• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2023: Taurii află veşti neplăcute legate de cineva drag. Săgetătorii vor avea o săptămână excelentă pentru oportunități profesionale

Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2023
Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul săptămânal 17 - 23 iulie 2023 este aici pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă horoscopul săptămânii 17- 23 iulie 2023! Mari evenimente astrale își vor pune amprenta asupra alegerilor pe care le fac zodiile în următoarea perioadă. Săptămâna începe cu Luna Nouă în Rac, o poziționare cosmică favorabilă pentru aproape toată lumea. Multe semne zodiacale vor putea să își rezolve problemele din relații și să comunice mai ușor cu oamenii apropiați. Vedeți care sunt principalele evenimente care vă vor marca această perioadă, citind horoscopul săptămânal pentru zodia voastră!  

Horoscop săptămânal 17- 23 iulie 2023. Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna aceasta!

Vești și recomandări pentru toate   zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Vezi ce ți-au rezervat astrele!

Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2023. Berbec
Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2023. Berbec[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 17- 23 iulie 2023. Berbec

Această săptămână poate fi calmul dinaintea furtunii, așa că ai face bine să te bucuri de ea și de toate momentele de liniște de care ai parte.

Se pare că astrele te favorizează acum și că, spre deosebire de alte zodii, nu ai probleme prea mari. Trebuie să ai încredere în propria persoană. Odată ce vei intra în mijlocul acțiunii, îți va fi mult mai ușor să te lași dusă de valul energetic și să faci pași mici spre îndeplinirea propriilor obiective. Atunci când vine vorba de relația de cuplu, trăiești mereu în umbra partenerului. 

Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2023. Taur
Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2023. Taur[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 17- 23 iulie 2023. Taur

La începutul săptămânii eşti mai mult pe drumuri. Este posibil să-ţi planifici călătorii atât în interes de serviciu, cât şi personale. Răsturnările de situaţie pot fi frecvente, aşa încât verifică atent toate detaliile aferente. Relaţiile cu străinătatea devin ostile, putându-se reitera situaţii trecute ce nu au fost soluţionate sau înţelese corect. S-ar putea să afli veşti neplăcute legate de cineva drag, dar nu lua de bun chiar tot ce auzi. Gândirea şi comunicarea sunt deficitare, aşadar evită deciziile sau concluziile.

În zilele de 18 şi 19 Iulie, cele mai indicate activităţi sunt cele casnice. Poţi face cu succes curăţenii generale, reamenjări interioare sau te poţi gândi la achiziţionarea unei locuinţe noi. Sfătuieşte-te cu membrii familiei în privinţa stării tale de spirit.

Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2023. Gemeni
Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2023. Gemeni[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 17- 23 iulie 2023. Gemeni

Săptămâna debutează cu aspecte financiare. Te poţi ocupa de cumpărăturile cotidiene sau de verificarea bugetului de venituri şi cheltuieli.

Se deschide o etapă financiară. Apar chestiuni financiare legate de taxe, impozite sau datorii. Verifică atentă documentele ce vizează bani şi bunuri, deoarece ai putea descoperi nereguli. Redefinirea scării valorilor morale şi materiale este una dintre lecţiile actuale. Zilele de 15 şi 16 Iulie îţi aduc în atenţie rudele şi prietenii apropiaţi. Dialogurile cu aceştia te pot nemulţumi, dar sunt importante. Ai mulţi susţinători în toate demersurile tale, dar există şi unele persoane false. Discerne pe îndelete sfaturile primite. Acţionează numai după ce eşti ferm convins că te îndrepţi în direcţia dorită. Pentru ultimele zile ale săptămânii, astrele îţi recomandă treburile gospodăreşti.

Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2023. Rac
Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2023. Rac[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 17- 23 iulie 2023. Rac

Recomandabil este să-ţi canalizezi eforturile către relaţiile parteneriale şi colaborările în care eşti implicat sau vrei să te implici. Se pare că în aceste zone se vor repune în discuţie etape rămase nerezolvate sau, dacă doreai să lucrezi la un proiect, posibil să te răzgândeşti. Cu Luna în zodia ta, nimic nu ți se va părea prea greu. Problemele pot apărea la fiecare pas, doar că te vei hrăni cu energia acestui astru și vei deveni imun/ă la suferință. Toată săptămâna vei face tot posibilul să te relaxezi cât de mult poți și să ignori elementele ce îți pot perturba liniștea. 

Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2023. Leu
Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2023. Leu[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Cele mai frumoase plaje din Croația cu nisip fin și ape cristaline! Un adevărat colț de rai

Horoscop săptămânal 17- 23 iulie 2023. Leu

Modul în care te vei face apreciată la locul de muncă te va ajuta să obții mărirea de salariu care ți se cuvine de ceva timp. Acest lucru te va ajuta să scapi de o mare parte din stresul financiar. Perseverența de care dai dovadă în plan profesional dă rezultatele scontate și asta este vizibil chiar și pentru cei din jur. De asemenea, în aceste zile, vei acorda o mai mare atenție viselor tale, fiindcă Universul îți trimite tot felul de semne în timpul somnului. Dacă reușești să ți le amintești la trezire, încearcă să le notezi undeva, pentru a te asigura că le urmezi întocmai. 

Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2023. Fecioară
Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2023. Fecioară[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 17- 23 iulie 2023. Fecioară 

Încă de la începutul săptămânii, vei participa la multe evenimente ce te vor ține aproape de prietenii tăi. Dacă simți că ai obosit să faci parte din scena socială, te poți retrage în liniștea casei, dar astrele îți recomandă să nu rupi de tot legătura cu apropiații. La unul dintre ei se află cheia succesului tău. Mentalul cotidian este la cote scăzute, aşa încât vorbeşte cât mai puţin şi strictul necesar. Hotărârile importante lasă-le pentru o perioadă mai bună. Beneficiezi de noroc şi deschidere la banii şi bunurile altora, însă nu forţa nota.  

Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2023. Balanță 
Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2023. Balanță [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 17- 23 iulie 2023. Balanță 

Viața amoroasă rămâne singurul loc unde tu ești cea care dirijează cursul evenimentelor. Săptămâna aceasta ai șansa de a obține împrumutul dorit sau de a rambursa în totalitate o sumă de bani. Faptul că vei reuși să faci „ordine” din acest punct de vedere va fi ca o ancoră emoțională care te va detensiona întru totul. De această dată, simți și tu nevoia să discuți cu apropiații despre schimbările ce au loc în rândul celor din cercul tău social. Ai grijă la cuvintele folosite!

Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2023. Scorpion
Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2023. Scorpion[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 17- 23 iulie 2023. Scorpion

Începutul săptămânii îţi aduce în atenţie relaţiile cu străinătatea. Îţi poţi planifica unele călătorii în ţinuturi îndepărtate, dar se pare că cele în apropierea casei au mai mult succes. Alţii se pot ocupa de forme de instruire necesare locului de muncă. La serviciu ai multe de făcut, însă selectează priorităţile. Fii prudent în relaţiile colegiale. În zilele de 18 și 19 Iulie pot apărea tensiuni în relaţiile cu şefii. Aceştia îţi pot face reproşuri, dar vei reuşi să depăşeşti totul cu bine. În a doua parte a săptămânii, astrele îţi trimit în ajutor prietenii şi protectorii. Poţi afla informaţii interesante legate de o relaţie sentimentală înfiripată de curând. Nu lua de bun chiar tot ce auzi. 

Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2023. Săgetător 
Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2023. Săgetător [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 17- 23 iulie 2023. Săgetător

Este o săptămână excelentă pentru oportunități profesionale. Disciplina și munca te-au ajutat întotdeauna să câștigi în fața celorlalți rivali. Chiar dacă compromisurile pe care le faci par să fie riscante, pe termen lung, acestea merită orice dedicare din partea ta. Timpul ți-o va confirma! În plan personal ai nevoie de mai mult timp pe care să îl petreci cu cei dragi. Vibrațiile acestei perioade te ajută să te conectezi cu oamenii pe care îi vrei în viața ta și să găsești un echilibru în toate interacțiunile pe care le ai. Bineînțeles, vor exista și situații neplăcute.

Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2023. Capricorn
Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2023. Capricorn[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 17- 23 iulie 2023. Capricorn

În primele zile ale săptămânii apar noutăți în relaţiile parteneriale şi în colaborările în care eşti implicat sau vrei să te implici. Se pare că eşti nemulţumit de modul cum au evoluat lucrurile într-un proiect comun, însă problema este doar la tine. Intervalul 18 – 19 Iulie îţi aduce în atenţie aspectele financiare legate de banii şi bunurile altora. Achită-ţi taxele, impozitele, datoriile de orice fel sau verifică, dacă este cazul, situaţia documentelor bancare sau a celor specifice moştenirilor. Este nevoie de atenție la ce se petrece acasă şi cu membrii familiei. Comunicarea este deficitară, una se gândeşte şi alta se spune. Este posibil ca un membru al familiei să aibă probleme de sănătate sau de altă natură. Pentru ultimele zile ale intervalului analizat orientează-ţi eforturile către activităţi culturale.

Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2023. Vărsător 
Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2023. Vărsător [Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Horoscop august 2023: O lună plină de provocări pentru trei zodii. Ce ne spun astrele?

Horoscop săptămânal 17- 23 iulie 2023. Vărsător 

În timpul acestei săptămâni, vei simți nevoia să introduci în rutina ta un nou obicei. Nu te grăbi să îți schimbi radical viața, mai ales dacă nu ai încredere totală în planurile tale de viitor. Amintește-ți că orice decizie bruscă poate schimba totul în rău. În plan profesional ai nevoie de mult mai multă stabilitate și organizare în această săptămână. Este posibil ca noile oportunități de care ai parte să pună la îndoială obiectivele tale profesionale. 

Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2023. Pești 
Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2023. Pești [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 17- 23 iulie 2023. Pești 

Începi săptămâna vesel şi bine dispus. Eşti pus pe şotii, însă ceilalţi nu au chef de glumele tale. În privinţa prietenilor se vor repune în discuţie chestiuni mai vechi. Dacă eşti implicat în organizaţii umanitare s-ar putea să descoperi lucruri neplăcute şi să încerci să te detaşezi. Sau există şi varianta să aderi la alte grupuri ale căror mentalităţi sau scopuri sunt mai apropiate de sufletul tău. Relaţiile sentimentale cunosc suişuri şi coborâşuri, bine fiind să le dai atenţie. Fii prudent, întrucât dreptatea este de partea celorlalţi. Zilele de 18 şi 19 Iulie îţi aduc forfotă la serviciu. Relaţiile colegiale sunt tensioante și bine ar fi să te ocupi doar de treburile tale.

Acestea au fost previziunile astrale. Dacă vreți să aflați mai multe informații despre ce îți rezervă astrele în următoarele zile, puteți accesa site-ul   radioimpuls.ro.