• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop de weekend 10-11 decembrie 2022: Unele zodii trec prin momente dificile

Horoscop de weekend 10-11 decembrie 2022: Unele zodii trec prin momente dificile
Horoscop de weekend 10-11 decembrie 2022 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul de weekend,10-11 decembrie 2022 pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău aici și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă  horoscopul  de weekend 10-11 decembrie! Nativii din zodiac vor avea parte de un weekend liniștit, în care se vor bucura de compania celor dragi. Totuși, anumiți nativi au în față momente dificile și au nevoie de sprijin și timp pentru a realiza care sunt nevoile și dorințele lor. Verifică mai jos ce ți-au rezervat astrele în aceste zile!     

Citește și: Horoscop de weekend, 10-11 decembrie 2022. Taurii demonstrează că sunt persoane de încredere. Fecioarele sunt tulburate de trecut

Horoscop de weekend 10-11 decembrie 2022: Unele zodii trec prin momente dificile
Horoscop de weekend 10-11 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop de weekend 10-11 decembrie 2022. Află ce îți rezervă astrele în aceste zile! 

Vești bune și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Vezi ce îți rezervă astrele! 

Citește și: Horoscop chinezesc săptămânal 12-18 decembrie 2022. Află ce îți rezervă astrele la jumătatea lunii decembrie

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Ești un lider și pentru că oferi atât de mult din tine celorlalți, este esențial să te relaxezi la sfârșitul zilei. Ai muncit mult în ultima perioadă, iar coordonarea celorlalți nu este un lucru tocmai ușor. Astrele vă recomandă să vă relaxanți weekend-ul acesta și să folosiți timpul liber pentru orice înseamnă stres. Este bine să petreceți timp și cu cei dragi, deoarece acest lucru vă va încărca bateriile pentru săptămâna viitoare. 

Taur: 21 aprilie – 20 mai

Este în regulă să vorbești despre sentimentele tale. Nu este niciodată ușor să fii vulnerabil cu cineva, dar este atât de bine să-i spui unei persoane că ești un om adevărat cu sentimente și gânduri. Astăzi, nu vă fie teamă să le spuneți oamenilor că vă pasă. Dacă vă veți deschide sufletul, veți constata că cei din jur chiar vor să vă fie alături sau poate împărtășesc aceleași gânduri ca și voi în anumite situații. 

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nu te gândi prea mult la ceea ce nu ai. În schimb, numără-ți binecuvântările. Totul vine la tine la timpul său. Legea atracției funcționează cel mai bine atunci când faci ceea ce știi că trebuie să faci și anticipezi să primești ceea ce este deja al tău. Nu trebuie să ceri insistent ceea ce nu poți duce, deoarece vei rămâne dezamăgit.

Cele mai bune lucruri vin când te aștepți mai puțin și ești recunoscător pentru ce ai deja. 

Horoscop de weekend 10-11 decembrie 2022: Unele zodii trec prin momente dificile
Horoscop de weekend 10-11 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Încrederea se formează în timp. Există multe motive pentru a simți că viața are prea multă incertitudine și nu suficientă stabilitate. A te simți în nesiguranță te poate determina să iei decizii proaste. Ia-o usor. Nu lua o decizie doar pentru că ți-e frică. Acest lucru se aplică și în relația de cuplu. Poate nu îți mai dai seama care sunt sentimentele tale, însă cel mai bine este să lași timpul să așeze lucrurile. Partenerul tău simte că te distanțezi. 

Citește și: Spiritul Crăciunului se instalează în weekendul 10-11 decembrie 2022. Zodiile care se gândesc deja la decorațiuni

Leu: 23 iulie – 22 august

Este în regulă să plângi pentru ceea ce ai avut și ai pierdut. Viața vine în anotimpuri și faci tranziția către un nou capitol al vieții tale. Durerea poate fi o parte a schimbării, dar experiența ta te va conduce către un loc plin de bucurie și un sentiment de speranță. Nu uita că orice eșec te duce mai aproape către succes. Tot ce trebuie să faci este să rămâi consistent și să nu îți pierzi ambiția. 

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Weekend-ul acesta simți nevoie de a fi alături de prietenii tăi. Uneori poți fi un singuratic și să-ți placă. Dar, cel mai bun mod de a-ți umple sufletul de iubiri astăzi este să te înconjori de oameni care te iubesc și cărora îți place să le fii în preajmă. Astrele îți recomandă să te gândești la o activitate care v-ar putea aduce împreună. Cu siguranță, puțină distracție va aduce tuturor zâmbetul pe buze. 

Balanță: 23 septembrie – 22 octombrie

Weekend-ul acesta, totul este despre muncă și producerea de rezultate. Lăsați deoparte lucrurile care sunt irelevante și neimportante astăzi. Dacă aveți un proiect urgent pe care trebuie să îl finalizați, încercați să nu amânați acest lucru. Nu vă place să fiți presați de timp, așa că cel mai bine ar fi să acordați atenție responsabilităților voastre. Totuși, ar trebui să luați lucrurile încet pentru a evita acumularea stresului. 

Horoscop de weekend 10-11 decembrie 2022: Unele zodii trec prin momente dificile
Horoscop de weekend 10-11 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

E bine să îți cunoști mai în profunzime dorințele și nevoile. Anul acesta a fost plin de provocări și schimbări. Drept urmare, ați făcut compromisuri și ajustări în toate aspectele vieții voastre. Weekend-ul acesta este bine să conștientizezi impactul pe care l-au avut aceste experiențe asupra inimii tale. E timpul să îți reorganizezi viața dacă nu vrei să începi noul an în haos. 

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Dăruirea este un act emoțional. Chiar și atunci când simți că nu mai ai nimic de împărtășit, chiar și un mic moment în care îi spui cuiva un compliment vă poate ajuta să vă umpleți sufletul de iubire. Dăruirea nu trebuie să fie despre bani, contează foarte mult ceea ce trasmiți prin gesturile mici. Vei observa că până și niște cuvinte frumoase pot aduce zâmbetul pe chipul cuiva. În acest weekend, astrele vă recomandă să petreceți timp cu cei dragi.

Citește și: Horoscop 10 decembrie 2022. Zodia care trebuie să fie atentă în fața cui se destăinuie!

Capricorn: 22 decembrie – 20 ianuari

Relația cu partenerul tău îți poate da impresia că începe să sufere unele schimbări importante. Când pare că tu și altcineva nu sunteți pe aceeași pagină, folosiți timpul petrecut împreună pentru a vă gândi la ceea ce aveți nevoie și doriți. Fă-ți un plan pentru a aduce în discuție ceea ce te deranjează și nu te preface că problemele nu sunt acolo. Doar așa relația voastră nu va avea de suferit. 

Horoscop de weekend 10-11 decembrie 2022: Unele zodii trec prin momente dificile
Horoscop de weekend 10-11 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nu trebuie să pui prea multă presiune pe tine atunci când știi că trebuie să faci ceva. De fapt, începerea unui proiect atunci când nu aveți motivație poate transforma bulgăre de zăpadă în sentimente de entuziasm și pasiune. Nu trebuie să te lași doborât niciodată. Pe măsură ce te angajezi într-o acitivitate, vei descoperi că îți vin tot mai multe idei. Muncind pentru visurile tale, vei vedea că reușitele nu întârzie să apară. 

Pești: 19 februarie – 20 martie

Dacă ai încercat să stai departe de orice relație amoroasă în ultima perioadă, acum simți lipsa afecțiunii în viața ta. Astăzi, o parte din tine poate dori atenție din cauza sentimentelor de singurătate sau de nesiguranță. Dacă ai nevoie de cineva care să petreacă timp cu tine, întreabă un prieten și spune-i cât de mult înseamnă sprijinul lui pentru tine.