorii trebuie să învețe să fie mai empatici

Săgetătorii au parte de un weekend agitat, în care vor să facă totul perfect. Acești nativi sunt exigenți cu ei înșiși, dar și cu cei din jur, care nu vor aprecia deloc atitudinea lor. Astrele le recomandă să fie mai empatici dacă nu vor să îi îndepărteze pe cei care încearcă să le fie apropae și să îi ajute. Săgetătorii vor să muncească repede și bine, însă acest lucru nu vine cu rezultate bune de cele mai multe ori. Așadar, este mult mai bine să ia lucrurile pas cu pas și să fie răbdători.

Citește și: EXCLUSIV! Povestea fotografului care a devenit viral pe rețelele sociale. Fotografiile lui au cucerit milioane de oameni

Află horoscopul pentru weekendul 25-26 mai 2024
Balanțele sunt cele mai norocoase în weekendul 25-26 mai 2024[Sursa foto: PixaBay]

Capricornii sunt criticați de o persoană apropiată

Capricornii au planuri mari pentru săptămâna următoare, astfel că încep să muncească din weekend. Acești nativi vor să arate că sunt cei mai buni, așa că depun eforturi mari pentru a obține ceea ce doresc. În următoarele zile vor apărea tensiuni și discuții aprinse în grupul de prieteni. Se pare că o anumită persoană a spus cuvinte dure la adresa lor, astfel că cei din zodia Capricorn vor face tot posibilul să o evite.  

Vărsătorii decid să se implice mai mult în viața de familie

După o săptămână agitată, Vărsătorii se concentrează pe timpul petrecut cu familia. Acești nativi simt că și-au neglijat anumite responsabilități, astfel că se străduiesc să fie mai implicați. În următoarele zile vor lăsa munca pe locul doi și vor petrece momente frumoase alături de cei dragi. Își vor ocupa timpul cu treburile casei, cu scurte plimbări în oraș, dar și cu alte activități alături de familie. 

Peștii primesc o veste bună în plan financiar

Peștii au multe treburi de rezolvat în weekend, astfel că momentele de liniște vor fi destul de puține. Totuși, ambiția și motivația nu le lipsesc acestor nativi, astfel că vor obține rezultate bune în tot ceea ce fac, iar astfel vor vedea că tot efortul a meritat. Cei dragi le sunt aproape, așa că Peștii vor simți că trec mai ușor peste provocări. De asemenea, spre finalul weekendului, acești nativi vor primi și o veste bună în plan financiar.