• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop mâine, 5 mai 3023: Leii se gândesc la vacanță. Capricornii se confruntă cu probleme de sănătate

Horoscop mâine, 5 mai 3023: Leii se gândesc la vacanță. Capricornii se confruntă cu probleme de sănătate
Horoscop mâine, 5 mai 3023 [Sursa foto: PixaBay]
Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 5 mai 2023. Previziunile complete pentru toate zodiile.

Descoperă  horoscopul  zilei de vineri, 5 mai 2023! Zodiile au parte de o zi destul de agitată, astfel că trebuie să se organizeze din timp pentru a face față tuturor problemelor și situațiilor neașteptate care vor apărea. Leii au muncit extrem de mult în ultima perioadă și sunt cu gândul la vacanță. Lucrurile nu stau la fel de bine pentru Capricorni, care se confruntă cu probleme de sănătate destul de serioase.

Vezi mai jos ce ți-au rezervat astrele în această zi!   

Citește și: Sfidare din partea Camillei Parker! Viitoarea regină a ales același designer preferat al prințesei Diana pentru a-i face rochia pe care o va îmbrăca la încoronare

Horoscop mâine, 5 mai 3023: Leii se gândesc la vacanță. Capricornii se confruntă cu probleme de sănătate
Zodia Taur[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: La cât este estimată încoronarea regelui Charles al III-lea. Iată tot ce trebuie sa știi despre marele eveniment de pe 6 mai

Horoscop mâine, 5 mai 2023. Află ce ți-au rezervat astrele în această zi!

Vești bune și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Vezi ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Cine sunt nepoții Camillei Parker Bowles și ce rol vor avea ei la încoronarea bunicii lor

Horoscop mâine, 5 mai 2023. Berbec

Ziua de vineri este plină de momente frumoase pentru tine, deoarece te-ai trezit foarte energic și ești gata să cucerești lumea. Ai o mulțime de idei, iar partenerul te va sprijini în orice îți propui. În plan financiar lucrurile merg, de asemenea, destul de bine, astfel că nu există niciun impediment pentru a nu face investiții majore.

Horoscop mâine, 5 mai 2023. Taur

Azi vei primi vești proaste de la o persoană apropiată și este suficient pentru a-ți influența rezultatele pentru toată ziua.

În ultima perioadă, ceea ce se întâmplă cu cei din jur te poate face și pe tine nefericit, așa că ar fi bine să înveți să fii mai detașat. Partenerul este pregătit să te asculte în cazul în care îți vei deschide sufletul și vei încerca să vorbești cu el despre ceea ce se întâmplă în sufletul tău.

Horoscop mâine, 5 mai 2023. Gemeni

Traversezi o perioadă destul de agitată în care trebuie să te împarți între mai multe sarcini pe care le-ai tot amânat.

Faptul că cei din jur au și ei nevoie de sfaturile tale, adaugă o grijă în plus, așa că ar fi bine să îți stabilești din timp prioritățile. Ai mai multă grijă de tine și gândește-te care sunt lucrurile care îți merită atenția cu adevărat, în caz contrar, suprasolicitarea va avea efecte negative.

Horoscop mâine, 5 mai 3023: Leii se gândesc la vacanță. Capricornii se confruntă cu probleme de sănătate
Zodia Gemeni[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop mâine, 5 mai 2023. Rac

Sfârșitul săptămânii aduce o mulțime de provocări în viața ta, însă sectorul financiar și relațiile cu cei din jur sunt cele mai afectate. Anumite cheltuieli neașteptate îți pot da peste cap bugetul, așa că ai nevoie de multă cumpătare în perioada următoare. În cazul în care vei fi tentat să ceri o sumă de bani prietenilor, trebuie să fii foarte atent care sunt condițiile, deoarece unii dintre ei pot avea interese ascunse.

Citește și: Camilla Parker, dezgustată după ce a aflat că fostul ei sot, Andrew Parker Bowles, va participa la încoronarea regelui Charles al III-lea

Horoscop mâine, 5 mai 2023. Leu

Ai muncit extrem de mult în ultima perioadă, iar acum ai nevoie de o pauză pentru a-ți reîncărca bateriile. Chiar dacă simți că ai o mulțime de lucruri de făcut, stresul îți poate cauza și probleme de sănătate destul de serioase, așa că ar fi bine să cauți modalități de relaxare. O călătorie cu cei dragi sau mai mult timp alocat pasiunilor tale vor face cu siguranță o diferență în ceea ce privește starea ta de spirit. 

Horoscop mâine, 5 mai 2023. Fecioară

Ești o zodie extrem de muncitoare, iar arunci când rezultatele nu sunt cele pe care le aștepți simți că tot efortul a fost în zadar. Ai tendința să lași problemele de la locul de muncă să îți influențeze starea de spirit, așa că azi vei fi destul de irascibil. Din cazuza acestor stări este posibil să te cerți cu partenerul de viață, iar acest lucru nu va face decât să agraveze situația în care te afli. Încearcă să fii calm în fața unor discuții contradictorii și explică-i partenerului care sunt provocările cu care te confrunți.

Horoscop mâine, 5 mai 2023. Balanță

Chiar dacă ai muncit foarte mult în ultima perioadă și ai fost recompensat cu o sumă mare de bani, asta nu înseamnă că trebuie să faci investiții impulsive. Gândește-te foarte bine înainte de a face o achiziție majoră și evită să dai bani cu împrumut. Chiar dacă acum lucrurile par că merg foarte bine pentru tine, o serie de cheltuieli neașteptate te pot lăsa cu probleme serioase, așa că e bine să fii pregătit.

Horoscop mâine, 5 mai 3023: Leii se gândesc la vacanță. Capricornii se confruntă cu probleme de sănătate
Zodia Scorpion[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop mâine, 5 mai 2023. Scorpion

Ultimele zile au fost destul de agitate pentru tine, iar acum simți nevoia să ai mai multă grijă de propria persoană. Astrele spun că este momentul ideal pentru a petrece timp cu familia sau pentru a dedica mai mult timp pasiunilor tale. Concentrează-te pe lucrurile care îți aduc fericirea și lasă în urmă orice grijă de la locul de muncă.

Horoscop mâine, 5 mai 2023. Săgetător

Prietenii aveau un loc special în inima ta, iar atunci când se întâmplă să te dezamăgească unul din ei, îți gestionezi destul de greu sentimentele. Azi, o persoană dragă îți va trăda încrederea în mod neașteptat, însă reușești să îți păstrezi diplomația astfel încât situația să nu se agraveze. Deși ești o zodie foarte prietenosă, astrele spun că ar trebui să înveți în fața cui să îți deschizi sufletul.

Citește și: Trecutul tumultos al lui Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William. Imaginea cu marchiza de Cholmodeley și fostul minstru, Tony Blair, a făcut incojurul presei

Horoscop mâine, 5 mai 2023. Capricorn

Problemele de sănătate îți dau de gândit, astfel că în sfârșit vei merge să ceri sfatul unui specialist. Chiar dacă ai încercat să ignori anumite simptome, ai ajuns într-un punct în care nu îți mai poți desfășura activitatea așa cum este normal. Astrele spun că ar trebui să ai mai multă grijă de tine în perioada următoare, să adopți un stil de viață sănătos și să te înconjori cu lucrurile care îți aduc fericirea.

Horoscop mâine, 5 mai 3023: Leii se gândesc la vacanță. Capricornii se confruntă cu probleme de sănătate
Zodia Vărsător[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop mâine, 5 mai 2023. Vărsător

În ultima perioadă ești în căutarea unor experințe noi, astfel că azi vei începe cu o schimbare de look. Consideri că monotonia s-a instalat în viața ta, iar dorința de a descoperi lucruri noi nu mai este la fel de mare, așa că schimbările sunt cele care te vor purta către perspective noi. Dedică mai mult timp pasiunilor tale și vei realiza că ești capabil de lucruri la care nici nu te gândeai.

Horoscop mâine, 5 mai 2023. Pești

Ziua de vineri te prinde preocupat de reanjarea casei. Spațiul în care petreci cel mai mult timp îți poate influența starea de spirit, așa că azi ești pus pe modificări, pentru ca locuința ta să fie mult mai primitoare. Acorzi o atenție deosebită decorațiunilor, iar felul în care arată casa ta și armonia dintre membrii familiei, îți vor aduce zâmbetul pe buze în acest sfârșit de săptămână.