• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop mâine, 24 ianuarie 2023: Peștii încearcă să lase trecutul în urmă

Horoscop mâine, 24 ianuarie 2023: Peștii încearcă să lase trecutul în urmă
Horoscop mâine, 24 ianuarie 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul pentru ziua de mâine, 24 ianuarie 2023 pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău zilnic aici și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă  horoscopul  zilei de marți, 24 ianuarie 2023! Se anunță o zi liniștită pentru majoritatea zodiilor, iar Luna în Pești le va stimula creativitatea pe măsură ce se vor implica în diverse activități. Unii nativi sunt pregătiți să stălucească și să spună lucrurilor pe nume, în timp ce alții sunt deschiși schimbărilor. Odată ce a sosit sezonul Vărsătorilor, nativii vor căpăta noi perspective asupra vieții. Verifică mai jos ce ți-au rezervat astrele în acesată zi! 

Horoscop mâine, 24 ianuarie 2023: Peștii încearcă să lase trecutul în urmă
Horoscop mâine, 24 ianuarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Citește și:  Lună Nouă în ianuarie 2023. Cum vor fi impactate zodiile?

Horoscop mâine, 24 ianuarie 2023. Află ce îți rezervă astrele în această zi! 

Vești bune și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Vezi ce îți rezervă astrele!

Citește și:  Zodiile care vor avea noroc pe plan financiar în anul 2023. Racii vor avea câteva pierderi în sector financiar

Berbec 

Toată lumea are nevoie de o mică pauză de la factorii de stres ai vieții și, în timp ce Luna înoată prin apele adânci și emoționale ale Peștilor, ești ușor prins într-o perioadă de răsuflare. Deși nu se întâmplă prea des ca un Berbec puternic să plângă din cauza lucrurilor mărunte, momentele mici, sentimentale te pot atinge dincolo de cuvinte, poate chiar să te miște până la lacrimi.

Taur 

Timpul poate sta pe loc când ești la telefon cu un prieten bun care știe să te facă să râzi și să-ți aducă zâmbetul pe buze. Prețuiește momentele și amintirile, Taur. Asigurați-vă că ziua nu trece fără să vă conectați cu cineva iubit sau să transmiteți cuiva cât de mult înseamnă pentru voi. Ziua de marți aduce recunoștință în viața vostră, mai ales datorită oamenilor speciali, care vă sunt mereu alături. 

Gemeni 

Ai vise mari pentru viitor, Gemeni, și nu vrei să te mulțumești doar cu o simplă slujbă plictisitoare, vrei mult mai mult. Cauți împlinire în munca ta, dar și să realizezi lucruri importante. Acum este momentul să te faci remarcat la locul de muncă, dacă vrei să fii cel care va prelua un proiect important. Muncește mai mult și vei avea parte de o mulțime de beneficii. 

Horoscop mâine, 24 ianuarie 2023: Peștii încearcă să lase trecutul în urmă
Horoscop mâine, 24 ianuarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Rac 

Viața se poate mișca atât de repede încât lasă puțin timp pentru a stabili intenții clare sau a vizualiza ceea ce vrei să creezi în această lume. Această zi aduce atât de multă energie în viața ta, încât este perfectă pentru a-ți lăsa partea sufletească să se exprime. A venit momentul să spui tuturor ceea ce gândești și fie că va fi ceva plăcut sau un comentariu negativ, nimic nu te va opri să îți exprimi punctul de vedere. 

Citește și: Anul Iepurelui de Apă 2023. Cele 12 zodii au parte de schimbări în Noul An Chinezesc

Leu 

Încerci să rămâi puternic și dur în exterior, dar energia profund emoțională de astăzi te poate face să te confrunți cu partea mai întunecată a personalității tale. Este vindecator să te confrunți cu frici profunde și emoții întunecate, chiar dacă nu se simte așa în acest moment. Fii curajos, Leu, deoarece conștientizarea este piatra de temelie spre creștere.

Fecioară 

Dragostea este un lucru minunat de experimentat, iar Luna de astăzi în sectorul parteneriatului aduce un element de surpriză vieții tale amoroase. Ai putea să te îndrăgostești de cineva la prima vedere sau să simți că dragostea capătă alte înțelesuri în relația ta actuală. Lasă-te purtat de val și bucură-te de aceste sentimente de iubire și fericire pură.

Balanță

Activitățile plictisitoare nu trebuie să fie așa dacă le faci distractive și plăcute cu puțină creativitate. Dă play melodiile preferate și cântați în timp ce conduceți cu mașina sau cu trenul în drum spre serviciu. Comandați mâncarea preferată la prânz și vedeți ce este în tendințe pe TikTok în timpul pauzei. Azi cauți distracția în munca ta și e bine să te bucuri de această energie benefică. 

Horoscop mâine, 24 ianuarie 2023: Peștii încearcă să lase trecutul în urmă
Horoscop mâine, 24 ianuarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion

Această zi este perfectă pentru a surprinde pe cineva special, făcând ceva romantic și neașteptat. Fie că este vorba de un buchet de flori, o masă specială sau doar niște cuvinte frumoase, persoana iubită îți va întoarce aceste gesturi cât de curând. Dacă sunteți în căutarea unui motiv pentru a evada, astăzi, uitați-vă la promoții de călătorie pentru hoteluri sau o pensiune pentru weekend.

Săgetător

Ziua de marți te va aduce mai aproape de cei dragi. Ai un ochi uimitor pentru detalii și atunci când Luna și Neptun se întâlnesc în sectorul familiei tale, începi să vezi cum să faci din spațiul tău personal un loc cald și primitor pentru tine și ceilalți. Îți place să socializezi și să petreci, iar cu Ziua Îndrăgostiților după colț, poate programarea unui brunch devreme la tine acasă ar putea fi o modalitate excelentă de a-i aduce pe toți împreună.

Citește și: Horoscop Chinezesc FEBRUARIE 2023. Previziuni astrale în Anul Iepurelui de Apă

Capricorn 

Claritatea și concentrarea sunt cheia pentru a avea avea succes în tot ceea ce ți-ai propus, iar acum că Mercur și Marte s-au terminat retrograd, știi ce vrei și cum să-l obții. Luna în Peștii imaginativi deschide ușa laturii tale mai cuprinzătoare. Bucurați-vă de o seară de scriere creativă, jucați un joc alături de prieteni sau arătați-vă iubirea față de acea persoană specială din viața voastră. 

Horoscop mâine, 24 ianuarie 2023: Peștii încearcă să lase trecutul în urmă
Horoscop mâine, 24 ianuarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător

A început sezonul Vărsătorilor, și cu atâta energie în semnul tău zodiacal luna aceasta, este momentul perfect pentru a face ceva doar pentru tine. Programează o întâlnire cu un make-up artist sau la un salon de înfrumusețare pentru a te răsfăța și a adopta un look nou. Această perioadă poate aduce multe schimbări în viața voastră, iar toate vă vor da o energie bună pentru a face lucruri mărețe din viitor. 

Pești

Poți să-ți decizi soarta luna aceasta în timp ce Soarele este în Vărsător. Luna aceasta vă aduce mai aproape de schimbările atât de necesare. Astăzi, în timp ce Luna se află în zodia ta, o temă principală este renunțarea la trecut pentru a curăța energia veche și a face loc noului. Încheierea unui capitol din viața ta nu este niciodată ușor de făcut, dar o pagină nouă pentru a scrie povestea vieții tale poate face ca totul să merite.