• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop de weekend 4 - 5 februarie 2023: Leii sunt în centrul atenției. Apar noi oportunități pentru Scorpioni

Horoscop de weekend 4 - 5 februarie  2023: Leii sunt în centrul atenției. Apar noi oportunități pentru Scorpioni
Horoscop de weekend 4 - 5 februarie 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul de weekend, 4 - 5 februarie 2023 pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău aici și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă   horoscopul   de weekend 4- 5 februarie 2023! Se anunță un weekend liniștit pentru majoritatea zodiilor. Unii nativi nu se gândesc nici pe departe la distracție și se străduiesc să ducă la bun sfârșit sarcini importante, în timp ce alții abia așteaptă să se relaxeze. Zilele următoare vin cu noroc pentru Lei și Scorpioni, care vor avea parte de noi oportunități și au șansa să fie în centrul atenției. Verifică mai jos ce ți-au rezervat astrele în zilele următoare!

Horoscop de weekend 4 - 5 februarie  2023: Leii sunt în centrul atenției. Apar noi oportunități pentru Scorpioni
Horoscop de weekend 4 - 5 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]
 

Citește și:  Zodiac chinezesc 2023. Noutățile pe care le aduce Anul Iepurelui de Apă

Horoscop de weekend 4- 5 februarie 2023. Află ce îți rezervă astrele în aceste zile! 

Vești bune și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Vezi ce îți rezervă astrele!    

Citește și: Predicții Feng Shui 2023. La ce să ne așteptăm în Anul Iepurelui de Apă

Berbec 

Berbecii vor străluci weekendul acesta mai tare dacă vor arăta că au încredere în abilitățile lor. Oamenii din jurul tău te pot face să vrei să îți ascunzi adevărata personalitate, dar zilele următoare vin cu energia potrivită pentru a-ți exprima creativitatea și pentru a te simți confortabil în pielea ta.

Nu ezita să își faci vocea auzită, deoarece cu siguranță vei cuceri pe toată lumea. 

Taur

Zilele următoare vei aveacurajul să îți înfrunți adversarii. Unii oameni te pot considera veriga slabă a unei echipe, așa că nu îți acordă creditul care ți cuvine. Așa că decizi să iei atitudine și să îți faci vocea auzită. Ceilalați trebuie să audă ceea ce ai de spus, iar dacă îți alegi cu grijă cuvintele, aceast weekend va schimba modul în care te văd colegii de la birou.

Nu uita totuși să îți păstrezi diplomația. 

Gemeni 

Atunci când ești solicitat la o discuție importantă, nu ezita să vorbești din inimă și să fii cât mai sincer, deoarece doar așa mesajul tău va ajunge la persoana din fața ta. Nu te pierde în explicații inutile și explică ceea ce simți. În cazul în care ești atacat, trebuie să știi că ești cel mai bun avocat al tău, așa că fii clar și gata să dai un răspuns pentru tine atunci când este nevoie.

Horoscop de weekend 4 - 5 februarie  2023: Leii sunt în centrul atenției. Apar noi oportunități pentru Scorpioni
Horoscop de weekend 4 - 5 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Rac 

Cere ceea ce este de drept al tău. Dacă cineva împrumută un articol care este al tău, nu ezita să-l ceri înapoi. Sfatul de azi se aplică și în cazul care ai câștigat un premiu sau ai cerut în trecut o mărire de salariu. Nu lăsa persoanele din jurul tău să ignore efortul pe care îl depui și ai grijă mereu să primești recompensele care ți se cuvin. 

Citește și: Lună Nouă februarie 2023. Pe ce dată este Luna Nouă și cum sunt influențate zodiile?

Leu 

Weekendul acesta ai toate șansele să fii în lumina reflectoarelor. Nu ezita să te faci auzit și cu siguranță vei străluci datorită personalității tale cuceritoare. Norocul este de partea ta, așa că zilele următoare sunt perfecte pentru a face ceva ce îți doreai de mult timp. Cu Luna Plină care va avea loc sâmbătă, renunțați la frică și îmbrățișați curajul pe care îl aveți și pe care sunteți născuți pentru a-l folosi.

Fecioară

Zilele următoare vor aduce liniște în sufletul tău în ceea ce privește stresul și grijile de la locul de muncă. Odată ce îți dai seama că ai făcut tot ce trebuie să faci, nu mai ai de ce să-ți faci griji. Universul ține mereu sub control energia ta, așa că nu trebuie să uiți că energia bună generează rezultate pozitive. Rămâi optimist și lasă alte probleme pe săptămâna următoare, weekendul acesta este timpul să te realxezi. 

Balanță

Ai oameni în jurul tău care să-ți dea curaj și să te încurajeze atunci când simți că ai ajuns la capătul puterilor. Este uimitor ce poți face când știi că ai prieteni care să te susțină dacă ai nevoie de o mână de ajutor. Nu ezita să ceri ajutorul atunci când ai nevoie, deoarece acest lucru nu este o dovadă de slăbiciune, din contră te va face mult mai puternic. 

Horoscop de weekend 4 - 5 februarie  2023: Leii sunt în centrul atenției. Apar noi oportunități pentru Scorpioni
Horoscop de weekend 4 - 5 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion 

Weekendul acesta este plin de oportunități care pot veni în mai multe aspecte ale vieții tale. Fie că este vorba de un nou loc de muncă sau planificarea unei excursii într-un loc de vis, trebuie să fii deschis lucrurilor care se întâmplă în jurul tău. Ai muncit foarte mult în această perioadă, iar efortul tău a dat roade. Vei fi recompensat pentru munca ta și tu trebuie să te bucuri de acest lucru. 

Săgetător 

Susține ceea ce crezi, chiar dacă unii pot pune acest lucru la îndoială. Îți păstrezi adesea credința și credințele pentru tine, însă știi cum trebuie să îți susții punctul de vedere atunci când cineva te contrazice. Există și situația în care cineva poate avea nevoie să vă audă punctul de vedere pentru a-și aprofunda gradul de conștientizare și compasiunea față de ceilalți. Sfaturile tale sunt mereu prețioase, așa că împărtășeștele cu încredere cu cei din jur. 

Citește și: Horoscop dragoste luna februarie 2023. Ce nativi se află în tabăra relațiilor eșuate

Capricorn 

Caută răspunsuri atunci când simți că cineva îți ascunde ceva. Partenerul tău este dornic să își dezvăluie toate secretele, dar are nevoie de un motiv pentru a-și deschide sufletul, iar încurajările tale pot fi un impuls în direcția corectă. Încearcă să faci persoana iubită să se simtă în siguranță în prezența ta. Aceste momente în care vă dezvăluiți cele mai ascunse secrete și gânduri vă pot face relația mai puternică. 

Horoscop de weekend 4 - 5 februarie  2023: Leii sunt în centrul atenției. Apar noi oportunități pentru Scorpioni
Horoscop de weekend 4 - 5 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător 

Nu este ușor să te desparți de cineva, dar împărtășirea sentimentelor tale poate fi primul pas către vindecarea relației sau un impuls pentru ca amândoi să ajungeți pe aceeași pagină. Weekendul acesta îți dai seama că lucrurile nu mai merg deloc între voi, așa că marea discuție nu trebuie să fie evitată. Este evident că niciunul dintre voi nu este fericit, prin urmare caută cuvintele potrivite și abordează problema cu încredere. 

Pești 

Treburile și părțile banale ale vieții pot fi împovărătoare atunci când preferați să ieșiți și să vă bucurați de natură sau să vă distrați cu prietenii. Weekedul acesta muncește mai mult pentru a finaliza toate sarcinile pe care le-ai amânat până acum. Te vei simți ușurat atunci când greutatea a tot ce trebuie să faci nu mai este pe umerii tăi. Odată ce faci acest lucru, vei avea mai mult timp pentru a te distra alături de cei dragi.