• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023: Dezvoltarea personală este accentuată în această perioadă pentru Balanțe. Nativii Vărsător au parte de un început de săptămână cu surprize în planul familial

Horoscop săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023
Horoscop săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023 este aici pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Weekendul a ajuns la final, ceea ce înseamnă că ne pregătim pentru noi provocări și noi surprize din partea astrelor. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru perioada 2 octombrie- 8 octombrie 2023 și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor. Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme serioase, însă reușesc cu succes să se adapteze la situațiile neprevăzute.

Vedeți care sunt principalele evenimente care vă vor marca această perioadă, citind horoscopul săptămânal  pentru zodia voastră!

Horoscop săptămânal 2 octombrie- 8 octombrie 2023. Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna aceasta!

Vești și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Vezi ce ți-au rezervat astrele! 

Horoscop săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023. Berbec
Horoscop săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023. Berbec[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 2 octombrie- 8 octombrie 2023. Berbec

Devine foarte evident pentru tine în această săptămână, 2 octombrie- 8 octombrie 2023, că trebuie să iei o decizie financiară importantă. Este posibil să trebuiască să vinzi o investiție sau să decizi la ce să renunți pentru a aduce mai multă abundență în viața ta. Este o săptămână de bani uriașă pentru tine și ar putea fi foarte benefică, dar va trebui să decizi la ce trebuie să renunți pentru ca impulsul să înceapă.

Horoscop săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023. Taur
Horoscop săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023. Taur[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 2 octombrie- 8 octombrie 2023. Taur

Nativii Taur sunt sfătuiți să meargă în stilul propriu și să traverseze această săptămână fără prea mare stres. Vor fi împinși de la spate de către prieteni, însă nu vor ști cum să gestioneze situațiile. Anumite probleme de sănătate pot semnala faptul că este nevoie de o pauză. Dorința de a învăța lucruri noi se poate manifesta acum mai mult ca niciodată.

Anumite subiecte pot fi mai mult decât captivante. Relația cu partenerul de cuplu funcționează la capacitate maximă. Pentru cei care își doresc o relație, acum nu este ideală această acumulare de forțe.

Horoscop săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023. Gemeni
Horoscop săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023. Gemeni[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 2 octombrie- 8 octombrie 2023. Gemeni

Per total, ai parte de o săptămână echilibrată. Gândește-te la aspectele spirituale ale vieții tale și încearcă să te conectezi cu tine însuți printr-o practică spirituală.

Meditația și reflecția te pot ajuta să descoperi noi laturi ale personalității tale. Relațiile familiale sunt bune, dar poate fi momentul potrivit pentru a acorda mai multă atenție partenerului tău. De asemenea, ascultă cu atenție nevoile și dorințele sale pentru a menține armonia în relație.

Horoscop săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023. Rac
Horoscop săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023. Rac[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 2 octombrie- 8 octombrie 2023. Rac

Săptămâna aceasta vine cu o verificare a realității în ceea ce privește ceea ce crezi că poți face față de ceea ce poți face. Ești o persoană cu o voință foarte puternică și determinată. Cu toate acestea, uneori îți supraestimezi abilitățile, iar în săptămâna 2- 8 octombrie 2023, vei descoperi că nu ești făcut pentru jobul la care credeai că vei fi excelent. Asta nu înseamnă că nu ești excelent. Este doar pentru a spune că nu poți face "totul".

Horoscop săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023. Leu
Horoscop săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023. Leu[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 2 octombrie- 8 octombrie 2023. Leu

Nativii Leu strălucesc cu adevărat și se găsesc într-o perioadă excelentă din punct de vedere emoțional. Își doresc să fie în continuare în centrul atenției. Vor să aleagă în schimb doar momentele potrivite. Pentru tot ceea ce nu obțin, vor lucra de două ori mai intens. Planurile profesionale se vor finaliza la sfârșitul săptămânii. Vor fi reglate de asemenea câteva aspecte personale. Încrederea și abilitățile de comunicare se vor intensifica. O relație cu un prieten apropiat se va schimba pe parcurs.

Horoscop săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023. Fecioară 
Horoscop săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023. Fecioară [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 2 octombrie- 8 octombrie 2023. Fecioară 

Este esențial să menții armonia în această perioadă în cam tot ce faci, să eviți exagerările, momentele impulsive. Fii atent la ofertele de investiții și analizează-le cu atenție înainte de a lua decizii. De asemenea, explorează-ți creativitatea prin hobby-urile tale. Fie că este vorba de pictură, scriere sau orice altă formă de artă, aceste activități îți aduc nu doar bucurie, ci și satisfacție personală. Urmărește-ți semnalele pe care ți le arată corpul, ai mai multă grijă de sănătatea ta.

Horoscop săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023. Balanță
Horoscop săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023. Balanță[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 2 octombrie- 8 octombrie 2023. Balanță 

Sfatul astrelor: nu te lăsa absorbit complet de sarcinile profesionale. Alocă timp pentru tine, pentru a te relaxa și pentru a te bucura de activități care îți aduc bucurie. Explorează-ți latura spirituală prin meditație și studiu. Dezvoltarea personală este accentuată în această perioadă, așa că fii deschis la noi idei și filozofii care să te ajute să te descoperi pe tine însuți mai profund.

Horoscop săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023. Scorpion
Horoscop săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023. Scorpion[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Solstițiul de vară 2023: Tradiții și obiceiuri pentru cea mai lungă zi din an

Horoscop săptămânal 2 octombrie- 8 octombrie 2023. Scorpion

Nativii Scorpion își descoperă pasiuni de mult ascunse. Este o perioadă plină de emoții puternice pe care uneori nu vor ști cum să le gestioneze. Au șansa de a învăța diferite deprinderi pe care mai apoi să le folosească atât în viața personală cât și în cea profesională. Planetele se vor alinia în așa fel încât totul să funcționeze la capacitate maximă. Se pot descoperi secrete de mult ascunse, însă comunicarea este acum punctul forte al Scorpionilor.

Horoscop săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023. Săgetător 
Horoscop săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023. Săgetător [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 2 octombrie- 8 octombrie 2023. Săgetător 

Ești plin de pasiune și entuziasm în această săptămână. Organizează escapade romantice și fii creativ în a-ți surprinde partenerul. Dacă ești singur, participă la evenimente sociale și explorează noi cercuri sociale pentru a-ți întâlni sufletul pereche. Dedică mai mult timp activităților care îți aduc bucurie. Fie că este vorba de dans, muzică sau orice altă formă de artă, aceste activități te ajută să te exprimi și să te eliberezi de stresul cotidian.

Horoscop săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023. Capricorn
Horoscop săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023. Capricorn[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 2 octombrie- 8 octombrie 2023. Capricorn

Nativii Capricorn încep săptămâna cu preocupări pentru activitățile profesionale, unde pot avea loc răsturnări de situație sau evenimente care să le dea peste cap planurile și programul de lucru. Atenție la acțiunile din sfera profesională și la imagine, pentru că pot să apară crize de imagine în perioada următoare, dar și un context conflictual cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie. Finalul de săptămână aduce o ieșire în afara orașului, posibil la rude sau o escapadă romantică. 

Horoscop săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023. Vărsător
Horoscop săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023. Vărsător[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat| Cum conduci în funcţie de zodie. Astrele îţi determină felul în care te comporţi la volan

Horoscop săptămânal 2 octombrie- 8 octombrie 2023. Vărsător 

Nativii Vărsător au parte de un început de săptămână cu surprize în planul familial, privind activitățile gospodărești. Evenimente neașteptate pot să apară și-n relațiile cu unii dintre prieteni sau să afle diverse informații de la aceștia, care îi vor pune pe gânduri. Recomandarea astrelor este să se evite speculații financiare, accesarea unor credite. Din punct de vedere relațional, atenție la ispite, la legături extraconjugale! De asemenea, urmează un proces de transformări profunde, renaștere, dar numai pentru acei care știu să folosească corect contextul astral.

Horoscop săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023. Pești 
Horoscop săptămânal 2 octombrie - 8 octombrie 2023. Pești [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 2 octombrie- 8 octombrie 2023. Pești 

În această săptămână, fii atent la nevoile corpului tău și investește într-un stil de viață sănătos. Fie că este vorba de alimentație sănătoasă, exerciții fizice sau odihnă adecvată, prioritatea ta este să menții echilibrul. Dezvoltarea personală este un aspect esențial al vieții tale, așa că fii deschis la învățare și la noi experiențe. Cu partenerul tău, încurajează-l să se alăture acestui proces de creștere personală și să vă susțineți reciproc în realizarea viselor voastre.

Acestea au fost previziunile astrale. Dacă vreți să aflați mai multe informații despre ce îți rezervă astrele în următoarele zile, puteți accesa site-ul  radioimpuls.ro.