• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Divertisment

Horoscop de weekend, 31 august - 1 septembrie 2024: Dragostea plutește în aer pentru Berbeci. Taurii au planuri mari în ceea ce privește cariera 

Iată horoscopul de weekend, pentru 31 august-1 septembrie
La ce trebuie să se aștepte zodiile în perioada 31 august-1 septembrie 2024?  [Sursa foto: freepik]
Află ce îți rezervă astrele în weekendul 21 august - 1 septembrie 2024! Finalul veri aduce vești bune pentru cele 12 zodii.

Consultă horoscopul pentru weekendul 31 august- 1 septembrie 2024! Odată cu trecerea de la toamnă la vară, zodiile primesc o energie incredibilă, care le ajută să-și atingă toate obiectivele. Este o perioadă a abundenței și a norocului, astfel că se anunță vești bune pentru cei care vor să iasă din zona de confort sau pentru cei care își asumă riscuri în drumul spre succes. Cele 12 zodii trebuie să aibă încredere în ele și în deciziile lor. Vezi mai jos ce îți rezervă astrele!

Citește și: Fazele Lunii în septembrie 2024. Când avem Lună Nouă

Cum va fi weekendul 31 august-1 septembrie 2024 pentru cele 12 zodii?
Astrele vin cu vești bune în weekendul 31 august-1 septembrie 2024[Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul pentru weekendul 31 august- 1 septembrie 2024. Ce ne rezervă astrele?

Vești bune și recomandări pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Iată ce arată astrele!

Citește și: Horoscopul lunii septembrie 2024: Zodiile scapă de necazuri și sunt lovite de noroc pe toate planurile

Dragostea plutește în aer pentru Berbeci

Berbecii au parte de un weekend liniștit, plin de iubire. Finalul verii și începutul toamnei îi surprinde acasă, alături de persoana iubită. Astrele arată că aceasta le pregătește o surpriză de proporții. Berbecii aveau nevoie de câteva zile în care să se simtă iubiți și apreciați după agitația care a fost în viața lor în ultima perioadă. În acest weekend, ei își vor da seama cât de norocoși sunt să aibă un partener atât de atent la nevoile și dorințele lor.

Taurii au planuri mari în ceea ce privește cariera

Taurii se bucură de oportunitățile care apar în viața lor și se gândesc la viitor. Ei au planuri mari în carieră, dar și în viața personală. Se pare că următoarele zile vor fi destul de agitate, însă ei se bucură să vadă că gândurile lor prind contur și sunt din ce în ce mai aproape de atingerea obiectivelor. În familie pot apărea o serie de discuții aprinse, însă Taurii trebuie să rămână focusați pe treburile lor.

Gemenii se îndreaptă spre o perioadă prosperă

Gemenii trec printr-o perioadă plină de transformări. Aceștia încearcă să se împace cu eșecurile lor, gândindu-se că poate nu erau pe drumul cel bun. Acum, ei sunt gata pentru un nou început, odată cu luna septembrie. Gemenii sunt hotărâți să muncească mai mult și să nu mai lase micile provocări să le strice optimismul. Următoarea perioadă se anunță prosperă pentru ei și plină de oportunități.

Citește și: Zodiile care se căsătoresc în 2025: Bat clopote de nuntă! Vor primi în curând o cerere în căsătorie

Consultă horoscopul pentru weekendul 31 august - 1 septembrie 2024
Află ce îți rezervă astrele la final de vară și început de toamnă [Sursa foto: PixaBay]

Racii își petrec zilele de weekend alături de familie

Racii se concentrează asupra familie. Aceștia au avut parte de o săptămână agitată, astfel că au mare nevoie de câteva zile de relaxare. Începutul toamnei îi surprinde acasă, alături de persoanele dragi. Racii se simt norocoși, deoarece au în jurul lor o mulțime de oameni speciali, care fac tot posibilul să le aducă zâmbetul pe buze. Aceștia ar putea primi vești bune în plan profesional. Se pare că tot efortul depus în ultimele zile a meritat.

Leii au noroc în plan profesional

Leii sunt în centrul atenției pe parcursul zilei. Aceștia sunt zodii puternice, care își doresc să își consolideze poziția de lider. Deși ar trebui să se relaxeze, ei continuă să muncească pentru visurile lor. Weekendul 31 august- 1 septembrie le va aduce vești bune în plan profesional. Astrele arată că Leii ar putea fi promovați sau ar putea primi o mărire de salariu. Cei care încep noi proiecte în următoarele zile vor avea parte de succes.

Fecioarele au norocul de partea lor la început de toamnă

A venit vremea ca soarele să răsară și pe strada celor născuți în zodia Fecioară. După o perioadă mai grea, aceștia au parte de noroc pe toate planurile. Începutul toamnei se anunță prosper pentru ei, astfel că sunt atenți la toate oportunitățile care apar în jurul lor. Acești nativi vor avea parte de reușite în carieră, iar în plan personal, numai motive de bucurie. Familia îi susține în tot ceea ce își propun.

Balanțele fac tot posibilul să rezolve niște probleme mai vechi

Balanțele se încăpățânează să rezolve lucruri care le depășesc. Acestea ar trebui să renunțe la orgoliu și să ceară ajutorul apropiaților dacă vor să scape mai repede de problemele care le dau bătăi de cap. Ele trebuie să învețe că nu se pot descurca singure de fiecare dată, iar cei dragi ar fi bucuroși să le ajute. Weekendul poate fi minunat pentru Balanțe dacă acestea își dau seama cât de nprocoase sunt să aibă în viața lor oameni atât de speciali.

Scorpionii au parte de o surpriză

Scorpionii au muncit din greu toată săptămâna, astfel că acum au mare nevoie să se relaxeze. Aceștia vor lăsa în urmă toate grijile și se vor concentra doar pe lucrurile care le aduc bucurie. Astrele arată că îi așteaptă multe momente frumoase petrecute alături de cei dragi. Partenerul de viață vrea să îi răsplătească pentru toate eforturile depuse, astfel că le pregătește o surpriză de proporții.

Săgetătorii sunt recunoscători pentru tot ce se întâmplă în viața lor

Săgetătorii au parte de un weekend agitat. Aceștia au început noi proiecte, astfel că trebuie să muncească mult pentru a se asigura că acestea se îndreaptă în direcția dorită. Deși momentele de relaxare vor fi puține, Săgetătorii se bucură de susținerea partenerului. Acesta le pregătește mici surprize și îi încurajează de fiecare dată. Weekendul 31 august- 1 septembrie le aduce recunoștință Săgetătorilor.

Citește și: Ce noutăți apar pe Netflix în septembrie 2024? Lista completă a filmelor și serialelor

Descoperă horoscopul de weekend pentru 31 august - 1 septembrie 2024
Horoscopul weekendului 31 august - 1 septembrie 2024 este aici cu previziuni pentru toate zodiile [Sursa foto: PixaBay]

Capricornii primesc vești bune legate de carieră

Capricornii au norocul de partea lor la final de vară și început de toamnă. Aceștia au șansa să înceapă proiecte ce le vor aduce mari câștiguri pe viitor. În plan personal, ei se simt împliniți și se bucură de momentele frumoase petrecute alături de familie. Weekendul 31 august- 1 septembrie vine și cu o serie de vești bune pentru ei. Se pare că anumite decizii pe care le-au luat în trecut le vor aduce oportunități extraordinare în prezent.

Vărsătorii vor fi cuceriți de o persoană specială

Vărsătorii au parte de un weekend plin de iubire. Cei care sunt într-o relație se vor apropia mai mult de partener și se vor bucura de toată atenția lui. Este un moment bun pentru a face planuri de viitor. Cei care nu și-au găsit încă sufletul pereche trebuie să fie atenți în următoarele zile. O persoană pe care abia au cunoscut-o va încerca să îi cucerească. Astrele arată că Vărsătorii nu ar trebui să ezite să acorde o nouă șansă iubirii.

Peștii au nevoie de odihnă

Peștii trebuie să învețe să se bucure mai mult de viață. În ultima vreme au lucrat contracronometru și și-au făcut griji pentru o mulțime de lucruri, astfel că se simt epuizați. Astrele le recomandă să își ia gândul de la sarcinile de la locul de muncă și să se concentreze doar pe ceea ce le aduce fericire. De asemenea, Peștii trebuie să se relaxeze puțin dacă vor să își recapete forțele pentru o nouă săptămână.