• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop de weekend 4-6 noiembrie 2022: Leii se pregătesc să avanseze în carieră!

Horoscop de weekend 4-6 noiembrie 2022: Leii se pregătesc să avanseze în carieră!
Horoscop de weekend 4-6 noiembrie 2022 [Sursa foto: pexels/pixabay]
Horoscopul de weekend, 4-6 noiembrie 2022 pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău aici și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă  horoscopul  de weekend 15- 16 octombrie 2022! Luna și visătorul Neptun vor atrage multă pasiune și imaginația te va face să visezi cu ochii deschiși. Nativii din zodiac au parte de un weekend liniștit, plin de momente de neuitat și relaxare. Zodiile sunt gânditoare și explorează perspective noi în carieră sau în plan amoros. Verifică mai jos ce ți-au rezervat astrele în aceste zile!   

Citeste si: Jupiter își face prezența în casele zodiilor pe 5-6 noiembrie 2022. Un nativ este înduioșat de sacrificiile prietenilor

Horoscop de weekend 4-6 noiembrie 2022: Leii se pregătesc să avanseze în carieră!
Horoscop de weekend 4-6 noiembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop de weekend 4-6 noiembrie 2022. Află ce îți rezervă astrele în aceste zile! 

Vești bune și recomandări pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scopion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Vezi ce îți rezervă astrele! 

Citeste si: Horoscop de weekend, 5-6 noiembrie 2022. Gemenii sunt agățați de trecut, iar Leii sunt în culmea fericirii

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Astrele le recomandă nativilor din zoadia Berbec să aibă grijă la discuțiile contradictorii cu cei apropiați. Vei constatat că aveți opinii total diferite, însă este recomandat să își păstrezi calmul și să nu intri în discuții aprinse. În acest weekend ar trebui să te concentrezi mai mult pe partea profesională, deoarece ai mari șanse să cunoști succesul în perioada următoare. De asemenea, este foarte bine să acorzi atenție unor călătorii sau descoperirii unor pasiuni noi.

Taur: 21 aprilie – 20 mai

În acest weekend, luna tranzitează sectorul carierei și al succesului, așa că ar fi bine să fii atent la oportunitățile care pot apărea în viața ta. Ai putea să te deconectezi de la tot ce te stresează în acest moment și să te gândești mai mult la planurile de viitor cu privire la munca ta. Această perioadă vine cu noroc și în sectorul de finanțe și ai putea înregistra câștiguri suplimentare.

De asemenea, nu trebuie să uiți de oamenii care își sunt alături și ar fi bine să petreci timp și cu ei zilele acestea. 

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii au parte de un weekend liniștit alături de cei dragi, în care tot ce își va dori va fi să se relaxeze. Ziua de sâmbătă este potrivită pentru a o petrece alături de familie sau pentru a te întâlni cu prietenii.

Ești foarte visător și începi să te gândești mai mult la lucrurile care ți s-au întâmplat în ultima perioadă. Astrele îți recomandă să te odihnești și să te bucuri de aceste momente dacă vrei să îți încarci bateriile pentru o nouă săptămână.

Horoscop de weekend 4-6 noiembrie 2022: Leii se pregătesc să avanseze în carieră!
Horoscop de weekend 4-6 noiembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Weekend-ul acesta luna tranzitează sectorul viselor și ai putea fi mult mai sensibil decât de obicei, dar și mai perceptiv și intuitiv. Este posibil să treci de la o stare la alta, fie vei fi gânditor și timid, fie ți se va activa sectorul de încredere și stima de sine. Totuși, energia pe care o transmiți și starea ta de bine nu vor trece neobservate. Vor fi și clipe în care te vei bucura de existența ta, iar acest lucru îi va înveseli și pe cei din jur. Pregătește-te să strălucești weekend-ul acesta!

Citeste si: Horoscop chinezesc WEEKEND 5-6 noiembrie 2022. Află ce îți rezervă astrele pentru zilele de sâmbătă și duminică

Leu: 23 iulie – 22 august

În acest weekend ești pregătit să își duci proiectele din sectorul profesional la un alt nivel. Ești încrezător în forțele proprii și te concentrezi pe avansarea în carieră și pe realizări. Chiar dacă ești pe drumul cel bun, va trebui să muncești în continuare ca rezultatele să se vadă. Este o perioadă bună și pentru a acorda atenție finanțelor. Astrele te încurajează să renunți la cheltuielile inutile și să investești în lucruri care își vor fi cu adevărat de folos.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Weekend-ul acesta începi să te gândești mai mult la economiile și veniturile tale. A venit vremea să tragi linie și să vezi dacă ești încă în control în ceea ce privește sectorul financiar. Aceste zile sunt foarte bune și pentru a comunica mai mult cu cei din jur sau pentru a învăța. Ai putea încerca să găsești noi pasiuni pe care să le dezvolți sau să cunoști persoane noi care te vor învăța din experiența lor. Orice activitate de dezvoltare este bine venită weekend-ul acesta, chiar și o călătorie.

Balanță: 23 septembrie – 22 octombrie

Intuiția ta devine mai eficientă weekend-ul acesta și ești concentrat pe activitățile de învățare. Poate vei descoperi noi pasiuni sau anumite activități îți vor atrage atenția mai mult decât de obicei. Inteligența ta emoțională te sprijină în relațiile cu cei din jur. Vei avea aparte de două zile de weekend liniștite și simți nevoia să acorzi atenție persoanelor pe care le iubești. Ești foarte comunicativ, te preocupă modul în care arată locul în care te afli și vrei să iei parte la treburile casei.

Horoscop de weekend 4-6 noiembrie 2022: Leii se pregătesc să avanseze în carieră!
Horoscop de weekend 4-6 noiembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

În acest weekend, luna tranzitează sectorul de casă și familie pentru tine, iar actiunile tale sunt legate de spațiul în care locuiești. Vrei să petreci mai mult timp cu cei pe care îi iubești, dar acorzi atenție și treburilor din jurul casei. Ziua de sâmbătă te va găsi creativ și gata să experimentezi activități noi în ceea ce privește lucrurile practice. Micile bucurii de felul acesta te vor încărca de energie pozitivă după o săptămână de muncă. 

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Este posibil să fii foarte sensibil și intuitiv în acest weekend, iar luna va activa sectorul de grijă de sine și stare de bine. Este recomandat să te implici în activități relaxante, care îți vor încărca bateriile pentru o nouă săptămână. Chiar dacă îți dorești să fii aproape de persoanele apropiate, nu uita că uneori trebuie să te pui și pe tine pe primul loc. Este bine să te înconjori de persoanele pe care le iubești, dar ai putea să te simți mai bine și dacă vei petrece mai mult timp cu tine. 

Citeste si: Horoscop 5 noiembrie 2022. Zodiile care obțin tot ceea ce își doresc!

Capricorn: 22 decembrie – 20 ianuarie

În acest weekend începi să te gândești ce ai putea să faci pentru ca munca ta să avanseze și rezultate să fie mai apreciate de cei din jur sau poate char și de superiori. Vrei să fii un exemplu pentru colegii tăi și ești în căutarea unor noi posibilități de dezvoltare. De asemenea, acest weekend ar putea fi dedicat și apropierii de persoana iubită. Este posibil să se simtă neglijată în ultima perioadă și ar fi bine să faceți lucruri împreună, care îi vor aminti cât de mult ții la ea. 

Horoscop de weekend 4-6 noiembrie 2022: Leii se pregătesc să avanseze în carieră!
Horoscop de weekend 4-6 noiembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Luna influențează sectorul relațiilor și ești încurajat să fii atent la persoanele care apar în viața ta. Zilele acestea ai șansa să îți întâlnești sufletul pereche. Romantismul se ridică la cote maxime și vei avea parte de clipe de neuitat alături de o persoană specială. De asemenea, și relațiile de prietenie pot să îți aducă foarte multă bucurie în acest weekend. Planifică-ți timpul în așa fel încât să construiești o relație de iubire sănătoasă și să te poți relaxa alături de prieteni. 

Pești: 19 februarie – 20 martie

Și pentru Pești se anunță clipe magice în ceea ce privește relațiile de iubire. Luna activează sectorul intimității și pasiunii, așadar romantismul este cel care îți va marca acest sfârșit de săptămână. Intuiția te va ajuta să alegi persoana potrivită dacă ești în căutarea unui nou partener. În plus, astrele încurajează activitățile aventuroase, așa că ai putea planifica și o călătorie scurtă într-un loc necunoscut sau alte experiențe care îți vor da o stare de bine.