• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Divertisment

Horoscop de weekend, 28-29 septembrie 2024: O zodie poate începe o viață nouă. Aceasta trebuie să ia o decizie importantă

Iată horoscopul pentru 28-29 septembrie 2024
Ce se întâmplă cu zodiile în ultimele zile din septembrie?  [Sursa foto: freepik]
Află ce îți rezervă astrele citind horoscopul pentru weekendul 28-29 septembrie 2024! Vezi aici previziunile complete pentru fiecare zodie!

Descoperă horoscopul pentru weekendul 28-29 septembrie 2024! Zodiile au parte de multe momente frumoase în următoarele zile. Acestea au mari șanse să își schimbe viața radical. Unele vor lua decizii importante pentru viitorul lor, în timp ce altele se vor strădui să își pună gândurile în ordine pentru prezent. Clipele petrecute alături de familie îi încarcă pe cei 12 nativi cu energie pozitivă și îi ajută să își refacă forțele pentru o nouă săptămână. Vezi mai jos ce îți rezervă astrele!

Citește și: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? ș i ce? O fac eu, cu copiii mei"

Descoperă horoscopul pentru weekendul 28-29 septembrie 2024
Cum va fi weekendul 28-29 septembrie pentru cele 12 zodii? [Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul pentru weekendul 28-29 septembrie 2024. Ce arată astrele?

Vești bune și recomandări pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Iată ce arată astrele!

Citește și: Horoscopul lunii septembrie 2024: Zodiile scapă de necazuri și sunt lovite de noroc pe toate planurile

Berbecii nu se mai lasă trași în jos de persoanele invidioase

Berbecii pășesc într-o perioadă de bun augur. Aceștia se bucură de armonia pe care și-au creat-o pe toate planurile și simt că acum este momentul potrivit pentru a pune bazele unor proiecte ambițioase.

Ei sunt atenți la semnele pe care le primesc de la Univers și nu se mai lasă trași în jos de persoanele invidioase. Pentru Berbeci vor conta doar sfaturile familiei, deoarece cei dragi sunt singurii care îi susțin cu adevărat.

Taurii trec prin momente dificile în următoarele zile

Taurii sunt pe lista ghinioniștilor în acest weekend. Aceștia au o mulțime de treburi de rezolvat, însă în viața lor apar și o serie de situații neașteptate.

Pare că nimic nu iese așa cum își doresc, astfel că Taurii vor simți că nu există nicio cale de scăpare și este mai bine să renunțe. Astrele le recomandă să scape de această gândire, deoarece vor avea mult de pierdut. Cel mai bine este să aibă răbdare și să muncească în continuare.

Horoscopul pentru weekendul 28-29 septembrie 2024
Consultă horoscopul pentru 28-29 septembrie 2024 [Sursa foto: PixaBay]

Gemenii au nevoie de odihnă după o săptămână agitată

Gemenii se simt epuizați după o săptămână agitată, astfel că în weekend vor să se relaxeze.

Aceștia se vor distanța de lucrurile care aduc stresul în viața lor și se vor bucura de timpul petrecut alături de cei dragi, precum și de pasiunile lor. Gemenii au nevoie de o pauză pentru a-și pune gândurile în ordine, dar și pentru a-și reface forțele. Ei trebuie să fie pregătiți pentru o nouă săptămână.

Citește și: Ce s-ar întâmpla dacă mini-Luna s-ar izbi de planeta noastră? Experții anunță un adevărat dezastru

Racii se bucură de timpul petrecut alături de cei dragi

Racii sunt înconjurați de familie în weekendul 28-29 septembrie 2024. Aceștia știu că urmează o perioadă agitată pentru ei, astfel că acum au grijă să petrecă mai mult timp cu persoanele dragi sufletului lor. Racii vor avea parte de momente frumoase și numeroase surprize în următoarele zile. Ei sunt recunoscători pentru faptul că au în jurul lor oameni dragi, pe care pot conta la bine și la greu.

Leii pot începe o viață nouă în acest weekend

Leii sunt pe punctul de a începe o viață nouă. După o perioadă agitată, soarele răsare și pe strada lor și le aduce noi oportunități, dar și multe surprize. Aceștia vor face schimbări importante și vor încerca să privească de fiecare dată doar partea bună a lucrurilor. Zilele de weekend le aduc noroc în carieră, dar și în plan financiar. De asemenea, Leii decid să acorde o nouă șansă iubirii.

Fecioarele se întâlnesc cu o persoană dragă din trecutul lor

Fecioarele au parte de un weekend liniștit, care le permite să aibă mai multă grijă de ele după o săptămână obositoare. Acestea vor petrece clipe de vis alături de partenerul de viață și vor uita de toate grijile. De asemenea, Fecioarele se vor concentra asupra pasiunilor lor, astfel că se vor încărca de energie pozitivă. Astrele arată că spre finalul weekendului, ele se vor întâlni cu o persoană dragă din trecutul lor.

Balanțele trebuie să se împartă între muncă și viața personală

Balanțele sunt în căutarea echilibrului. Acestea simt că în viața lor există o agitație permanentă, iar acest lucru se datorează faptului că nu reușesc să se împartă între muncă și viața personală. Momentele de relaxare sunt puține, iar Balanțele și-au neglijat și responsabilitățile față de familie. Astrele arată că trebuie să facă o schimbare în viața lor, deoarece situația se poate agrava și nu vor mai avea nicio scăpare.

Află horoscopul pentru weekendul 28-29 septembrie 2024
Weekendul 28-29 septembrie 2024 aduce multe surprize pentru cele 12 zodii [Sursa foto: PixaBay]

Scorpionii au parte de discuții aprinse în relația de cuplu

Scorpionii întâmpină probleme în relația de cuplu din cauza geloziei. Aceștia arată că nu au încredere în partener cu toate bănuielile lor și au parte de discuții aprinse. Astrele arată că relația lor va fi pusă la grea încercare dacă vor continua așa, deoarece acuzațiile și replicile acide vor duce la o ruptură serioasă. Cel mai bine este să discute deschis cu persoana iubită, pentru ca aceasta să înțeleagă ce îi deranjează. Scorpionii nu trebuie să uite că gelozia poate strica o relație.

Săgetătorii se pregătesc pentru o călătorie

Săgetătorii au nevoie de o perioadă de liniște, astfel că încearcă să își elibereze puțin programul. Ei vor renunța la lucrurile care nu le aduc niciun beneficiu, astfel că pentru câteva zile vor scăpa de stres și muncă până în zori. Acești nativi se vor bucura de timpul petrecut alături de familie. Astrele arată că cei din zodia Săgetător ar putea pleca într-o scurtă călătorie în următoarele zile.

Citește și: Spectacol pe cer în această toamnă! Până când va putea fi văzută mini-Luna

Vezi aici ce îți rezervă astrele în perioada 28-29 septembrie 2024
Ce ne rezervă astrele în weekendul 28-29 septembrie 2024? [Sursa foto: PixaBay]

Capricornii au doar motive de bucurie weekendul acesta

Capricornii au parte de un weekend minunat, care îi va umple de energie și motivație. Acești nativi privesc lucrurile dintr-o perspectivă cu totul nouă, astfel că nu mai acordă atât de multă importantă micilor provocări. Ei se bucură de timpul petrecut alături de familie și încearcă să își surprindă partenerul de viață. Astrele arată că îi așteaptă un weekend plin de iubire și momente de neuitat.

Vărsătorii sunt atenți la oportunitățile din jurul lor

Vărsătorii au norocul de partea lor în următoarele zile. După o perioadă agitată, aceștia simt că lucrurile s-au liniștit, iar acum se pot ocupa de proiectele lor. Astrele arată că îi așteaptă vești bune în carieră, dar și pe plan financiar. Vărsătorii vor fi recompensați foarte curând pentru munca depusă. Până atunci, ei se bucură de timpul petrecut alături de familie și sunt atenți la oportunitățile din jurul lor.

Peștii au o mulțime de treburi de rezolvat weekendul acesta

Peștii au parte de un weekend agitat, deoarece au o mulțime de treburi de rezolvat și nu știu cu ce să înceapă. Organizarea este foarte importantă în următoarele zile, pentru că acești nativi vor să pună totul la punct. De asemenea, ei nu vor să înceapă următoarea săptămână obosiți, astfel că vor rezolva totul cu răbdare și vor cere din când în când și ajutorul apropiaților pentru a face totul mai repede.