• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Actualitate

Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024: Vărsătorii primesc o ofertă de muncă de nerefuzat. Peștii au șansa să cunoască o persoană care va ajunge să joace un rol important în viața lor

Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024
Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul săptămânal 2 - 8 septembrie 2024 este aici pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă horoscopul săptămânii 2- 8 septembrie 2024! Mari evenimente astrale își vor pune amprenta asupra alegerilor pe care le fac zodiile în următoarea perioadă. Săptămâna începe cu o "poziționare cosmică" favorabilă pentru aproape toată lumea. Multe semne zodiacale vor putea să își rezolve problemele din relații și să comunice mai ușor cu oamenii apropiați. Vedeți care sunt principalele evenimente care vă vor marca această perioadă, citind horoscopul săptămânal pentru zodia voastră!

Horoscop săptămânal 2- 8 septembrie 2024. Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna aceasta!

Vești și recomandări pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Vezi ce ți-au rezervat astrele!

Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024. Berbec
Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024. Berbec[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 2- 8 septembrie 2024. Berbec

Această săptămână poate fi calmul dinaintea furtunii, așa că ai face bine să te bucuri de ea și de toate momentele de liniște de care ai parte. Se pare că astrele te favorizează acum și că, spre deosebire de alte zodii, nu ai probleme prea mari.

Trebuie să ai încredere în propria persoană. Odată ce vei intra în mijlocul acțiunii, îți va fi mult mai ușor să te lași dusă de valul energetic și să faci pași mici spre îndeplinirea propriilor obiective. Atunci când vine vorba de relația de cuplu, trăiești mereu în umbra partenerului.

Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024. Taur
Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024. Taur[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 2- 8 septembrie 2024. Taur

Viața amoroasă rămâne singurul loc unde tu ești cea care dirijează cursul evenimentelor.

Săptămâna aceasta ai șansa de a obține împrumutul dorit sau de a rambursa în totalitate o sumă de bani. Faptul că vei reuși să faci „ordine” din acest punct de vedere va fi ca o ancoră emoțională care te va detensiona întru totul. De această dată, simți și tu nevoia să discuți cu apropiații despre schimbările ce au loc în rândul celor din cercul tău social. Ai grijă la cuvintele folosite!

Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024. Gemeni
Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024. Gemeni[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 2- 8 septembrie 2024. Gemeni

Totul este bine în lumea ta când vine vorba de dragoste și viața de acasă, dar există ceva în această săptămână care îți atrage atenția și asta ar fi munca. Trebuie să te concentrezi foarte mult săptămâna aceasta, deoarece ceva este pe cale să se întâmple și ai nevoie de cei mai buni ochi și urechi pentru aceasta. Dacă te simți distras/ă de la muncă, gândește-te astfel: totul are un preț, iar dacă vrei să continui să trăiești la nivelul înalt la care trăiești acum, trebuie să continui să fii excelent la locul de muncă.

Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024. Rac
Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024. Rac[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 2- 8 septembrie 2024. Rac

Este o săptămână excelentă pentru oportunități profesionale. Disciplina și munca te-au ajutat întotdeauna să câștigi în fața celorlalți rivali. Chiar dacă compromisurile pe care le faci par să fie riscante, pe termen lung, acestea merită orice dedicare din partea ta. Timpul ți-o va confirma! În plan personal ai nevoie de mai mult timp pe care să îl petreci cu cei dragi. Vibrațiile acestei perioade te ajută să te conectezi cu oamenii pe care îi vrei în viața ta și să găsești un echilibru în toate interacțiunile pe care le ai. Bineînțeles, vor exista și situații neplăcute.

Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024. Leu
Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024. Leu[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Fazele Lunii în septembrie 2024. Când avem Lună Nouă

Horoscop săptămânal 2- 8 septembrie 2024. Leu

A trecut mult timp de când nu ai mai plecat într-o vacanță, iar acum este momentul oportun să mai petreci timp alături de prieteni. Poziționarea cosmică te face să-ți reconsideri propria importanț în această săptămână, tocmai de aceea ești pregătit să planifici o ieșire care se învârte în jurul distracției. Te-ai săturat să iei totul atât de în serios; această săptămână îți aduce odihna de care ai nevoie și viziunea de viitor care te inspiră.

Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024. Fecioară 
Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024. Fecioară [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 2- 8 septembrie 2024. Fecioară

Nativii Fecioară sunt deschiși să cunoască și sunt pregătiți să treacă la următorul pas. Simțiți că este momentul să priviți diferit tot ce se întâmplă în viața voastră. În această săptămână, în dragoste duceți multă energie și o să aveți parte de întâlniri ce au legătură cu zona iubirii și stimularea creativității. Accesați informații interesante și vă gândiți să călătoriți. De asemenea, o să vină către voi multe informații care o să vă ajute pe termen lung.

Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024. Balanță
Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024. Balanță[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 2- 8 septembrie 2024. Balanță

Balanțele au un simț dezvoltat și o intuiție foarte bună. Este o săptămână unde aveți nevoie de multă odihnă și să vă ocupați de sănătate. Multă atenție la dușmanii ascunși, în timp ce ajutați sunt oameni care vă încurcă planurile. Obseravați că sunt persoane care nu vă iubesc atât de mult, ci doar se prefac. Sunt schimbări la locul de muncă, în relație și în modul cum priviți viața.

Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024. Scorpion
Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024. Scorpion[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 2- 8 septembrie 2024. Scorpion

Zodia Scorpion are nevoie să-și facă puțină ordine în minte, este deschisă să învețe și să îmbunătățească lucrurile. Este o săptămână bună pentru călătorii, studii, interviuri și pentru a da examene. În aceste zile vă gândiți să luați permisul de conducere și să vă înscrieți la niște cursuri. De asemenea, o să întâlniți persoane care vă încarcă cu energie și multă informație.

Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024. Săgetător 
Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024. Săgetător [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 2- 8 septembrie 2024. Săgetător

Nativii Săgetător au multe de făcut în perioada analizată, mai ales la serviciu. Ești sprijinit de către oameni de încredere, dar nu slăbi vigilența. Este posibil ca din greșeală, cineva să-ți compromită poziția din cadrul grupului de lucru. Relațiile parteneriale sunt în continuă forfotă, fiind posibile separarea, divorțul, destrămarea unei colaborări profesionale. Schimbările sunt de proporții în segmentul acesta și cu efecte pe termen lung. Analizează toate tipurile de relații în care ești implicat și renunță fără echivoc la persoanele care te solicită prea mult sau care își văd numai de interesele lor personale în relația cu tine. Cheltuieli comune cu alții pe facturi, taxe, datorii.

Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024. Capricorn
Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024. Capricorn[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 2- 8 septembrie 2024. Capricorn

Capricornii au o săptămână în care duc multă energie pe sfera spirituală și vreți să vă eliberați de stres și de griji. Dacă au existat momente grele în viața voastră în ultimele luni, acum sunteți pregătiți să aduceți liniștea în viața voastră. În această perioadă vă gândiți la călătorii și la rudele voastre. Este o săptămână foarte bună pentru planuri și să avansați.

Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024. Vărsător
Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024. Vărsător[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 2- 8 septembrie 2024. Vărsător

Săptămâna începe excelent pentru tine. Ești încrezătoare în forțele proprii și știi că nimic nu poate sta în calea ta. Ai muncit din greu în ultima vreme pentru a te face remarcată, iar acum este momentul oportun pentru a profita de oportunitățile care îți ies în cale. Setează-ți așteptări înalte și continuă să crezi în tine. Perseverența, munca și capacitatea de asimilare a noilor informații vor fi avantajele tale în viitorul apropiat. Astrele spun că în cea de-a doua parte a săptămânii s-ar putea să primești o ofertă de muncă de nerefuzat. Încearcă să te decizi rapid și să nu lași această oportunitate să-ți scape printre degete.

Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024. Pești 
Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024. Pești [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 2- 8 septembrie 2024. Pești

Multe vești bune pentru nativii din zodia Peștilor. Aceștia au șansa să cunoască o persoană care va ajunge să joace un rol important în viața lor. În prima parte a săptămânii s-ar putea să fii invitată de câțiva prieteni la o ieșire în oraș. Acest lucru te va umple de energie și te va face să fii mult mai sociabilă decât în mod obișnuit. Fii atentă la persoanele pe care le cunoști în această săptămână. Astrele îți rezervă câteva surprize frumoase pe plan personal. Dragostea este mai aproape de tine decât crezi, însă pentru acest lucru trebuie să ai sufletul deschis și inima pregătită să iubească din nou.

Acestea au fost previziunile astrale. Dacă vreți să aflați mai multe informații despre ce îți rezervă astrele în următoarele zile, puteți accesa site-ul radioimpuls.ro.