• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal 13-20 iunie 2022: Dragostea plutește în aer. Trei nativi au mare noroc în dragoste

Horoscop săptămânal 13-20 iunie 2022: Dragostea plutește în aer. Trei nativi au mare noroc în dragoste
Horoscop săptămânal 13-20 iunie 2022  [Sursa foto: PixaBay]
Horoscop săptămânal 13-20 iunie 2022: Leilor le stă capul doar la bani, Balanțele visează la o vacanță, iar Săgetătorii își întalnesc marea iubire.

Vă prezentăm horoscopul săptămânal pentru perioada 13-20 iunie 2022. Zodiile care își întalnesc sufletul pereche.

Horoscop săptămânal 13-20 iunie 2022 

Luna plină se află în Săgetător pe 14 iunie. Soarele se află în Gemeni și face trigon cu Saturn din Vărsător pe 16 iunie. Leii se vor îndrăgosti în perioada aceasta. Scorpionii cheltuie cam mult, Săgetătorii își termină proiectele, Capricornii au nevoie de o pauză, Vărsătorii vor prieteni noi, iar Peștii au parte de schimbări la locul de muncă. 

Horoscop săptămânal Berbec

Orice pas in fata in continuare, fie ca e vorba de afaceri, de o idee creativa sau de o relatie de cuplu, implica sa iti folosesti anumite abilitati. Sunt persoane in anturajul tau care pot fi foarte convingatoare, chiar insistente cu tine, insa a te lasa dominat de ele poti ajunge fie la succes fie la dezamagiri. Ia-te dupa intuitia ta si foloseste-ti abilitatile. Cand vine vorba de iubire, a sti cand sa dai un branci in fata si cand sa stai pe loc poate fi crucial, la fel si despre alte planuri.

Horoscop săptămânal 13-20 iunie 2022: Dragostea plutește în aer. Trei nativi au mare noroc în dragoste
Horoscop săptămânal 13-20 iunie 2022: Dragostea plutește în aer. Trei nativi au mare noroc în dragoste[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămanal Taur

Ceva ce citesti te poate inspira sa faci anumite schimbari in stilul tau de viata si in rutinele pentru starea de bine, si poate fi motivul pentru care simti ca ai dat o pagina a vietii. Sanatatea este o dominanta principala a ta si vei gasi banii necesari pentru a introduce obiceiuri bune pentru a o mentine. Totul e sa vrei.

Horoscop săptămanal Gemeni

Ii poti influenta pe altii prin farmec si cuvintele potrivite sau prin ambele. Totusi, nu va fi usor si va fi nevoie sa te manifesti ca oamenii sa aiba incredere in tine. Daca speri sa negociezi, ar fi de folos sa ai la mana date concrete si sa arati ca esti comis. Mari oportunitati te pot astepta daca iti mentii focusul concentrat pe ce conteaza in zilele urmatoare.

Citeste si: 12 iunie 2022: Ziua Mondială a Trandafirului Roșu

Horoscop săptămanal Rac

Zilele ce urmeaza sunt tocmai bune sa te focusezi pe subiecte personale sau aspecte de business si sa ai discutii relevante. Insa inainte de asta, poate fi altceva ce trebuie rezolvat. Si pana cand nu faci asta, poate fi dificil sa te concentrezi pe cele mai importante lucruri. Poate ca nu e ceva cine stie ce, ci doar un gand persistent, dar te vei simti mult mai bine dupa ce il vei clarifica.

Horoscop săptămanal Leu

Daca vrei sa participi intr-un proiect de echipa, va fi nevoie sa arati ca ai intentii serioase. Oamenii se vor bucura sa te aiba alaturi daca esti dispus sa perseverezi prin provocari si curbe sus-jos. Poti totusi? Daca alegi sa mergi mai departe si sa tii de calea alesa in ciuda unor dificultati initiale, ai putea crea o impresie pozitiva si de durata.

Horoscop săptămanal Fecioară

Marile idei implica actiuni si totusi te poti simti astazi cam rebel si deloc inclinat spre ceva prea complex sau solicitant. Nu te lansa in discutii cheie daca nu te simti total pregatit. Ceva ce te invigoreaza si binedispune, cum ar fi o plimbare cu pas saltat sau un jogging, te pot face sa te simti stapan pe tine, impamantat si capabil sa gestionezi subiecte ce necesita o abordare delicata.


Horoscop săptămanal Balanță

Tot felul de mistere te pot chema spre ele, fie ca este vorba de emotia de a vizita un loc nou misterios si a-i explora tainele sau ca inveti mai multe despre un subiect intrigant pentu tine. Dar poate ca inima omului contine si ea un mare mister ce trebuie descoperit ca sa intelegi mai bine o persoana. Iesiti impreuna spre o aventura misterioasa si astfel va veti apropia si mai mult.

Citeste si: Horoscop 10 iunie 2022: Trei zodii primesc o veste neașteptată

Horoscop săptămanal Scoprion

Sunt multe pe care le doresti realizate, dar pentru asta te ajuta sa ai obiective foarte clare si un sentiment de a prioritiza lucrurile. Ai un focus puternic pe sectorul psihologic al vietii tale acum, fapt te poate influenta sa iti limitezi potentialul prezent din cauza unor eforturi trecute care poate nu ai functionat si ai pierdut increderea. Simte-te din nou imputernicit. Prezentul e o cu totul alta oportunitate de a trai oferita de Univers.

Horoscop săptămanal Săgetător

Esti predispus sa nu ai prea multa disciplina, insa cu inteleptul Mercur in trigon cu Pluto, ai putea sa dai dovada de gandire in exces in dorinta ta de a rezolva ceva. Daca e vorba de un obiectiv sau de o ambitie personala, da-ti voie sa fii implicat in activitati mai relaxante ca sa poti gasi raspunsurile ce vor veni astfel mai repede spre tine. Si un vizitator poate aparea cu o sugestie perfecta. Ramai atent in jur.

Horoscop săptămanal Capricorn

Visele tale vor fi mult mai pline de mesaje si semnificatii in urmatoarele saptamani, aducandu-ti o oportunitate sa te conectezi cu aspecte din tine care sa iti aduca o energie de reinnoire si creativitate in viata ta. Daca tii un jurnal, va fi o mare inspiratie sa scrii si sa culegi dupa aceea beneficii. Orice revelatie adusa noaptea te poate incuraja sa ai o mai buna intelegere a unor subiecte cheie.

Horoscop săptămânal 13-20 iunie 2022: Dragostea plutește în aer. Trei nativi au mare noroc în dragoste
Horoscop săptămânal 13-20 iunie 2022: Dragostea plutește în aer. Trei nativi au mare noroc în dragoste[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămanal Vărsător

Cineva poate veni cu o idee sau o revelatie care se pot dovedi provocatoare pentru relatia voastra, chiar si intr-un mod mic. Din acest motiv, ai putea realiza cat de putine cunosti despre el/ea, asta te poate intriga sau enerva. In urmatoarea perioada, fie vei acorda aceste persoane si mai multa incredere ca sa fie sincera cu tine, fie te vei retrage din implicarea in aceasta relatie.

Horoscop săptămanal Pești

Fie ca te duci la cumparaturi pentru casa ta sau iei decizii de familie, ai grija sa ramai tu coordonatorul jocului. Cei apropiati ar prefera fie sa te influenteze fie sa iti stie deciziile inainte, insa doar ca sa mergi pe directia lor. Azi e nevoie sa fii ferm cu privire la ideile pe care le ai. Cu o abordare inteleapta te vei descurca excelent in orice discutie importanta.