• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Actualitate

Horoscop de weekend, 3-4 august 2024: Fecioarele primesc vești bune și se pregătesc de vacanță. Săgetătorii trebuie să se bucure mai mult de viață 

Iată horoscopul de weekend, 3-4 august 2024
Cum va fi primul weekend din august 2024 pentru cele 12 zodi? [Sursa foto: freepik]
Horoscopul pentru weekendul 3-4 august 2024 este aici cu previziuni pentru toate zodiile! Vezi mai jos ce ți-au rezervat astrele!

Află horoscopul pentru weekendul 3-4 august 2024! Săptămâna a ajuns la final, iar zodiile sunt în culmea fericirii, deoarece au ocazia să petreacă mai mult timp cu oamenii dragi din viața lor, dar și să se relaxeze. Acestea trebuie să învețe să se bucure mai mult de viață și să nu mai lase micile provocări să le umbrească entuziasmul. Unele zodii vor avea parte de surprize și momente frumoase, iar altele vor primi vești bune în plan profesional. Vezi aici ce îți rezervă astrele!

Citește și: Horoscop săptămânal, 29 iulie-4 august 2024: Scorpionii fac schimbări benefice în carieră. Capricornii primesc lovitură după lovitură la final de lună

Află horoscopul pentru weekendul 3-4 august 2024
Astrele vin cu vești bune pentru weekendul 3-4 august 2024[Sursa foto: freepik]

Horoscopul pentru weekendul 3-4 august 2024. Ce ne rezervă astrele?

Vești bune și recomandări pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Iată ce arată astrele!

Citește și: Horoscopul lunii august 2024: Dragoste la cote maxime pentru 3 zodii

Berbecii scapă de problemele din plan financiar

Berbecii au parte de un weekend liniștit, pe parcursul căruia reușesc să facă tot ce și-au propus. Aceștia încearcă să gândească pozitiv în orice împrejurare, iar acest lucru îi ajută să atragă în viața lor tot ceea ce își doresc. Astrele arată că ar putea primi o sumă importantă de bani în următoarele zile, care îi va ajuta să scape de problemele în plan financiar.

De asemenea, Berbecii au ocazia să petreacă mai mult timp cu cei dragi.

Taurii au nevoie de odihnă în weekend

Taurii au parte de relaxare și momente frumoase în weekend. După o săptămână agitată, acești nativi au nevoie de liniște, astfel că își vor lua gândul de la orice problemă și se vor odihni. Astrele arată că cei din zodia Taur au mare nevoie să își recapete forțele și să își pună ordine în gânduri.

Aceștia se vor bucura de toată atenția și dragostea partenerului, astfel că îi așteaptă și multe surprize romantice.

Gemenii se gândesc să facă o investiție majoră pentru viitor

Gemenii au de luat decizii importante pentru viitorul lor. Aceștia sunt pe punctul de a face o investiție majoră, însă nu au suficienți bani și le este teamă să nu se confrunte ulterior cu probleme în plan financiar. Astrele arată că nu este un moment bun pentru a pierde bani, astfel că este bine să fie răbdători și să mai aștepte.

De asemenea, Gemenii pot discuta cu apropiații pentru a lua cea mai bună decizie.

Citește și: Mercur retrograd în perioada 4-28 august: Zodiile trec prin momente dificile și schimbări majore

Horoscopul pentru weekendul 3-4 august 2024
La ce se pot aștepta zodiile în primul weekend din august? [Sursa foto: freepik]

Racii intervin pentru a calma un conflict

Racii au parte de un weekend agitat. Deși voiau să se relaxeze și să aibă parte de liniște, se pare că acești nativi se vor confrunta cu probleme în familie. Astrele arată că vor fi nevoiți să intervină pentru a aplana conflictele iscate între cei dragi. Ulterior, Racii se vor concentra pe relația de cuplu. Se pare că între ei și persoan iubită au apărut neînțelegeri și trebuie să poarte o discuție serioasă.

Leii trebuie să fie alături de familia lor

Leii au parte de un weekend liniștit, dar și de câteva momente mai puțin plăcute. Aceștia fac tot posibilul să pună la punct treburile de care nu s-au putut ocupa în timpul săptămânii. De asemenea, membrii familiei le-ar putea cere ajutorul pentru a rezolva o problemă neașteptată. Astrele arată că Leii trebuie să fie răbdători, iar în acest fel vor avea parte și de momente de relaxare, dar și de clipe frumoase petrecute alături de partener.

Fecioarele primesc vești bune și se pregătesc de vacanță

Fecioarele vor să scape de stresul acumulat pe parcursul săptămânii, astfel că se concentrează pe pasiunile lor și încearcă să petreacă mai mult timp cu oamenii dragi sufletului lor. Acestea ar putea primi o veste bună legată de locul de muncă, astfel că luni se vor întoarce la treabă cu zâmbetul pe buze. Fecioarele simt că au nevoie de o vacanță, așa că încep să caute, alături de partener, o destinație deosebită.

Balanțele au parte de armonie în familie

Balanțele se bucură de multe momente frumoase alături de cei dragi. Acestea fac tot posibilul să își ia gândul de la grijile de la locul de muncă, astfel că în următoarele zile se vor relaxa și se vor concentra doar pe lucrurile pozitive din viața lor. Familia le este alături și armonia care s-a creat între persoanele speciale din viața lor le ajută și le motivează pe Balanțe să facă pași importanți spre atingerea obiectivelor.

Scorpionii se străduiesc să își surprindă partenerul

Scorpionii își petrec zilele de weekend alături de persoana iubită. Aceștia reușesc să rezolve toate neînțelegerile din relația de cuplu, astfel că îi așteaptă multe momente frumoase. Ei se străduiesc să își surprindă partenerul pentru a-i arăta cât de mult contează în viața lor. De asemenea, Scorpionii au norocul de partea lor pe toate planurile, astfel că dacă voiau să facă anumite schimbări în viața lor, acum este momentul.

Săgetătorii trebuie să se bucure mai mult de viață

Săgetătorii au avut o săptămână grea, însă se pare că totul se va schimba în weekend. Acești nativi vor avea parte doar de momente frumoase. Cei dragi le sunt alături și îi copleșesc cu grija și atenția lor. Astrele le recomandă Săgetătorilor să se bucure mai mult de viață. Aceștia tind să ia lucrurile prea în serios uneori și se concentrează doar pe aspectele negative. Pe viitor, este bine să fie pozitivi pentru a atrage doar lucruri bune în viața lor.

Citește și: Zodiile care se căsătoresc în 2025: Bat clopote de nuntă! Vor primi în curând o cerere în căsătorie

Consultă horoscopul de weekend, 3-4 august 2024
Ce ne rezervă astrele în weekendul 3-4 august 2024? [Sursa foto: freepik]

Capricornii au probleme în relația cu partenerul

Capricornii au parte de momente tensionate în relația de cuplu. Deși mereu încearcă să discute cu persoana iubită pentru a depăși problemele, se pare că acum nu reușesc să ajungă la un consens. Astrele le recomandă să aibă răbdare și să nu pună prea multă presiune asupra lor. Treptat, lucrurile se vor calma, însă Capricornii trebuie să depună puțin efort.

Vărsătorii sunt trădați de o persoană apropiată

Vărsătorii pot suferi azi în urma unei trădări. Se pare că acești nativi își pun încrederea prea repede în persoanele din jurul lor, iar de multe ori ajung să fie dezamăgiți. Astrele le recomandă să fie mai atenți pe viitor, deoarece oamenii nu sunt ceea ce par și le pot crea probleme serioase. Acum, Vărsătorii ar putea să petreacă mai mult timp cu familia pentru a depăși momentele dificile.

Peștii primec lovitură după lovitură în weekend

Peștii au parte de două zile marcate de suișuri și coborâșuri. Atunci când rezolvă o problemă, pot apărea altele unde nici nu se gândesc. Astrele le recomandă să aibă răbdare și să nu pună prea multă presiune asupra lor. Treptat, vor rezolva totul dacă nu se lasă acaparați de gânduri negative. Atunci când simt că nu se pot descurca singuri într-o situație, Peștii pot să ceară ajutorul apropiaților.