• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022: Unele zodii au parte de reușite în plan financiar!

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022: Unele zodii au parte de reușite în plan financiar!
Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul săptămânal 17-23 octombrie 2022 pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău aici și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Consultă horoscopul   tău pentru săptămâna 17-23 octombrie 2022! Astrele anunță o perioadă plină de reușite în plan financiar pentru majoritatea zodiilor. Unii nativi au parte de momente de neuitat alături de persoana iubită săptămâna aceasta și se vor simți mai apropiați ca niciodată. Este o perioadă benefică în care unii nativi se reinventează sau pornesc pe drumul spre succes. Verifică mai jos ce ți-au rezervat astrele săptămâna aceasta!

Citeste si: Horoscop chinezesc WEEKEND 14-16 octombrie 2022. Previziuni astrale pentru zilele de sâmbătă și duminică

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022: Unele zodii au parte de reușite în plan financiar!
Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022. Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna aceasta!

Vești bune și recomandări pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scopion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Vezi ce îți rezervă astrele! 

Citeste si: Horoscop 16 octombrie 2022. Noroc pe toate planurile pentru aceste zodii!

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ai parte de o săptămână agitată, în care energiile te vor purta de la o stare la alta. Totuși, apar lucruri noi în viața ta care îți vor da speranță pe toate planurile. Te poți aștepta la oferte de lucru sau posibile colaborări ce vor genera un profit mai mare în perioada următoare. De asemenea, ai parte de momente frumoase și cu persoana iubită. Săptămâna aceasta vă veți simți mai apropiați ca oricând!

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Se ivește o oportunitate extraordinară în plan financiar, însă trebuie să te gândești dacă acest lucru este în avantajul tău. Această săptămână aduce schimbări pentru nativii din zodia Taur. Poate fi vorba de schimbarea locului de muncă, o nouă etapă de studiu sau orice experiență care te-ar putea ajuta să avansezi din punct de vedere social. Este momentul potrivit să scapi de tot ce nu îți este de folos sau de prietenii falși.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Săptămâna aceasta te separi de oamenii care te-au ținut pe loc și păstrezi în viața ta doar persoanele care merită cu adevărat. Ești preocupat de o modalitate prin care poți să faci mai mulți bani și deși ai vrea să te implici în mai multe proiecte, anxietatea se păstrează din săptămânile trecute și te dă înapoi. Te așteaptă o perioadă puțin mai confuză, iar astrele îți recomandă să îți planifici atent viitorul și să dai atenție doar proiectelor pe termen scurt.

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022: Unele zodii au parte de reușite în plan financiar!
Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Te pregătești de o relansare săptămâna aceasta. În ultima perioadă te-ai gândit mult la lucrurile pe care trebuie să le perfecționezi pentru a ajunge la cea mai bună variantă a ta și iată că acest lucru se întămplă în sfărșit. Ești plin de energie pozitivă și vei întâmpina săptămâna dornic să faci schimbări de aspect și să cauți și mai multe modalități prin care își poți dezvolta abilitățile. Astrele te sprijină astfel încât să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus și îți prevestesc și câștiguri considerabile.

Citeste si: Horoscop Chinezesc zilnic, 17 octombrie 2022. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni

Leu: 23 iulie – 22 august

Deși este o săptămână grea, cu solicitări din multe părți, vei face față cu brio tuturor provocărilor. Unii nativi vor depune eforturi pentru a crește în plan spiritual și de aceea se vor implica în activități care îi vor aduce mai aproape de cea mai bună variantă a lor. Astrele încurajează parteneriatele, colaborările și prieteniile în această săptămână, deoarece orice sprijin este bine-venit.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Zilele aceastea ai foarte multe sarcini de îmdeplinit și ai nevoie ca toate lucrurile să fie puse la punct. Este o săptămână productivă dar confuză și trebuie să ai mare grijă dacă vrei să rămâi în control. Poate apărea o ocazie să pleci în străinătate sau o persoană din exterior îți poate propune o călătorie. Cei singuri se pot bucura, deoarece au șansa să găsească pe cineva, iar povestea va deveni destul de repede serioasă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Apar multe provocări săptămâna aceasta, însă datorită atitudinii tale pozitive, reușești să duci la bun sfârși ceea ce ți-ai propus. Pot apărea conflicte cu persoanele din jur, dar diplomația și perseverența pot întoarce lucrurile în favoarea ta. Vei realiza că ești prins în disputele altor oameni și vei învăța să faci distincția între prietenii adevărați și cei falși. Astrele îți recomandă să ai încredere în intuiția ta și să nu te lași influențat de problemele altora.

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022: Unele zodii au parte de reușite în plan financiar!
Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Săptămâna aceasta aduce mai mulți bani în viața ta. Fie că este vorba de o afacere proprie sau de o colaborare, vei ajunge la un confort financiar după o perioadă dificilă. Astrele îți recomandă să acorzi mai multă atenție sarcinilor care te vor conduce direct către succes. Totul depinde de aspirațiile personale și de punctele tale forte. De asemenea, este recomandat să privești în față, să fii cinstit și corect în drumul pe care îl ai de parcurs pentru atingerea obiectivelor tale.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ai multe idei noi, inspirație și chef de treabă și cu puțin ajutor din partea cuiva apropiat, vei avea parte de o săptămână excelentă. Condiția ta fizică și activitatea intelectuală îți asigură zile foarte productive.Vei descoperi mai multe lucruri despre tine și acest lucru va contribui la organizarea planurilor de viitor. Elimină persoanele toxice și pornește în căutarea unor oameni care să rezoneze cu tine pe toate planurile.

Citeste si: Zodia care se gândește la despărțire în octombrie 2022. Nativii se simt în relațiile greșite

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ca de obicei, în această săptămână ai parte de multă muncă și la serviciu și acasă. Trebuie să ai grijă cum îți organizezi timpul dacă vrei să te bucuri și de căteva ieși în oraș sau de puțin timp pentru tine. Lucrurile merg bine în plan financiar, însă cea mai mare preocupare ar trebui să fie timpul petrecut cu familia și mai ales cu persoana iubită. Ești învăluit într-o furtună de romantism și vei explora fantezii ascunse împreună cu partenerul.

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022: Unele zodii au parte de reușite în plan financiar!
Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vei fi surprins de o sumă considerabilă de bani care te ajută să te redresezi din punct de vedere financiar. Dacă soliciți atenție din partea cuiva de sex opus, poți să te bucuri pentru că vei fi în centrul atenției în orice loc ajungi. Îi vei magnetiza pe cei din jur cu energia ta și este posibil să te îndrăgostești chiar și tu. Prin comunicare intensă și profundă poți pune bazele unei relații de durată săptămâna aceasta. Astrele anunță perspective bune la locul de muncă, iar diplomația și tactul te conduc pe drumul spre reușită.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Se anunță multe reușite după o perioadă de așteptare în care ai depus eforturi considerabile. Înainte de asta vei avea de înfruntat frici, probleme nerezolvate din trecut sau dorințe reprimate care ți-au blocat reușita până acum. Vei avea parte de întâlniri și călătorii cu un puternic impact asupra carierei tale. Astrele își recomandă să își setezi mai bine obiectivele și să începi să faci planuri pentru o nouă afacere.