• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal 1-7 iulie 2024: Leii trebuie să își păstreze calmul pentru a face față unor situații neprevăzute. Balanțele nu trebuie să ignore aspectele care țin de sănătate

Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024
Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul săptămânal 1-7 iulie 2024 pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău aici și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Weekendul a ajuns la final, ceea ce înseamnă că ne pregătim pentru noi provocări și noi surprize din partea astrelor. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru perioada 1-7 iulie 2024 și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor. Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme serioase, însă reușesc cu succes să se adapteze la situațiile neprevăzute.

Vedeți care sunt principalele evenimente care vă vor marca această perioadă, citind horoscopul săptămânal pentru zodia voastră!

Horoscop săptămânal 1-7 iulie 2024. Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna aceasta!

Vești și recomandări pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Vezi ce ți-au rezervat astrele!

Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Berbec
Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Berbec[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Berbec

Relațiile parteneriale depind în această săptămână de banii și bunurile administrate și folosite în comun cu alții. Este posibil să fii nevoit să cheltuiești sume importante de bani pe mofturile celor dragi sau pe gafele unui coleg de muncă sau ale unui partener de afaceri. Pe de altă parte, este posibil să primești cadouri sau bani dintr-o colaborare. Chiar se pot lămuri bine și aspectele privitoare la partaje și moșteniri. Trasează un plan viabil de investiții și rezerve financiare.

Sunt posibile dialoguri cu persoane aflate în străinătate sau poți pleca într-o călătorie mult dorită și planificată cu ceva vreme în urmă. Noutăți profesionale și sarcini de lucru de anvergură!

Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Taur
Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Taur[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Taur

Conjuncția planetelor arată că aceasta este o perioadă bună pentru ca zodia taur să se exprime într-un mod personal și creativ, care să reflecte ceea ce simte cu adevărat.

Astrologii menționează că poate fi vorba de un tatuaj nou, o poezie, o pictură sau o bijuterie personalizată cu un mesaj emoționant. Este important ca zodia taur să aibă grijă de alimentația lor, astfel încât să se simtă bine și să aibă energie în timpul săptămânii.

Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Gemeni
Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Gemeni[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Horoscopul lunii iulie 2024: Suprize majore pentru trei zodi

Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Gemeni

Această săptămână vă aduce oportunități de creștere personală și spirituală. Aveți nevoie de timp pentru reflecție și introspecție. Ascultați-vă intuiția și înțelegeți-vă nevoile interioare. Acordați atenție stării voastre de bine și găsiți modalități de a vă îngriji mai bine de voi înșivă. Fii deschis la învățare și explorează noi modalități de dezvoltare personală.

Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Rac
Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Rac[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Rac

Încearcă să comunici mai mult şi mai deschis cu partenerul de viaţă şi să-i spui tot ce ai pe suflet. Adoptând o astfel de atitudine, vei reuşi să rezolvi unele probleme mai vechi dintre voi, sau să le faci pe altele să dispară din mintea ta. E posibil să îţi faci scenarii ireale! Dacă în această săptămână vei munci în echipă, proiectele tale nu îţi vor aduce rezultatele mult aşteptate. Ai toate şansele să câştigi mai mulţi bani dacă acţionezi de una singură, însă chiar şi în această situaţie e nevoie să nu grăbeşti lucrurile. Fii mai organizată decât până acum!

Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Leu
Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Leu[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Leu

Începutul săptămânii va fi destul de liniștit pentru tine pentru că vei încerca să te izolezi de persoanele din jurul tău pentru a-ți pune ordine în gânduri. Chiar dacă simți că ai nevoie de o pauză de la tot ce te înconjoarfă, este bine să le spui celor dragi care sunt problemele tale. Finalul săptămâni va aduce sentimente intense și este bine să îți păstrezi calmul pentru a face față acestor situații neprevăzute.

Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Fecioară 
Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Fecioară [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Fecioară

Nativii din zodia Fecioarei trebuie să fie foarte atenți la oamenii care se află în jurul lor. Astrele te sfătuiesc să fii precaută. Prima parte a săptămânii îți aduce în atenție câteva aspecte importante ce au legătură cu proiectele mai vechi pe care le-ai început. S-ar putea să fie nevoie de expertiza ta pentru a putea avansa demersurile pentru a intra într-o nouă etapă de dezvoltare. În partea a doua a săptămânii vei fi pusă în fața unei alegeri importante. Este momentul să pui în balanță avantajele și dezavantajele situației în care te afli și să iei o decizie inspirată pentru a-ți facilita o viitoare promovare.

Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Balanță 
Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Balanță [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Balanță

Săptămâna aceasta începe să devină mai intensă dorința de a schimba locul de muncă. Ai ajuns în punctul în care îți dorești mai mult de la viața ta și un salariu mai bun este foarte important. Ai grijă să nu iei decizii pripite și să fii foarte atent la ofertele pe care le primești, deoarece unele dintre ele ar putea să fie înșelătoare. Chiar dacă vei fi prins cu aceste schimbări, nu ignora aspectele care țin de sănătate.

Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Scorpion
Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Scorpion[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Scorpion

Ziele următoare te vei concentra pe găsirea unui echilibru între viața profesională și cea personală. Îți dorești să avansezi la locul de muncă, însă fără a neglija anumite aspecte sentimentale. Din păcate, nu vei primi sprijinul colegilor, așa că îți vei seta alte obiective pentru viitor. În ceea ce privește relația de cuplu, lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine. În urma unei discuții profunde vei reuși să rezolvi orice problemă dintre tine și partener.

Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Săgetător
Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Săgetător[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Săgetător

Săgetătorii au un simț dezvoltat și o intuiție foarte bună. Este o săptămână unde aveți nevoie de multă odihnă și să vă ocupați de sănătate. Multă atenție la dușmanii ascunși, în timp ce ajutați sunt oameni care vă încurcă planurile. Obseravați că sunt persoane care nu vă iubesc atât de mult, ci doar se prefac. Sunt schimbări la locul de muncă, în relație și în modul cum priviți viața.

Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Capricorn
Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Capricorn[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Capricorn

Aceasta este săptămâna în care anumite lucruri din viața voastră pur și simplu se destramă. Oamenii din jurul tău par obosiți și depășiți din punct de vedere psihic. Și fix așa te simți și tu. Echilibrul interior este ceva ce doar tu reușești să "reconstruiești". Este posibil ca în raport cu mai multe proiecte de la birou să revizuiești planul inițial. Unele modificări par să fie esențiale pentru ca termenele limită să nu fie depășite.

Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Vărsător 
Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Vărsător [Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Spectacol ireal pe cer la Hong Kong. Aproape 10 000 de fulgere au brazdat cerul in timpul noptii, iluminata ca ziua

Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Vărsător

Niciodată nu vei tăcea în fața unui nedreptăți, iar săptămâna aceasta vei fi implicat într-un conflict cu o persoană destul de apropiată. Cineva îți contestă deciziile, dar tu ești convins că ai făcut lucrul corect, așa că îți vei susține cu vehemență părerea. Fiind o persoană discretă, nu îți place când cineva își dă cu părerea în cazul unor subiecte personale și vei stabili limite pentru astfel de persoane.

Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Pești 
Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Pești [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 1 -7 iulie 2024. Pești

Săptămâna aceasta, norocul este de partea ta și ai șansa să câștigi o sumă importantă de bani. Profită de fiecare oportunitate care apare în viața ta și nu te gândi prea mult înainte să iei o decizie. Vei petrece mult timp alături de familie, iar acest lucru te va face foarte recunoscător. Nu ezita să le arăți celor dragi cât de mult ții la ei, pentru că doar așa se va menține atmosfera caldă în interiorul casei.

Acestea au fost previziunile astrale. Dacă vreți să aflați mai multe informații despre ce îți rezervă astrele în următoarele zile, puteți accesa site-ul radioimpuls.ro.