• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop mâine, 8 februarie 2023: Racii se simt vulnerabili. Scorpionii au probleme în relația de cuplu

Horoscop mâine, 8 februarie 2023: Racii se simt vulnerabili. Scorpionii au probleme în relația de cuplu
Horoscop mâine, 8 februarie 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul pentru ziua de mâine, 8 februarie 2023 pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău zilnic aici și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă  horoscopul  zilei de miercuri, 8 februarie 2023! Zodiile au parte de o zi destul de dificilă, însă nu există nimic ce nu se poate rezolva. Racii se simt vulnerabil și le este foarte greu să exprime ceea ce simt. Scorpionii au probleme în relația de cuplu, care par să devină din ce în ce mai dificil de abordat. Verifică mai jos ce ți-au rezervat astrele în această zi! 

Citește și: "N-au știut că sunt filmați!" Ce s-a întâmplat între Jennfier Lopez și Ben Afleck la decernarea Premiilor Grammy 2023

Horoscop mâine, 8 februarie 2023: Racii se simt vulnerabili. Scorpionii au probleme în relația de cuplu
Horoscop mâine, 8 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Citește și:  Horoscop săptămânal 6- 12 februarie 2023: Balanțele regretă deciziile din trecut. Săgetătorii scapă de stres

Horoscop mâine, 8 februarie 2023. Află ce ți-au rezervat astrele în această zi! 

Vești bune și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Vezi ce îți rezervă astrele!

Citește și:  Zodiile care vor avea noroc pe plan financiar în anul 2023. Racii vor avea câteva pierderi în sector financiar

Berbec 

Vrei să evoluezi, dar asta înseamnă să renunți la oamenii care te rețin. Ai început bine săptămâna aceasta, organizându-te în viața personală din toate punctele de vedere. Totuși, gândurile tale pot fi afectate din cauza unei confuzii persistente despre trecut și direcția în care se îndreaptă viața ta. Mercur la gradele finale ale Vărsătorului face lumină în viața viastră, încurajându-vă să vorbiți cu un prieten care poate vedea lucrurile dintr-o perspectivă nouă.

Taur

Astăzi, s-ar putea să vă simțiți ca un străin printre prieteni și colegi, datorită perspectivei și înțelegerii voastre unice. O conversație pasională pe un subiect vă poate lăsa să vă gândiți la o nouă abordare, iar astăzi ați putea lua decizii rapide în care vă simțiți încrezători, dar regretați mai târziu în această săptămână din cauza incertitudinii. Săptămâna aceasta, concentrați-vă pe fapte și asigurați-vă că evitați să dați înapoi de pe drumul pe care ați pornit. 

Gemeni

Este timpul să faceți ordine în viața voastră și să ieșiți din anumite relații care nu fac altceva decât să vă țină pe loc. Unele lucruri nu funcționează, indiferent cât de greu încerci să le faci să meargă. Nu uitați că totul se întâmplă cu un scop, iar pierderea unei persoane nu este o tragedie. Veți cunoaște oameni noi care vă vor ajuta să evoluați către o altă etapă a vieții voastre. 

Horoscop mâine, 8 februarie 2023: Racii se simt vulnerabili. Scorpionii au probleme în relația de cuplu
Horoscop mâine, 8 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Rac 

Nimănui nu-i place să se simtă expus, iar astăzi s-ar putea să te simți vulnerabil când împărtășești gânduri și sentimente doar pentru că nu îți este ușor să fii atât de transparent acum. Odată ce Mercur își finalizează tranzitul în Vărsător, sectorul tău de secret este intens activat. Fiecare secret se simte ca o povară, iar tu cauți ușurare. Dacă vrei să dezvălui gândurile și sentimentele cuiva, ia în considerare un prieten bun în care ai încredere.

Citește și: Lună Nouă februarie 2023. Pe ce dată este Luna Nouă și cum sunt influențate zodiile?

Leu 

Au mai rămas multe schimbări de făcut săptămâna aceasta. Pe măsură ce energia Lunii Pline din weekend începe să scadă, ești gata să îmbrățișezi pe deplin ceea ce Luna Fecioarei are de oferit la nivel personal. Este timpul să cureți casa și să readuci ordinea în viața ta. Acest lucru te va umple de energie, iar stare de bine te motivează să faci lucruri mărețe. 

Fecioară

Te gândești destul de mult la viitorul tău. Inima ta este agitată în ceea ce privește o nouă direcție pe care ar putea să o ia viața ta, mai ales că ești foarte creativ în această perioadă și în curând vei fi gata să faci ceva mare. Profită de energia acestei săptămâni și lucrează la visul tău. Gândește-te bine ce ai putea face pentru a ajunge cea mai bună variantă a ta și treci la acțiune. 

Balanță

De cele mai multe ori ești practic, dar există și o parte din tine care este foarte visătoare. În acest moment,acea parte este dominantă din cauza lui Venus în Pești. Venus din sectorul tău de rutine poate submina progresul. Preferi o evadare în fiecare zi, decât să ai grijă la detaliile legate de muncă. Cu Luna în Fecioară, poate fi mai greu decât de obicei să rămâi concentrat pe aspectele pozitive, dar poți face față acestor provocări.

Horoscop mâine, 8 februarie 2023: Racii se simt vulnerabili. Scorpionii au probleme în relația de cuplu
Horoscop mâine, 8 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion 

Scorpionii au parte de o zi destul de dicilă, pe măsură ce problemele în cuplu devin mai complicate. Un lucru la care trebuie să fii atent este că Pluto lucrează în prezent îndeaproape cu Mercur în sectorul tău de comunicare. Așadar, te poți aștepta la discuții intense, la care dacă nu ai grijă, sigur vor avea un final nefericit. Rămâi diplomat în orice situație și evită conflictele. 

Săgetător

Azi te gândești numai la munca pe care o depui și la rezultatele ei. Îți place să îți vezi progresul cu ochii și ești pasionat de ceea ce faci. Cu toate acestea, este bine să știi că ești apreciat de cei din jur. O vorbă bună și un compliment vă poate face foarte fericit astăzi. Astrele îți recomandă să profiți de energia săptămânii pentru a face lucruri mărețe la locul de muncă. 

Citește și: Horoscop chinezesc 2023 Cal. Anul acesta va fi prosper din punct de vedere financiar

Capricorn

Azi, orice problemă pe care o ai se va rezolva fără ca tu să îți dai seama. Ești printre cei norocoși, iar energia zilei te ajută să treci cu succes prin toate provocările, fie în plan personal, fie în plan profesional. Relații cu cei din jur merg foarte bine și ai șansa să primești ajutorul unui prieten apropiat. 

Horoscop mâine, 8 februarie 2023: Racii se simt vulnerabili. Scorpionii au probleme în relația de cuplu
Horoscop mâine, 8 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător

Ai crescut destul de mult anul acesta, iar cu Soarele în zodia ta, lecțiile de viață pe care ți le-ai însușit se dovedesc a fi de ajutor. Sfatul de astăzi este să rămâneți încrezător și sârguincios. Pe parcursul zilei vei întâmpina anumite provocări, însă nu este nimic ce nu poate fi rezolvat. Astfel de neplăceri vor apărea până la sfărșitul lunii, dar în martie te vei bucura de reușitele tale. 

Pești

Ai nevoie de puțin spațiu pentru a analiza ceea ce simți. Cu Venus în zodia ta încă două săptămâni, îți este atât de ușor să exagerezi cu lucrurile, mai ales în domeniul iubirii. Însă, pătratul pe care Venus îl face cu Marte te obligă să recunoști că unele lucruri trebuie gestionate fără frica de a greși, iar asta include relațiile de cuplu.