• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop dragoste pentru luna decembrie 2022: Previziuni astrale pentru toate zodiile

Horoscop dragoste pentru luna decembrie 2022: Previziuni astrale pentru toate zodiile
Horoscop dragoste pentru luna decembrie 2022 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul de dragoste pentru luna decembrie 2022 este aici cu previziuni pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău lunar aici și vezi cine are noroc în dragoste!

Descoperă  horoscopul de dragoste pentru luna decembrie 2022! Ultima lună din an vine cu reflecții pentru majoritatea zodiilor în ceea ce privește relațiile amoroase. Nativii trebuie să se gândească mai întâi la trecut pentru a lua decizii pentru viitor. Unii nativi se vor bucura de o perioadă frumoasă pe plan sentimental, în timp ce alții se vor lupta să rezolve probleme. Verifică mai jos care sunt zodiile care au noroc luna aceasta!   

Citește și: Horoscop chinezesc DECEMBRIE 2022. Previziuni astrale la început de iarnă

Horoscop dragoste pentru luna decembrie 2022: Previziuni astrale pentru toate zodiile
Horoscop dragoste pentru luna decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop dragoste pentru luna decembrie 2022. Află ce îți rezervă astrele în ultima lună din an! 

Vești bune și recomandări pentru toate   zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scopion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Vezi ce îți rezervă astrele!  

Citește și: Horoscop săptămânal, 28 noiembrie – 2 decembrie 2022. Trei zodii sunt presate de timpul limită de la serviciu

Berbec: 21 martie- 19 aprilie

Cea mai bună zi pentru dragoste: duminică, 18 decembrie.

Asteroidul Ceres reprezintă maternitatea și feminitatea. În Balanță, este preocupat de echilibru, ceea ce înseamnă nu numai că ai grijă de cei din viața ta, ci și că ești conștient de modul în care îți prioritizezi propriul sine. Dacă ți-ai neglijat propriile nevoi și i-ai pus pe alții pe primul loc, ești îndrumat cu blândețe pentru a te asigura că persoana cu care ești într-o relație ține la fel de mult la tine precum ții tu la ea.

Taur: 20 aprilie- 20 mai

Cea mai bună zi pentru dragoste: miercuri, 7 decembrie.

Luna Plină în Gemeni răsare și scoate la lumină teme despre ceea ce și pe cine prețuiești cel mai mult. Aceasta este baza iubirii și a ceea ce prioritizezi în viața ta. De multe ori poți rămâne blocat pe piste pe care le consideri importante, dar de fapt nu sunt. Cu acest eveniment astral, vei fi ghidat să recunoști ceea ce prețuiești cel mai mult, astfel încât să poți folosi aceste cunoștințe pentru a beneficia de conexiunea pe care o ai cu partenerul în relația ta.

Gemeni: 21 mai- 20 iunie

Cea mai bună zi pentru dragoste: duminică, 4 decembrie.

Energia zodiei Săgetător reprezintă întotdeauna relațiile voastre romantice, deoarece Venus trece prin ultimele grade ale acestui semn de foc la începutul lunii în care sunteți pe cale să atingeți niște repere importante. Venus în Săgetător deține puterea vieții tale amoroase, în timp ce Saturn în Vărsător poartă cu ea capacitatea de a aduce noroc și prosperitate.

Dacă decizi să urmezi ordinea divină, recompensele vor fi nesfârșite.

Horoscop dragoste pentru luna decembrie 2022: Previziuni astrale pentru toate zodiile
Horoscop dragoste pentru luna decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Rac: 21 iunie- 22 iulie

Cea mai bună zi pentru dragoste: vineri, 9 decembrie.

Venus este planeta iubirii și a relațiilor, odată ce intră în Capricorn îți luminează viața romantică într-un copleșitor și frumos. După multă vreme, este timpul să-ți permiti să crezi din nou în dragoste. Poate recent ai trecut printr-o călătorie obositoare în care ai învățat să-ți spui adevărul cu încredere, dar odată ce această energie îți lovește viața, trebuie să fii dispus să primești ceea ce te-ai străduit atât de mult să creezi. Aceasta este o dragoste care vine o dată în viață.

Citește și: Horoscop 2 decembrie 2022. O zodie trebuie să aibă grijă de finanțe, în timp ce alt nativ se bucură de o mărire salarială!

Leu: 23 iulie- 22 august

Cea mai bună zi pentru dragoste: vineri, 2 decembrie.

Saturn în Vărsător ți-a adus în ultimii ani o mulțime de lecții romantice. Uneori s-ar fi putut simți ca și cum ai terminat cu dragostea, dar nu a fost niciodată cazul. Era doar despre a învăța ceea ce trebuia să faci pentru a putea începe cu adevărat să faci lucrurile diferit. Pe măsură ce Saturn în Vărsător se unește cu Venus în Săgetător, este vorba despre primirea karmei pozitive pe care ai creat-o pentru tine. Dragostea poate fi orice ai nevoie să fie, atâta timp cât ești sincer cu tine însuți.

Fecioara: 23 august- 22 septembrie

Cea mai bună zi pentru dragoste: vineri, 3 decembrie.

Neptun în Pești veghează asupra relațiilor voastre romantice. Neptun este planeta viselor, a fanteziei și a iubirii necondiționate. Casa sa este în Pești, ceea ce înseamnă că funcționează mai puternic aici. Luna aceasta, Neptun revine după ce a fost retrograd din iunie. De atunci, realitatea relației tale te-a lovit atât de tare încât s-ar putea să fi simțit că a visa la ceva mai mult era imposibil. În această lună, echilibrul revine și, odată cu el, abilitatea de a vedea cum uneori dragostea poate fi cu adevărat mai bună decât visele tale.

Balanta: 23 septembrie- 22 octombrie

Cea mai bună zi pentru dragoste: marți, 20 decembrie.

Jupiter este planeta norocului și a abundenței. Fiind cea mai mare planetă din zodiac, orice atinge, se mărește și creează expansiune în viața ta. Luna aceasta, Jupiter se întoarce în Berbec, ceea ce înseamnă că este pe cale să aducă toată acea energie în viața ta amoroasă. Gândiți-vă înapoi din mai până în octombrie anul acesta, când Jupiter a trecut prima dată prin Berbec pentru a vă ajuta să înțelegeți ce subiecte vor reveni. Acum aveți toate cunoștințele de care aveți nevoie pentru a lua măsurile cele mai potrivite pentru relația voastră.

Horoscop dragoste pentru luna decembrie 2022: Previziuni astrale pentru toate zodiile
Horoscop dragoste pentru luna decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Scorpionul: 23 octombrie- 21 noiembrie

Cea mai bună zi pentru dragoste: vineri, 23 decembrie.

Ați văzut destul de multă acțiune și mișcare recent în viața voastră amoroasă, deoarece eclipsele și Uranus au activat amândoi semnul Taurului. Energia Taurului guvernează aspectele romantice ale vieții tale, așa că ori de câte ori există planete sau activitate lunară aici, înseamnă că aceasta va fi concentrată pe tine. Recent, a fost vorba despre reunirea lecțiilor pe care le-ați învățat despre propriul sine și despre modul în care acesta vă afectează viața amoroasă. Acum, ai șansa de a-l lăsa pe Jupiter în Berbec să-ți extindă posibilitățile romantice, luând cu adevărat decizii diferite și mai sănătoase.

Săgetător: 22 noiembrie- 21 decembrie

Cea mai bună zi pentru dragoste: miercuri, 7 decembrie.

Luna Plină din Gemeni se alătură lui Marte în prezent retrograd în acest semn de aer. Gemenii îți conduc sectorul romantic, ceea ce înseamnă că la începutul lunii te poți aștepta la unele evoluții importante în această parte a vieții tale. Gândiți-vă la sfârșitul lunii mai, deoarece a fost Luna Nouă în Gemeni, acum vă puteți aștepta să iasă la suprafață teme de relații similare, cu o mai mare claritate și înțelegere. Evoluția poate fi amânată până când Marte devine retrograd la începutul Anului Nou, dar asta nu înseamnă că încă nu poți folosi această energie pentru a-ți îmbunătăți relația.

Citește și: Horoscop 3 decembrie 2022. O zi excelentă pentru aceste zodii

Capricornul: 22 decembrie- 19 ianuarie

Cea mai bună zi pentru dragoste: vineri, 9 decembrie.

Venus care intră în Capricorn în această lună te direcționează să te concentrezi asupra dragostei pe care o ai pentru tine și asupra modului în care aceasta afectează relația pe care o ai. Cu cât te iubești și îți pasă mai mult de tine, cu atât vei ridica în mod natural standardele pentru cei din viața ta. Venus în Capricorn înseamnă, de asemenea, că partenerul tău are mai multe șanse să-ți vorbească limbajul iubirii, ceea ce înseamnă că problemele relaționale se desfășoară mai lin în această perioadă.

Horoscop dragoste pentru luna decembrie 2022: Previziuni astrale pentru toate zodiile
Horoscop dragoste pentru luna decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător: 20 ianuarie- 18 februarie

Cea mai bună zi pentru dragoste: sâmbătă, 17 decembrie.

Trebuie să fii capabil să înfrunți totul pentru a construi cu adevărat relația și viața de acasă pe care ți le dorești. Mercur în Capricorn la mijlocul lunii scoate la lumină acele aspecte sau sentimente de care nu ai fost neapărat conștient și care au tras sforile în spatele scenei, direcționând alegerile tale romantice. Uranus în Taur activează cel mai apropiat aspect și cel mai personal al vieții tale acum și pe măsură ce Mercur se alătură, este timpul nu doar să ai un nivel mai mare de conștientizare, ci și să începi să ai conversații importante care vor deschide următorul capitol al vieții tale.

Pești: 19 februarie- 20 martie

Cea mai bună zi pentru dragoste: vineri, 16 decembrie.

Ultimul sfert de lună din Fecioară înseamnă că vine un timp prețios pentru relația ta romantică. Ultimul sfert de lună reprezintă un timp de acceptare, iertare și vindecare. Fecioara este un semn care poate fi cel mai cunoscut pentru că este orientat spre detalii, dar poartă și propria sa energie profundă de vindecare. Dacă lucrurile au fost tensionate în relația ta sau chiar în perspectiva iubirii recent, este timpul pentru iertare. Iertare pentru tine și pentru partenerul tău. Iertarea este baza iubirii și a relațiilor de durată.