• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop azi, 26 ianuarie 2023: Previziuni astrale pentru toate zodiile

Horoscop mâine, 26 ianuarie 2023: Previziuni astrale pentru toate zodiile
Horoscop mâine, 26 ianuarie 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul pentru ziua de mâine, 26 ianuarie 2023 pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău zilnic aici și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă  horoscopul  zilei de joi, 26 ianuarie 2023! Zodiile trec printr-o perioadă de vindecare, iar amintirea trecutului le obligă să ia decizii mai înțelepte pe viitor. Unii nativi au trecut prin momente dureroase, iar acum simt că e momentul să spună lucrurilor pe nume și să facă o schimbare. Verifică mai jos ce ți-au rezervat astrele în acesată zi!  

Horoscop mâine, 26 ianuarie 2023: Previziuni astrale pentru toate zodiile
Horoscop mâine, 26 ianuarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Cele mai norocoase zodii ale lunii februarie 2023. Patru nativi trag lozul câștigător luna aceasta

Horoscop mâine, 25 ianuarie 2023. Află ce îți rezervă astrele în această zi! 

Vești bune și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Vezi ce îți rezervă astrele!

Citește și:  Zodiile care vor avea noroc pe plan financiar în anul 2023. Racii vor avea câteva pierderi în sector financiar

Berbec 

Așteptați-vă să fie nevoie să vă vindecați rănile după anumite momente dureroase. Cu Chiron, Vindecătorul rănit, în zodia ta, ai trecut prin multe realizări și momente de mare tristețe. Aceste momente ți-au permis să vezi cum ai supraviețuit și de ce mecanisme ai trebuit să depinzi în trecut, iar acum nu mai funcționează. Această perioadă va marca un nou început în viața ta. 

Taur

Să spui la revedere nu va fi ușor, dar uneori trebuie să rupi legătura cu anumite persoane pentru ca sufletul tău să se vindece.

Nu este niciodată ușor să închizi ușa unei relații, oportunitati sau situații pe care ai simțit-o că este bună pentru tine, dar atunci când faci ceea ce trebuie, adesea urmează recompense.

Gemeni

Te-ai schimbat, dar problema este că percepțiile celorlalți despre tine nu au ajuns încă din urmă cu noul tu. Odată ce prietenii, familia și colegii tăi pot petrece mai mult timp individual cu tine, ei vor recunoaște cât de mult ai muncit pentru a deveni cea mai bună variantă a ta.

Acest lucru te va face foarte fericit și te va motiva pentru planurile de viitor. 

Horoscop mâine, 26 ianuarie 2023: Previziuni astrale pentru toate zodiile
Horoscop mâine, 26 ianuarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Rac 

Munca poate fi solicitantă și uneori te simți subapreciat și suprasolicitat. În aceste momente, este important să nu rămâi tăcut despre ceea ce simți. Este bine să îți eliberezi sufletul și să-ți exprimi preocupările cu respect, dar este și mai bine să ai câteva idei care să ajute la rezolvarea problemei.

Rămâi la fel de diplomat, iar superiorii vor înțelege mesajul tău. 

Citește și: Horoscop chinezesc 2023: Noul An Chinezesc a început! Este un an perfect și pentru cei care își doresc copii, deoarece Iepurele este unul din simbolurile fertilității. 

Leu 

Este întotdeauna o provocare să lași pe cineva să facă propriile greșeli în timp ce te uiți de pe margine, știind că este o decizie proastă. Vrei să fii un prieten protector și să ajuți pe cineva drag să evite durerea și suferința prin care ai trecut tu. S-ar putea să fie nevoie să treacă prin așa ceva, iar sprijinul tău arată multă demnitate și respect pentru persoana lor. Rămâi pe margine și oferă mici sfaturi. 

Fecioară

Trebuie să dăruiești din inimă, altfel te pregătești doar pentru suferință și așteptări neîmplinite. Când iubești pe cineva, prima ta reacție este să faci lucruri pentru el care să arate ceea ce simți, însă de data asta ar trebui să te pregătești pentru dezamăgire. Dragostea se va întoarce la tine în alte moduri și este posibil să nu fie ambalată așa cum crezi că ar trebui să arate.

Balanță

Dragostea nu înseamnă că vei rămâne pentru totdeauna cu persoana respectivă, deoarece oamenii care nu se potrivesc ajung în cele din urmă să se despartă. Nu știi niciodată dacă în viitor, drumurile voastre se vor încrucișa din nou. Deocamdată, poate că prietenia este cea mai bună variantă, care vă permite amândurora libertatea de a vă urma visele.

Horoscop mâine, 26 ianuarie 2023: Previziuni astrale pentru toate zodiile
Horoscop mâine, 26 ianuarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion

Această zi este plină de muncă, iar unele sarcini s-ar putea să nu îți aducă atât de multă împlinire pe cât ți-ai dori. Sarcinile zilnice pot fi greoaie și plictisitoare, așadar, programează o recompensă pe care să o aștepți cu nerăbdare. Fie că e vorba de un masaj, manichiură sau chiar o întâlnire la cină cu un prieten, urmată de un film sau de o piesă de teatru, asigură-te că vei încheia ziua făcând ceva pentru tine. 

Săgetător

Întotdeauna este loc pentru romantism, chiar dacă oferi cuiva un mic dar sau un mesaj scurt de genul acesta: „Sunt recunoscător că faci parte din viața mea”. Cei dragi vor adora gestul tău și te vei simți cu adevărat împlinit pentru că ai reușit să aduci cuiva zâmbetul pe buze. 

Citește și: Care sunt cele 12 animale din zodiacul chinezesc? Vezi ce semnificație are fiecare și cum știi cărei zodii chinezești aparții

Capricorn 

Tu și părinții tăi nu veți fi de acord întru totul. Ești în controlul vieții tale și este în regulă să trăiești vise diferit de ceea ce și-au dorit ei să faci în viață. Vor fi fericiți să te vadă înflorind și făcând lucrurile în felul tău. Dacă știi că vei avea succes cu abilitățile tale într-un domeniu mai puțin cunoscut, nu ezita să mergi mai departe cu visul tău. Vei avea parte de recompense la care nici nu te gândeai. 

Horoscop mâine, 26 ianuarie 2023: Previziuni astrale pentru toate zodiile
Horoscop mâine, 26 ianuarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător

Conversațiile dure sunt momente de aur pentru creștere și schimbare. Deci, de ce să le evitați? A-ți spune gândurile poate face mult bine și te poate aduce mai aproape de o persoană la care îți pasă. Nu ezita niciodată să spui lucrurilor pe nume dacă vrei să treci de această perioadă de stagnare. Este sezonul tău și, totodată, momentul potrivit să fii în centrul atenției. 

Pești

O decizie financiară proastă poate fi reparată cu o strategie bine gândită și puțin timp. Luați lucrurile mai ușor înainte de a face o cheltuială mare. Gândește-te bine și asigură-te că ai cu adevărat nevoie să faci acea investiție și este ceva de care te vei folosi mult timp. Nu arunca bani doar de dragul de a avea anumite lucruri, ai grijă să fie utile.