• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023: Berbecii au șansa să cunoască o persoană care le va schimba perspectiva asupra viitorului. Peștii se vor concentra în totalitate pe tot ce ține de familie și viață personală

Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023
Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023 [Sursa foto: freepik]
Horoscop 8-9 iulie 2023 pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău de weekend aici și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă horoscopul de weekend, 8-9 iulie 2023!  Nativii zodiacului vor avea un weekend plin de energie, având o dorință intensă de a explora noi hobby-uri sau de a începe proiecte creative. Înainte de a te arunca cu capul înainte în lucrurile pe care ți le pune la picioare viața, astrologii te sfătuiesc să arunci o privire asupra a ceea ce îți rezervă astrele în această perioadă și să analizezi care sunt lucrurile spre care ar trebui să te îndrepți.

Totodată, acest weekend aduce un moment de reflecție și introspecție, ceea ce poate însemna o nevoie de a petrece mai mult timp acasă și de a te conecta cu familia. 

Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Află ce ți-au rezervat astrele zilele următoare!

Vești bune și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Vezi ce ți-au rezervat astrele!

Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Berbec
Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Berbec[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Berbec

Mercur revine la traiectoria sa normală prin casa subconștientului din horoscopul tău general. Aceasta înseamnă că nu vei mai avea tendința de a te pierde în gânduri. Și de a reflecta mai mult decât este necesar asupra trecutului, persoanelor sau situațiilor care nu mai sunt relevante în prezent. Cei care sunt într-o relație care nu le mai aduce împlinire au șanse să cunoască o persoană care le va schimba perspectiva asupra cuplului și implicit asupra viitorului. 

Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Taur
Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Taur[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Taur

Pentru nativii Taur vine o perioadă foarte încărcată pe toate planurile. S-ar putea să te simți puțin stresat weekendul acesta. Acordă-ți timp pentru relaxare și reconectare cu natura, te va ajuta să te reîncarci cu energie. Nu vă pierdeți energia și timpul dând explicații celor din jur. 

Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Gemeni
Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Gemeni[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Gemeni

Pentru voi se anunță un weekend în care pot apărea tot felul de cheltuieli neprevăzute care vă vor da peste cap bugetul familiei. Astrele vă sfătuiesc să nu vă panicați, ci să vă organizați mai bine cu banii. Mai mult, nu lăsați problemele celor din jur să vă afecteze starea de bine. 

Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Rac
Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Rac[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Rac

Vei avea un weekend liniștit, perfect pentru reflecție și planificare.

Folosește acest timp pentru a-ți reevalua obiectivele și a planifica pașii următori. Aveți multe idei pe care vreți să le puneți în practică, în special în redecorarea locuinței. Dar, nu uitați să luați în calcul cheltuielile neprevăzute. 

Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Leu
Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Leu[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Horoscop săptămânal 3- 9 iulie 2023: Balanțele au parte de schimbări pe plan personal. Peștii trebuie să fie atenți la intuiției și să asculte nevoile interioare

Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Leu

Nativii Leu au șansa de a se redescoperi. Poate printr-un hobby, o carte citită sau o discuție avută cu un prieten. Toate acestea vor duce la întâlnirea cu nevoile mai vechi, ascunse pentru o perioadă lungă de timp. Weekendul acesta vei avea oportunități de a te conecta cu cei dragi. S-ar putea să se ivască și oportunități de a rezolva unele probleme vechi.

Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Fecioară
Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Fecioară[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Fecioară 

Îți dorești ca toți cei din jurul tău să aibă conexiuni bune și să trăiască în armonie și fericire. Îți va fi ușor să găsești oameni cu o gândire asemănătoare, alături de care să creezi planuri de viitor. Astrele spun că este important să-ți păstrezi echilibrul mental. Legăturile emoționale trec prin perioade bune și perioade mai puțin bune. Bucură-te de experiențele din acest weekend și amintește-ți că relațiile trec printr-o tranziție continuă.

Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Balanță 
Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Balanță [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Balanță 

Nativii Balanță au parte de schimbări pe plan personal chiar la început de weekend. O situație dificilă care durează deja de ceva vreme îi poate sufoca. Este cazul ca astrele să vină în ajutor și să îndrepte asupra lor ideea unui viitor mai bun și mai luminos. De asemenea, este un moment bun pentru a face o plimbare, a citi o carte bună sau a face meditație.

Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Scorpion
Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Scorpion[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Scorpion

Vei simți o căldură specială în suflet, care te va face să-ți dorești mai mult romantism și creativitate de la partenerul tău. Astrele spun că uneori așteptările te pot face să te simți dezamăgită de unele lucruri mici care nu funcționează. Primești o viziune asupra viitorului pe care este indicat s-o discuți cu partenerul tău deoarece se poate ca acesta să aibă o părere diferită.

Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Săgetător 
Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Săgetător [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Săgetător 

Acest weekend s-ar putea să îți ofere oportunități de călătorie sau de a învăța ceva nou. Fii deschis la nou și profită de ocazie. Familia așteaptă acum foarte multe energii pozitive, ceea ce nu sunt neapărat în concordanță cu ceea ce se întâmplă de fapt. Pentru cei singuri, vor apărea momente favorabile pentru o relație de lungă durată. 

Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Capricorn
Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Capricorn[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Horoscop zilnic, 7 iulie 2023: Săgetătorii își pun în prim-plan nevoile sufletului lor și emoțiile pe care le trăiesc. Leii vor avea parte de oportunități financiare importante

Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Capricorn

S-ar putea să te întrebi dacă o persoană din jurul tău este onestă. Atunci când prinzi pe cineva asupra faptului, poate fi foarte dificil să-l faci să recunoască minciuna. Așa că va fi nevoie să ai încredere în instinctele tale. Dacă simți ceva în neregulă, ai încredere în inima ta. Rareori se poate înșela, iar timpul obișnuiește să aducă adevărul la lumină.

Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Vărsător 
Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Vărsător [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Vărsător 

Nativii Vărsător au parte de vindecare în această perioadă. Își vor întâlni nevoile din copilărie și vor lucra cu ele în prezent. Trecutul va fi acum mult mai clar și mai ușor de înțeles. Un tipar de familie care i-a urmărit multă vreme se va schimba acum. Este important sprijinul din partea astrelor, însă schimbarea în sine va trebui realizată la singular.

Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Pești 
Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Pești [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop de weekend, 8-9 iulie 2023. Pești 

Un weekend în care Peștii se vor concentra în totalitate pe tot ce ține de familie și viață personală. Profitați de zilele libere pentru a vă apropia mai mult de cei dragi. De asemenea, weekendul acesta s-ar putea să îți aducă unele revelații importante. Ascultă-ți intuiția și vei descoperi ceva care te va ajuta în viitor.

Acestea au fost previziunile astrale. Dacă vreți să aflați mai multe informații despre ce îți rezervă astrele în următoarele zile, puteți accesa site-ul  radioimpuls.ro.