• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop de weekend 7-8 ianuarie 2023: Previziuni pentru toate zodiile la finalul primei săptămâni din Noul An

Horoscop de weekend 7-8 ianuarie 2023: Previziuni pentru toate zodiile la finalul primei săptămâni din Noul An
Horoscop de weekend 7-8 ianuarie 2023 [Sursa foto: Radio Impuls ]
Horoscopul de weekend, 7 - 8 ianuarie 2023 pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău aici și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă  horoscopul  de weekend 7-8 ianuarie 2023! Se anunță un weekend liniștit pentru majoritatea zodiilor, iar prima săptămână din an pare să se încheie destul de bine pentru toată lumea. Unii nativii au șansa să își facă ordine în minte și în casă, în timp ce alții se se relaxează sau petrec timp cu persoana iubită.Verifică mai jos ce ți-au rezervat astrele în zilele următoare! 

Horoscop de weekend 7-8 ianuarie 2023: Previziuni pentru toate zodiile la finalul primei săptămâni din Noul An
Horoscop de weekend 7-8 ianuarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Horoscop chinezesc săptămâna 9- 15 ianuarie 2023. Află ce îți rezervă astrele la finalul Anului Tigrului de Apă

Horoscop de weekend 7-8 ianuarie 2023. Află ce îți rezervă astrele în aceste zile! 

Citește și: Fazele Lunii Ianuarie 2023. Pe ce dată este Lună Plină

Vești bune și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Vezi ce îți rezervă astrele!    

Berbec 

Weekend-ul acesta te vei bucura de zile relaxante în liniștea propriei locuințe.

Aceasta este perioada în care a nu face nimic este o mare realizare. Ai nevoie de acest timp pentru odihnă și relaxare. Poate alegi să urmărești un film sau să gătești ceva bun, iar prezența persoanelor dragi te vor ajuta să te simți foarte bine. Liniștea și pacea își vor încărca bateriile pentru săptămâna următoare. 

Taur

Acest weekend este destinat conversatiilor dulci si momentelor sentimentale cu partenerulsau cu cineva drag.

Zilele următoare sunt perfecte pentru a viziona emisiuni TV pe o platformă de streaming care vă place sau pentru a desfășura orice activitate care vă face plăcere și vă apropie. Este bine să le arătați persoanelor din jurul vostr că le iubiți, deoarece în acest fel dragostea lor se va întoarce de fiecare dată când ai cea mai mare nevoie. 

Gemeni 

Este timpul să faceți un inventar, unul financiar, pentru a vedea de unde vin banii și unde merge cele mai multe dintre cheltuieli.

Cu prețuri din ce în ce mai mari, aveți grijă și începeți să organizați chitanțele și documentele importante pentru mai târziu. Gândiți-vă care sunt lucrurile de care nu aveți neapărat nevoie, dar și la lucrurile la care puteți renunța. Doar așa veți fi cua devărat pregătiți pentru orice situație neprevăzută. 

Horoscop de weekend 7-8 ianuarie 2023: Previziuni pentru toate zodiile la finalul primei săptămâni din Noul An
Horoscop de weekend 7-8 ianuarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Rac

Șterge-ți lacrimile de ieri, deoarece în acest weekend se vrea să fie curcubeu și soare.

Acum că Luna este în zodia ta, iar luna plină se apropie, greutatea începe să se ridice. Te așteaptă o perioadă care va vindeca toate rănile care au apărut în trecut și te va umple de energie pozitivă și chef de viață. Primește această lumină în viața ta li profită de toate beneficiile pe care le aduce. În plus, este o ocazie bună pentru a petrece clipe de neuitat cu cei mai importanți oameni. 

Citește și: Horoscop Chinezesc IANUARIE 2023. Previziuni astrale la începutul Anului Iepurelui de Apă

Leu

E ceva special în a da drumul lucrurilor care se pun în calea liniștii și a fericirii tale. Zilele următoare vei simți cum greutatea este ridicată de pe umeri și ești din nou în controlul vieții tale. Ești atât de aproape de linia de sosire într-un proiect major, așa că străduiește-te să muncești cât mai mult pentru a atinge succesul. Această zi deschide porțile către ceva distractiv și creativ pentru tine și este timpul să te gândești la ce vrei să faci în continuare.

Fecioară

Prieteniile sunt rave astăzi și dacă te simți singur, cineva la care ții este la doar un telefon distanță. Poate că trebuie să fii cel care ridică telefonul pentru a efectua un apel, dar merită atât de mult când auzi vocea cuiva pe care-l iubești și care te iubește în schimb. Nu lăsa orgoliul să stea în calea fericirii tale și solicită ajutorul celor dragi dacă ai nevoie să îți expui sentimentele și să fii ascultat. 

Balanță

Ești în culmea fericirii, deoarece weekend-ul bate la ușă și poți să te concentrezi pe îndatoriri legate de casă și de cei dragi. Este o perioadă bună pentru a face ordine în casă și pentru a vă face spațiul personal confortabil. Profitați de timpul acesta pentru a vă crea un spațiu mai ordonat, în care să puteți lucru mai cu spor la visele și dorințele voastre. În plus, este momentul ideal pentru a vă relaxa în sânul familiei. 

Horoscop de weekend 7-8 ianuarie 2023: Previziuni pentru toate zodiile la finalul primei săptămâni din Noul An
Horoscop de weekend 7-8 ianuarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion

Acesta este weekend-ul în care lași munca în urmă și te pregătești de distracție și joacă. Orice activitate care vă face plăcedre este benefică și vă va încărca bateriile pentru sâptămâna următoare. Sunteți înconjurați de o energie pozitivă, care va lipsit mult timp și e bine să profitați de acest lucru. Concentrează-te pe partea bună a lucrurilor și lasă grijile pentru zilele următoare. 

Săgetător 

Să împărtășești lucruri din inimă este ceea ce îți aduce mereu zâmbetul pe buze, iar astăzi te simți foarte generos. Când știi că cineva are nevoie, buzunarele tale sunt adânci și dăruiești din abundența dragostei tale. Astăzi, ești un dăruitor și dăruiești cu inima într-un mare fel. Cei dragi sunt mândri de tine și susțin această atitudine. Bucuria celor care îți primesc ajutorul, te va face să te simți împlinit o lungă perioadă. 

Citește și: Horoscop chinezesc WEEKEND 6-8 ianuarie 2023. Află ce îți rezervă astrele la finalul primei săptămâni din Anul Nou

Capricorn

Dragostea și romantismul pot părea că te-au ocolit în ultima vreme, dar ai răbdare. Este timpul să te concentrezi asupra lucrurilor pe care trebuie să le faci pentru tine. Când momentul este potrivit pentru a te îndrăgosti, vei fi gata să oferi tot ce este mai bun din tine, așa cum ai știut întotdeauna că poți. Nu trebuie să pui prea multe presiuni pe tine, deoarece persoana potrivită va apărea când te aștepți mai puțin. 

Horoscop de weekend 7-8 ianuarie 2023: Previziuni pentru toate zodiile la finalul primei săptămâni din Noul An
Horoscop de weekend 7-8 ianuarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător

Acest weekend este perfect pentru a reveni la treburile zilnice care au rămas în urmă în perioada vacanței. Poți să te bucuri, deoarece zilele acestea te eliberezi de tot. Lista ta de lucruri de făcut poate fi lungă, dar ai o dorință și o hotărâre mai puternică decât orice pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. 

Pești

Aceasta este una dintre acele perioade în care o discuție profundă este tot ce ai nevoie. Acest weekend este perfect pentru a spune lucrurilor pe nume și pentru a te concentra asupra activităților romantice. Bunătatea și grija, inclusiv micile surprize sunt ceea ce vă umple inima de bucurie zilele următoare.