• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop azi, 17 ianuarie 2023: Gemenii își găsesc sufletul pereche

Horoscop mâine, 17 ianuarie 2023: Gemenii își găsesc sufletul pereche
Horoscop mâine, 17 ianuarie 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul pentru ziua de azi, 17 ianuarie 2023 pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău zilnic aici și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă  horoscopul   zilei de marți, 17 ianuarie 2023! Se anunță o zi destul de liniștită pentru majoritatea zodiilor, în care accentul va fi pus pe comunicare. Nativii găsesc curajul de a-și exprima părerile, dar și de a încerca experiențe noi. Există o zodie care va avea parte de noroc pe plan personal și este foarte probabil să își găsească sufletul pereche. Verifică mai jos ce ți-au rezervat astrele în acesată zi! 

Horoscop mâine, 17 ianuarie 2023: Gemenii își găsesc sufletul pereche
Horoscop mâine, 17 ianuarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Cine se căsătorește în 2023, rămâne împreună cu partenerul toată viața! Astrologii afirmă că este cel mai norocos an pe planul iubirii: "Iubirea va fi foarte înflăcărată"| EXCLUSIV

Horoscop mâine, 17 ianuarie 2023. Află ce îți rezervă astrele în această zi! 

Vești bune și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Vezi ce

îți rezervă astrele!

Citește și: 4 zodii experte în arta manipulării. Controlează persoanele după bunul plac

Berbec 

Hrănește-ți mintea cu lucruri educaționale, de la podcasturi la cărți pe care le poți citi sau asculta. Luna părăsește casa ta a secretelor întunecate pentru a intra în zodia Săgetător, ceea ce îți permite să privești lumea, cultura și învățarea cu un ochi nou. De asemenea, ești deschis spre experiențe noi care te vor ajuta să acumuleze sau să îmbunătățești diverse abilități.

Taur

Ziua de marți este dedicată îmbunătățirii relațiilor cu cei apropiați. Ești un prieten bun și azi vei accepta să ajuți pe oricine îți cere ajutorul. Începând de astăzi, îți vei investi energia într-un proiect care afectează finanțele unei persoane. Înțelepciunea și îndrumarea voastră vor fi foarte apreciate, ceea ce te va umple de energie pozitivă. 

Gemeni

Pe măsură ce sectorul tău de parteneriate este activat.

vei avea parte de o perioadă destul de tensionată și agitată în plan personal. O persoană nouă ar putea apărea în viața voastră și veți gestiona cu greu emoțiile și sentimentele. Azi, puteți chiar să decideți să vă uniți forțele cu un partener de afaceri sau să oficializați o relație amoroasă.

Horoscop mâine, 17 ianuarie 2023: Gemenii își găsesc sufletul pereche
Horoscop mâine, 17 ianuarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Rac 

Azi ai foarte multe păreri și ești gata să-ți împărtășești gândurile cu ceilalți despre cum ar trebui făcute lucrurile.

Adopți o atitudine îndrăzneață atunci când abordezi chestiunile pentru a fi în control. Totuși, ai grijă la cuvintele pe care le folosești, pentru că unele persoame ar putea fi deranjate de atitudinea ta. 

Citește și: Anul Nou Chinezesc 2023: Anul Iepurelui de Apă vine cu schimbări majore

Leu

Este timpul să devii creativ și să te dedici lucrurilor practice. Această zi va fi destul de liniștită pentru tine și decizi să te relaxezi, făcând ceva care îți place. În plus, vrei să petreci acest timp cu cei dragi, așa că ar fi bine să căutați activități comune. Te vei simți mai apropiat de unele persoane, iar acest lucru te va umple de bucurie și energie pozitivă. 

Fecioară

Ai tendința să fii un semn zodiacal orientat spre familie, dar uneori ai nevoie de puțin mai mult spațiu pentru a-ți aduna ideile și a te gândi la viitor. Este normal să simți că ai nevoie de mai mult timp petrecut cu propia persoană pentru a scăpa de confuziile din ultima perioadă. Dacă ocazia vă permite, cereți unui partener să se ocupe de treburile casei, astfel încât să vă puteți deconecta de la lume și să  vă relaxați mintea.

Balanță

Nu ești genul de persoanăb care să îi rănească pe cei din jur, dar astăzi sinceritatea vine cu un pic de risc. Luna în Săgetător aduce un element de onestitate brutală stilului tău de comunicare care este neobișnuit pentru tine. Ai putea răni anumite persoane la care ții, așa că este recomandat să te gândești bine înainte să spui ceva. 

Horoscop mâine, 17 ianuarie 2023: Gemenii își găsesc sufletul pereche
Horoscop mâine, 17 ianuarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion

Cheltuirea banilor îți oferă astăzi un anumit tip de plăcere, pe măsură ce vrei să îți iei gândul de la lucrurile care pun presiune pe tine. Când apare stresul, s-ar putea să te îndrepți către magazinele tale preferate pentru a căuta ofertele zilnice. Totuși, e bine încercați să evitați cumpărarea lucruri de care nu aveți nevoie, î schimb le puteți adăuga pe lista de dorințe.

Săgetător

Luna din zodia ta este o modalitate excelentă de a începe săptămâna. Luna te ajută să vezi lucruri care trebuie să se schimbe în viața ta. Deoarece îți place să iei inițiativa, următoarele zile sunt perfecte pentru a-ți planifica viitorul. Gândește-te ce ai putea face mai bine în viața ta și lucrează mai mult pentru a-ți îndeplini toate dorințele. 

Citește și: Zodiac Chinezesc 2023. Cele mai norocoase zodii

Capricorn

Azi, un prieten are nevoie de tine și vei deveni sprijunul lui pentru a trece peste o situație dificilă.  S-ar putea să găsești sfaturi înțelepte pe care să le împărtășești, însă îți vei deschide și tu la rândul tău sufletul. Această perioadă de destăinuri poate fi vindecatoare pentru amândoi și te poate ajuta să realizezi lucruri importante. 

Horoscop mâine, 17 ianuarie 2023: Gemenii își găsesc sufletul pereche
Horoscop mâine, 17 ianuarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător 

Este o zi pentru aventură și ce este mai bun decât să te întâlnești cu un prieten pentru a face diverse activătăți interesante. Este ziua perfectă pentru a merge în centrul orașului pentru a vedea cele mai recente oferte speciale de la restaurante sau pentru a intra într-o librărie antică pentru a verifica secțiunea de lectură preferată. Această zi este descoperirea unor noi perspective, așa că nu ezita atunci când ți se oferă o oportunitate. 

Pești

Ești foarte comunicativ astăzi și împărtășești ideile fără teamă. Simți că poți să le transmiți și altora părerile tale cu privire la anumite proiecte, iar acest lucru ți-ar putea aduce foarte multe beneficii. Ai dorința de a împărtăși informații și perspective cu un superior, așa că gândește-te bine înainte de a deschide o discuție.