• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop de weekend 4–5 martie 2023: Balanțele vor pierde o sumă importantă de bani. Capricornii au parte de multă distracție

Horoscop de weekend 4–5 martie 2023: Balanțele vor pierde o sumă importantă de bani. Capricornii au parte de multă distracție
Horoscop de weekend 4–5 martie 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul de weekend, 4–5 martie 2023 pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău aici și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă  horoscopul  de weekend 4–5 martie 2023! Se anunță un weekend plin de surprize, iar nativii vor trece de la agonie la extaz. Balanțele vor pierde o sumă importantă de bani și trebuie să fie foarte atente la ceea ce se întâmplă în jurul lor. Capricornii au muncit extrem de mult, iar acum se pot bucura de distracție, alături de oamenii dragi din viața lor. Vezi aici ce ți-au rezervat astrele în zilele următoare! 

Citește și: "Nu sunt o victimă, am plecat la muncă a doua zi. Nu merg la spital pentru o tăietură de hârtie" Chris Rock, ironii după palma primită de la Will Smith la gala Oscar în noul său spectacol de pe Netflix

Horoscop de weekend 4–5 martie 2023: Balanțele vor pierde o sumă importantă de bani. Capricornii au parte de multă distracție
Horoscop de weekend 4–5 martie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Citește și:  Zodiac chinezesc 2023. Noutățile pe care le aduce Anul Iepurelui de Apă

Horoscop de weekend 4–5 martie 2023. Află ce îți rezervă astrele în aceste zile! 

Vești bune și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Vezi ce îți rezervă astrele!    

Citește și:  Predicții Feng Shui 2023. La ce să ne așteptăm în Anul Iepurelui de Apă

Berbec

Weekendul acesta, creativitatea te determină să te implici în diferite proiecte. Ai o mulțime de idei, iar cu puțin ajutor din partea colegilor tăi, succesul este garantat.

Astrele îți recomandă să fii atent la micile detalii și să nu te grăbești cu finalizarea anumitor lucruri, deoarece deciziile impulsive pot compromite întreg proiectul. Ia decizii cu înțelepciune și cere sfaturi atunci când simți că ceva nu este în regulă. Oamenii din jurul tău vor fi bucuroși să te ajute.

Taur

Weekendul acesta va fi o provocare pentru tine, deoarece ești tentat să asculți criticile persoanelor din jurul tău.

Luna în Leu te determină să pui părerea lor mai presus de ceea ce tu simți că este corect. Chiar dacă presiunea este imensă, nu trebuie să îți pierzi concentrarea. Astrele spun că ar trebui să ai mai multă încredere în tine și să ignori comentariile care nu te ajută să progresezi. Lucurile se vor calma în viața voastră spre finalul zilei de duminică, așa că cel mai bine ar fi să vă rezervați timpul pentru relaxare.

Gemeni

Abilitățile tale de convingere te pot ajuta weekendul acesta să obții orice îți dorești, Cuvintele și părerile tale vor fi ascultate cu interes, așa că ai grijă la ceea ce vrei să transmiți. Ești una dintre zodiile care se pricep de minune să întoarcă o situație în favoarea lor, așa că zilele următoare ar trebui să te folosești de farmecul tău pentru a obține recompense în plan profesional. Cuvintele potrivite vă pot asigura un post mai bun dar și multe alte beneficii.

Horoscop de weekend 4–5 martie 2023: Balanțele vor pierde o sumă importantă de bani. Capricornii au parte de multă distracție
Horoscop de weekend 4–5 martie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Rac

Weekendul acesta începi să te gândești care este cea mai bună modalitate prin care te poți face remarcat la locul de muncă. Atunci când ai o concurență seriosă, este foarte important să ai încredere în forțele proprii și să iei deciziile corecte. Competiția este una strânsă, așa că cel mai bine ar fi să îți faci planul din timp. Chiar dacă de cele mai multe ori lași proiectele pe ultima sută de metrii, acum va trebui să acționezi în avans.  

Citește și: Horoscop chinezesc săptămânal, 6 martie- 12 martie 2023. Unii nativi au șanse mari să avanseze pe plan profesional

Leu

Ești una dintre zodiile care se bucură de fiecare dată să fie în centrul atenției pentru reușitele sale, așa că weekendul acesta găsești ocazia perfectă pentru a te lăuda. Ai muncit extrem de mult în ultima perioadă, iar succesul proiectelor tale te face foarte mândru. Cei din jurul tău te vor felicita pentru tot ce faci, iar încurajările te fac să vrei să realizezi lucruri și mai importante. Bucură-te de zilele următoare, alături de oamenii speciali din viața ta.

Fecioară

Vei avea parte de un weekend liniștit, în care atenția îți va fi concentrată pe proiectele de la locul de muncă. Simți că ai rămas în urmă cu anumite treburi, iar acesta este momentul perfect pentru a ajunge colegii din urmă. Înconjoară-te de lucrurile care îți aduc fericirea, deoarece acest lucru îți va stimula productivitatea. Este important să nu neglijezi sănătatea, dar și pentru un plus de energie, plimbările în aer liber sunt excelente.

Balanță

Vei avea parte de un weekend destul de agitat, iar faptul că lucrurile nu ies așa cum îți doreai îți va aduce și mai multă dezamăgire. În ciuda eforturilor tale, dezastrul se va produce și trebuie să fii pregătit să rezolvi anumite probleme. Cel mai afectat va fi sectorul financiar, deoarece vei înregistra o pierdere semnificativă. Cu toate acestea, nu trebuie să te lași pradă sentimentelor negative, ci trebuie să lupți în continuare pentru a te menține pe linia de plutire.  

Horoscop de weekend 4–5 martie 2023: Balanțele vor pierde o sumă importantă de bani. Capricornii au parte de multă distracție
Horoscop de weekend 4–5 martie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion

Weekendul acesta vei fi destul de dezamăgit de persoanele din jurul tău. Chiar dacă se presupune că unele persoane ar trebui să îți vrea binele, se pare că eforturile lor îți aduc numai suferință. Ești destul de nefericit, iar astrele arată că cea mai bună soluție este să te îndepărtezi o perioadă de persoanele care te țin pe loc. Uneori este bine să ai grijă în fața căror persoane îți deschizi sufletul, deoarece acestea se pot folosi de secretele tale în avantajul lor.

Săgetător

Monotonia din ultima perioadă te-a făcut destul de nefericit, așa că weekendul acesta ești în căutarea unor experiențe noi. Chiar dacă ai vrea să pleci într-o aventură, posibilitățile materiale nu îți permit acest lucru, așa că va trebui să te limitezi la locul în care te afli deja. Cu siguranță nu ai descoperit toată zona în care locuiești, iar zilele următoare poți face plimbări mai lulgi alături de persoanele dragi din viața ta. Elementul de noutate va apărea în plan profesional, unde o oportunitate extraordinară te va ambiționa să muncești mai mult.

Citește și: Cele trei semne din zodiac care sunt cele mai răzbunătoare. "Nu te iartă nici în mormânt"

Capricorn

În mod bizar, ești una dintre puținele zodii care sunt încurajate să se distreze weekendul acesta. Ai trecut printr-o perioadă destul de agitată și meriți puțină relaxare pentru efortul depus. Uneori simți nevoia să ieși din monotonia care se instalează la locul de muncă, așa că te poți pregăti de experiențe noi. Ai grijă să ai aproape toate persoanele importante din viața ta, deoarece weekendul acesta este foarte important să îți concentrezi atenția pe starea de bine.

Horoscop de weekend 4–5 martie 2023: Balanțele vor pierde o sumă importantă de bani. Capricornii au parte de multă distracție
Horoscop de weekend 4–5 martie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător

Weekendul acesta era foarte important pentru tine, deoarece trebuia să întâlnești o persoană foarte importantă. Dacă ești singur, ar putea fi vorba de sufletul tău pereche, însă dacă această întâlnirea a fost planificată în cadrul jobului, persoana respectivă ar fi reprezentat o parte importantă a unui vechi proiect. Chiar dacă situația de acasă vă va da bătăi de cap, este bine să anunțați, deoarece cu siguranță veți avea parte de înțelegere.

Pești

Weekendul acesta va fi destul de agitat pentru tine, deoarece vei fi luat prin surprindere de o mulțime de responsabilități pe care le-ai ignorat până acum. Energia zilei te va ajuta să te organizezi mai bine, așa că profită de timpul pe care îl ai pentru a finaliza ceea ce este foarte important. Chiar dacă ești destul de perfecționist de obicei, de data aceasta timpul nu îți permite să fii atat de meticulos. Nu te îngrijora pentru că lucruri se vor rezolva cu bine până la începutul săptămânii viitoare.