• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop de weekend, 28-29 octombrie 2023: Leii învață să fie mai blânzi cu ei înșiși. Capricornii decid să dea o nouă șansă iubirii

Horoscop de weekend, 28-29 octombrie 2023: Leii învață să fie mai blânzi cu ei înșiși. Capricornii decid să dea o nouă șansă iubirii
Horoscop de weekend, 28-29 octombrie 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscop 28-29 octombrie 2023 pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău de weekend aici și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă horoscopul de weekend, 28-29 octombrie 2023! Zodiile au parte de un weekend cu trăiri intense în care conștientizează că trebuie să aibă mai multă grijă de ele și să se pună pe primul loc pe toate planurile. Recompensele vin în viața nativilor atunci când depun eforturi mari, dar și atunci când au încredere în abilitățile lor, astfel că zilele următoare vor aduce mari surprize pentru unii dintre ei. Vezi mai jos ce ți-au rezervat astrele în următoarele zile!

Citește și: Motivul pentru care nu este bine să asculți colinde înainte de luna decembrie

Horoscop de weekend, 28-29 octombrie 2023: Leii învață să fie mai blânzi cu ei înșiși. Capricornii decid să dea o nouă șansă iubirii
Zodia Taur[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop de weekend,  28-29 octombrie  2023. Află ce ți-au rezervat astrele zilele următoare!

Vești bune și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Vezi aici ce ți-au rezervat astrele!

Horoscop de weekend, 28-29 octombrie 2023. Berbec

Weekendul acesta vei învăța o lecție dureroasă despre adevărata prietenie, așa că este posibil să fii dat peste cap de anumite situații neașteptate. Nu trebuie să uiți că oamenii vin în viața ta cu un scop și te părăsesc în momentul în care nu mai ai nimic de învățat de la ei. Este posibil ca cineva să iasă din viața ta, însă tu nu vei fi nevoit să porți vina pentru greșelile lui.

Ai mai multă grijă de tine și străduiește-te să te pui pe primul loc, deoarece doar așa poți realiza că nu ai nevoie de nimeni și de nimic pentru a avea succes.

Horoscop de weekend, 28-29 octombrie 2023. Taur

Ești o zodie extrem de încăpățânată, iar atunci când ți-ai pus ceva în minte îți dorești să se întâmple chiar în acel momnet. Cu toate acestea, astrele arată că trebuie să muncești pentru a-ți atinge obiectivele, iar recompensele nu vor veni nici ele deodata.

Fă pași mici și străduiește-te să dai tot ce ai mai bun, iar în cazul în care tot nu se întâmplă ceea ce îți dorești, înseamnă că nu a fost niciodată pentru tine.

Horoscop de weekend, 28-29 octombrie 2023. Gemeni

Weekendul acesta va fi destul de dificil pentru tine, așa că vei intra foarte ușor în dispute cu cei din jur. Chiar dacă traversezi o perioadă dificilă, cei din jur nu au cum să știe asta dacă nu comunici, astfel că va trebui să îți alegi foarte bine cuvintele.

Astrele arată că trebuie să stai departe de discuțiile în contradictoriu, deoarece persoanele din jurul tău sunt cele care te vor ajuta să ieși din impas și nu vrei să riști să le superi cu atitudinea ta.

Horoscop de weekend, 28-29 octombrie 2023: Leii învață să fie mai blânzi cu ei înșiși. Capricornii decid să dea o nouă șansă iubirii
Zodia Rac [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop de weekend, 28-29 octombrie 2023. Rac

După multe momente în care te-ai gândit serios la anumite aspecte ale vieții tale, ai ajuns în punctul în care ești sigur că nu ai nevoie de nimeni pentru a atinge succesul, dar și de faptul că tu ești cel mai important lucru în care trebuie să investești.În sprijinul noii perspective pe care ai căpătat-o vor veni o serie de recompense pentru efortul depus la locul de muncă, așa că pe parcursul weekendului acesta te vei încărca de optimism și voie bună.

Citește și: Locurile din România unde poți merge la spa în sezonul rece: Cele mai frumoase piscine cu apă termală

Horoscop de weekend, 28-29 octombrie 2023. Leu

De cele mai multe ori ești destul de dur cu tine și orice ai face ți se pare că nu e de ajuns. În trecut credeai că această gândire te motivează, însă, de fapt, ajungi să fii prea dur cu tine și astfel riști să pierzi din vedere lucrurile pe care ți le-ai dorit mereu. Încearcă să fii mai blând și să nu mai pui presiune pe tine atunci când ceva nu iese exact așa cum ți-ai fi dorit. Prietenii și familia te apreciază extrem de mult pentru ceea ce faci, așa că și tu trebuie să fii la fel de mândru.

Horoscop de weekend, 28-29 octombrie 2023. Fecioară

Weekendul acesta ți-a rezervat câteva surprize în plan familial și profesional, care îți vor da mari speranțe pentru săptămâna viitoare. Se pare că eforturile tale vor fi răsplătite la locul de muncă, astfel că ai șanse mari să primești bani mai mulți la salariu sau să fii promovat. De asemenea, relația cu familia merge din ce în ce mai bine, iar armonia care se instalează între tine și cei dragi te face să fii cu adevărat recunoscător. Ai grijă totuși la oamenii pe care urmează să îi cunoști, deoarece mulți dintre ei pot să nu fie ceea ce par.

Horoscop de weekend, 28-29 octombrie 2023. Balanță

Săptămâna aceasta a fost extrem de obositoare pentru tine, astfel că acum poți răsufla ușurat că s-a terminat. Ai la dispoziție două zile în care nimic nu te poate deranja și nu trebuie să te stresezi pentru nicio îndatorire. În cazul în care ai fost implicat într-un proiect de la locul de muncă, acum vei afla dacă ai rezultatul dorit sau nu. Weekendul va fi liniștit pentru tine și îți vei acorda timpul de care aveai nevoie pentru a-ți reface forțele.

Horoscop de weekend, 28-29 octombrie 2023: Leii învață să fie mai blânzi cu ei înșiși. Capricornii decid să dea o nouă șansă iubirii
Zodia Leu[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop de weekend, 28-29 octombrie 2023. Scorpion

În cazul în care aveai mari așteptări de la cineva sau de la un proiect, weekendul acesta s-ar putea să te dezamăgească. Ai depus eforturi mari, însă se pare că perspectiva ta nu a fost atât de bună pe cât ai fi crezut. Astrele te încurajează să nu îți pierzi speranța, deoarece dispui de resursele necesare pentru a ajunge din nou pe drumul cel bun. Ai mai multă grijă de tine și schimbă strategia pentru a obține ceea ce îți dorești.

Horoscop de weekend, 28-29 octombrie 2023. Săgetător

Weekendul acesta vei face eforturi mari pentru a lăsa trecutul în urmă, însă ai nevoie de o schimbare de mentalitate pentru ca totul să meargă așa cum îți dorești. Trebuie să îți dai seama că sentimentul de vină te ține pe loc și trebuie să îl eliberezi pentru a putea merge mai departe. Chiar dacă poate fi destul de dureros să înfrunți ceea ce simți, astrele arată că cel mai bine este să îți transformi suferința în putere.

Citește și: Cele mai frumoase saline din România: Au beneficii extraordinare pentru sănătate

Horoscop de weekend, 28-29 octombrie 2023. Capricorn

Cei care sunt singuri de mult timp au mari șanse să fie cuceriți weekendul acesta. Chiar dacă nu ești cea mai norocoasă persoană în ceea ce privește dragostea, uneori trebuie să riști și să dai o șansă. Astrele arată că simți lipsa afecțiunii, iar acum s-a creat cadrul ideal pentru a cunoaște persoane noi și pentru a da o nouă șansă iubirii. Încearcă să te deschizi în fața persoanelor pe care le consideri atrăgătoare, deoarece weekendul acesta se pot întâmpla o mulțime de lucruri bune pentru tine în plan sentimental.

Horoscop de weekend, 28-29 octombrie 2023: Leii învață să fie mai blânzi cu ei înșiși. Capricornii decid să dea o nouă șansă iubirii
Zodia Balanță[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop de weekend, 28-29 octombrie 2023. Vărsător

Universul vrea tot ce este mai bun pentru tine weekendul acesta, așa că vei fi protejat de orice energie negativă, astfel încât dorințele tale să prindă contur. Fii curajos și nu te lăsa influențat de părerile celor din jur, care te pot face să renunți la idei foarte bune înainte ca măcar să începi să faci ceva. Atunci când ai de luat o decizie, ascultă-ți de fiecare dată intuiția, deoarece nu ai cum să dai greș și poți realiza lucruri la care nici nu te-ai fi gândit.

Horoscop de weekend, 28-29 octombrie 2023. Pești

Weekendul acesta decizi să te pui pe primul loc, astfel că vei ignora orice altă probleme, precum și părerile celor din jur. Ți-ai dat seama că tu ești cel mai important și că ai nevoie de o altă mentalitate pentru a avea succes. Gândește-te care sunt lucrurile în care ai vrea să investești în plan personal și nu ezita să treci la treabă. Ești o zodie extrem de puternică, iar odată cei vei fi pe deplin conștient de valoarea ta, nimic nu te mai poate opri.

Acestea au fost previziunile astrale pentru weekendul 28-29 octombrie 2023. Pentru a afla mai multe despre ce vă rezervă astrele în următoarea perioadă, consultați site-ul  radioimpuls.ro.