• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal 14-20 august 2023: Vărsătorii ar putea resimți o încărcătură emoțională din cauza conversațiilor sau evenimentelor neplăcute. Săgetătorii se implică în numeroase activități menite să îi promoveze

Horoscop săptămânal 14-20 august 2023
Horoscop săptămânal 14-20 august 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul săptămânal 14-20 august 2023 este aici pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Weekendul a ajuns la final, ceea ce înseamnă că ne pregătim pentru noi provocări și noi surprize din partea astrelor. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru perioada 14-20 august 2023 și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor. Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme serioase. Vedeți care sunt principalele evenimente care vă vor marca această perioadă, citind horoscopul săpămânal pentru zodia voastră!

Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna aceasta!

Vești și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Vezi ce ți-au rezervat astrele!

Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Berbec
Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Berbec[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Berbec

Aspectul tensionat dintre Saturn și Uranus poate aduce numeroase dileme și întrebări legate de partener și de viitorul relației pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal.

Nativii trebuie să aibă răbdare. Deși aceasta nu este o sarcină ușoară, având în vedere că Marte, planeta guvernatoare, se află în Leu și îi împinge să descopere misterele. În schimb, pentru cei singuri, acesta poate fi un moment favorabil pentru a se îndrăgosti de cineva. Cu condiția ca acea persoană să fie de încredere și să le ofere stabilitate emoțională. Există posibilitatea ca, în această săptămână, dorința de distracție să primeze asupra muncii și nativii să se abată de la îndeplinirea sarcinilor și responsabilităților.
Cu toate acestea, nu este momentul potrivit pentru o astfel de atitudine. Dimpotrivă, ar trebui să lupte pentru imaginea lor și pentru obținerea unei poziții sau avansări. Este important să fie atenți la autoritatea impusă de alții.

Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Taur
Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Taur[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Taur

Casa și familia reprezintă subiectele principale de la începutul perioadei analizate. Discuții aprinse fie pe teme profesionale, fie legate de sănătatea ta sau a unei rude.

Fii prudent, întrucât diferențele de opinii spuse în grabă, pe negândite pot declanșa neplăceri gratuite, pe termen lung. Ocupă-te și de gospodărie! Relațiile sentimentale îți dau de furcă, atât copiii, cât și persoana iubită. Ies la iveală animozități vechi, ce acum trebuie discutate și lămurite. Banii și bunurile sunt mărul discordiei în plan amoros. Pune limite clare între sentimente, respect și nevoile altora care vor de fapt și de drept, să profite de pe urma ta.
Forfotă profesională.

Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Gemeni
Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Gemeni[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Gemeni

În familia zodiei gemeni ar putea apărea anumite schimbări importante. S-ar putea să te muți împreună cu persoana iubită sau să iei în considerare organizarea unei reuniuni de familie. Se întâmplă multe lucruri și mulți oameni se vor baza pe tine pentru a organiza totul. De asemenea, este o perioadă în care contextul astrologic va amplifica abilitatea ta de a fi dexter și coordonat. Poți profita de această influență pentru a învăța lucruri noi care implică coordonare, cum ar fi aruncarea cu arcul, mersul cu bicicleta sau echitația. Sănătatea zodiei gemeni poate fi un subiect important în această săptămână. Ar fi bine să îți faci un program regulat de exerciții fizice și să îți faci timp pentru a te relaxa. Este important să ai grijă de alimentația ta și să nu te îndulci prea mult. 

Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Rac
Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Rac[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Rac

Aspectul tensionat între Soare și Neptun nu este favorabil persoanelor născute în sub acest semn zodiacal. Deoarece pot fi dezamăgite într-o măsură considerabilă, chiar de cineva apropiat. Un vis sau o aspirație se poate destrăma acum, ceea ce poate genera deziluzie în rândul nativilor. Pe de altă parte, acesta este momentul potrivit să treci peste anumite aspecte din trecut, în special dacă ești singur, iar cei care sunt într-o relație trebuie să fie atenți să nu devină dominatori și să nu ia decizii pripite. Din punct de vedere profesional, această perioadă poate fi mai stresantă. Însă nativii vor reuși să facă față cu calm, răbdare și, mai presus de toate, organizare. Acestea sunt ingredientele cheie, nu schimbări radicale. Starea de sănătate este bună, având în vedere poziția benefică a lui Venus. Însă nativii pot avea probleme cu digestia anumitor alimente, așadar trebuie să fie atenți la meniul lor zilnic.

Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Leu
Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Leu[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Horoscop de weekend, 12-13 august 2023: Leii trebuie să fie atenți la noile responsabilități pe care și le asumă. Săgetătorii au un avantaj în ceea ce privește achizițiile, tranzacțiile și discuțiile legate de bunuri materiale

Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Leu

Ești plin energie încă de la începutul săptămânii, aspect care te ajută să trasezi planuri de viitor. Dar, pe de altă parte, ai șanse bune de finaliza treburi personale restante. Sprijin important primești de la persoanele din anturajul apropiat, numai dacă le permiți acest lucru. Se întrezăresc cheltuieli cotidiene, informații noi privitoare la salarizarea de la locul de muncă, dar există și posibilitatea să primești bani, cadouri sau favoruri. Prudență la capitolul financiar, întrucât sunt posibile erori și cheltuieli nefondate. Discuții și întâlniri agreabile cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii plăcute pe distanțe scurte, informații deosebite.  

Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Fecioară
Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Fecioară[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Fecioară 

Dacă zodia fecioară este singură, astrele îi vor trimite energii pozitive în această săptămână. Vei avea parte de mai multă distracție decât te așteptai. În plus, scopul tău nu va fi să cucerești pe cineva, ci să te simți bine. Această atitudine va relaxa atmosfera și va aduce lucruri bune în viața ta! Dacă ai deja un partener, vei întâmpina o problemă de comunicare cu acesta. Din nefericire, momentan nu poți face nimic în această privință, decât să aștepți să treacă timpul. Săptămâna aceasta, ar fi bine ca zodia fecioară să acorde atenție stresului și anxietății, care pot afecta negativ sănătatea lor. Fă tot posibilul să îți faci timp pentru relaxare și meditație, astfel încât să îți poți calma mintea. De asemenea, este important să acorzi atenție nutriției tale și să mănânci alimente sănătoase și echilibrate.

Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Balanță
Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Balanță[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Balanță 

Acești nativi au obiective profesionale mari, dar pot avea senzația în această săptămână că nu au șanse să le atingă. Totuși, ceea ce trebuie să facă este să facă o schimbare și să aloce mai mult timp pentru atingerea celor mai înalte scopuri. Există posibilitatea apariției unui loc de muncă nou, a unei noi oferte de colaborare care poate aduce și o creștere semnificativă a veniturilor. Din punct de vedere sentimental, nativii pot fi mai sensibili și pot suferi în cazul respingerii. Cu toate acestea, sunt cu adevărat magnetici pentru cei din jur și pot atrage atenția oricui își doresc. Sănătatea este bună și au energie și răbdare pentru a ajunge la locul dorit.

Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Scorpion
Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Scorpion[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Scorpion

O perioadă interesantă pentru segmentul socio-profesional! Întâlniri și discuții cu oameni importanți, cu șefi, cu figuri autoritare din diverse zone ale vieții cotidiene, invitații la evenimente sociale, cu multă și diversă lume. Caruselul de situații în care, vrei, nu vrei, ești antrenat te poate obosi la un moment dat, de aceea fii prudent și implică-te cu măsură. Numai tu poți gestiona corect și util tot ce trăiești. A te lăsa dus de val, nu se recomandă acum. Discuții cu prietenii pe teme financiare, fiind posibilă demararea unor colaborări fructuoase pe termen lung. Răbdare, toleranță și dozarea eforturilor!

Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Săgetător
Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Săgetător[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Săgetător

Persoanele născute în zodia sub acest semn zodiacal, fie că sunt singure sau în căutarea unui partener, pot începe să simtă atracție către o anumită persoană și pot face pași curajoși în direcția aceasta. Într-o relație de cuplu, lucrurile se schimbă într-un mod pozitiv. Din punct de vedere profesional și financiar, te implici în numeroase activități menite să te promoveze sau să-ți aducă mai mulți bani. Unii nativi pot resimți că nu se potrivesc pe deplin acolo unde sunt și pot fi tentați să caute un nou loc de muncă. Starea de sănătate este influențată de nivelul de stres și de calitatea somnului, astfel că nu ar trebui să neglijezi aceste aspecte. Terapiile naturiste și meditația pot avea un efect benefic acum.

Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Capricorn
Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Capricorn[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Capricorn

Cheltuieli profesionale și discuții importante referitoare la plăți comune cu alții, dar și legate de veniturile obținute din colaborări. Este posibil ca datorită relaționării favorabile cu șefii de la locul de muncă, aceștia să-ți răsplătească eforturile fie prin bani, fie prin bunuri sau favoruri. Sunt susținute călătoriile pe distanțe lungi, dialogurile cu persoanele străine sau implicarea în studii și cursuri pe termen lung. De mare folos ți-ar fi planificarea unor secvențe de învățare care să te ajute în ascensiunea socio-profesională. Sfaturile unei persoane erudite din anturajul apropiat urmează-le cu încredere. Dispute profesionale și controverse în relațiile cu prietenii.   

Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Vărsător 
Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Vărsător [Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023: Leii își vor recâștiga treptat încrederea în propria persoană. Balanțele vor avea discuții în contradictoriu cu membrii familiei, dar și cu prietenii

Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Vărsător 

În intervalul 14 august – 20 august, Vărsătorii ar putea resimți o încărcătură emoțională din cauza conversațiilor sau evenimentelor neplăcute legate de un membru apropiat al familiei. Astfel de situații pot stârni întrebări legate de percepția celorlalți asupra ta, iar tu vei căuta răspunsuri pentru a-ți clarifica situația. Este posibil ca săptămâna aceasta să nu fie una foarte prolifică pentru tine. În acest interval, este esențial să îți păstrezi direcția și să nu îți risipești energia în aspecte minore. Concentrează-te pe menținerea câștigurilor și atingerea obiectivelor tale principale.

Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Pești
Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Pești[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 14-20 august 2023. Pești 

Săptămâna vine cu vești extraordinare pentru tine. Poți primi răspuns la o solicitare pe care ai făcut-o în urmă cu mult timp. Verifică zilnic cutia poștală, e-mailul și ține telefonul aproape. Lucrurile bune care sunt pe cale să se întâmple s-ar putea să te ia prin surprindere. Fii pregătit pentru o schimbare majoră.

Acestea au fost previziunile astrale. Dacă vreți să aflați mai multe informații despre ce îți rezervă astrele în următoarele zile, puteți accesa site-ul  radioimpuls.ro.