• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal 20 - 26 februarie 2023: Scorpionii sunt vedetele săptămânii. Săgetătorii vor primi o sumă mare de bani

Horoscop săptămânal 20 - 26 februarie 2023: Scorpionii sunt vedetele săptămânii. Săgetătorii vor primi o sumă mare de bani
Horoscop săptămânal 20 - 26 februarie 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul săptămânal 20 - 26 februarie 2023 este aici pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă  horoscopul  săptămânii 20- 26 februarie 2023! Se anunță o săptămână liniștită pentru majoritatea zodiilor, iar nativii se află în fața unor oportunități de neratat. Scorpionii sunt vedetele săptămânii, bucurându-se de un real succes pe toate planurile. Nici Săgetătorii nu sunt mai prejos, deoarece au șansa să câștige o sumă importantă de bani. Verifică mai jos ce ți-au rezervat astrele săptămâna aceasta!  

Citește și: Actriței Cansu Dere i s-a făcut rău înainte să urce în avion! Iată tot ce se știe în prezent despre protagonista din serialul "Infidelul" despre care presa spune că a dispărut în urma cutremurelor din Turcia

Horoscop săptămânal 20 - 26 februarie 2023: Scorpionii sunt vedetele săptămânii. Săgetătorii vor primi o sumă mare de bani
Horoscop săptămânal 20 - 26 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Citește și:  Ce numere aduc noroc în funcție de zodie. Află care este culoarea ta norocoasă în 2023

Horoscop săptămânal 20- 26 februarie 2023. Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna aceasta!

Vești bune și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Vezi ce îți rezervă astrele! 

Citește și:  Cinci zodii care vor avea succes în 2023. Toate visele li se împlinesc

Berbec 

Săptămâna aceasta te vei folosi de creativitate pentru a excela la locul de muncă. Ai o mulțime de idei și ești gata să le pui în parctică. Ești într-o formă excelentă și nimic nu te poate opri din calea atingerii obiectivelor pe care le-ai setat. Te organizezi foarte bine și reușești să îți rezervi și câteva momente doar pentru tine.

Este posibil să apară anumite conflicte în ceea ce privește realațiile cu cei din jur, însă nu este nimic ce nu poate fi rezolvat. 

Taur 

Astrele spun că ar trebui să fii pregătit pentru conflicte în familie. Chiar dacă nu vei fi tu protagonistul, este datoria ta să găsești soluții de împăcare. Spre finalul săptămânii va trebui să iei decizii importante, însă ar trebui să stai departe de sectorul financiar, deoarece nu este o perioadă pună pentru a face investiții.

Zilele următoare pot aduce anumite schimbări în viața ta, dar ai grijă ca acestea să nu fie impulsive. 

Gemeni 

Traversezi una dintre cele mai bune perioade ale acestui an și reușești să cucerești pe toată lumea cu încrederea și perseverența ta. Chiar dacă uneori ai vrea ca lucrurile să se întâmple mai repede, săptămâna aceasta înțelegi că toate se întâmplă la timpul lor. Fii răbdător și vei avea parte de o mulțime de satisfacții.

În ceea ce privește sectorul profesional, proiectele meticuloase se vor bucura de un real succes. 

Horoscop săptămânal 20 - 26 februarie 2023: Scorpionii sunt vedetele săptămânii. Săgetătorii vor primi o sumă mare de bani
Horoscop săptămânal 20 - 26 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Rac 

Săptămâna aceasta ești înconjurat de o mulțime de oportunități, dar tu ești greu de impresionat. Astrele spun că dacă vei continua să aștepți acel ceva deosebit, riști să pierzi toate lucrurile bune care pot ajunge în viața ta zilele următoare. Totuși, ai parte de noroc în sectorul amoros. Partenerul tău va face tot posibilul să te simți iubit, așa că vă veți simți mai apropiați ca niciodată. 

Citește și: Horoscop chinezesc Dragobete 2023. Previziuni astrale pentru 24 februarie. Apar discuții aprinse pentru unele zodii

Leu 

Zilele următoare te străduiești să duci la bun sfârșit toate sarcinile de la locul de muncă, pe care le-ai amânat în ultima perioadă. Vei munci extrem de mult, însă tot efortul va merita, odată ce realizezi că vei avea mai mult timp pentru tine în weekend. În plan sentimental, ai numai motive de bucurie, iar partenerul te poate surprinde cu gesturi romantice. 

Fecioară

Săptămâna aceasta ești înconjurat de dragoste. În sfârșit îți faci curaj să abordezi o persoană care ți-a atras atenția în ultima perioadă și se pare că este una dintre cele mai bune decizii pe care le-ai luat. Această persoană te va face foarte fericit, ceea ce va avea un impact semnificativ asupra stării tale generale. Dacă ești deja într-o relație, vei avea parte de multe momente frumoase, alături de acea persoană specială din viața ta. 

Balanță

A venit momentul să îți faci ordine în viață. Luna februarie te face întotdeauna să vrei să începi un nou capitol în viața ta, iar de data aceasta, te vei gândi la schimbarea locuinței. Vrei să explorezi diferite zone în care ai vrea să trăiești, iar entuziasmul partenerului îți dă speranță. Chiar dacă relația voastră este doar la început, proiectele comune vă pot apropia și vă fac să vă gândiți că sunteți în relația potrivită. 

Horoscop săptămânal 20 - 26 februarie 2023: Scorpionii sunt vedetele săptămânii. Săgetătorii vor primi o sumă mare de bani
Horoscop săptămânal 20 - 26 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion 

Poți să te bucuri, deoarece tu ești vedeta săptămânii. Norocul visează sectorul amoros, iar ulterior se va răspândi în toate celelalte domenii ale vieții tale. Ești încrezător în propriile forțe, iar acest lucru se va vedea în orice activitate te implici. Cucderești pe toată lumea cu energia ta și simți că trăiești într-un vis. Profită de oportunitățile care apar în viața ta, deoarece acestea vor avea efecte pe termen lung. 

Săgetător

Săptămâna aceasta, norocul este de partea ta și ai șansa să câștigi o sumă importantă de bani. Profită de fiecare oportunitate care apare în viața ta și nu te gândi prea mult înainte să iei o decizie. Vei petrece mult timp alături de familie, iar acest lucru te va face foarte recunoscător. Nu ezita să le arăți celor dragi cât de mult ții la ei, pentru că doar așa se va menține atmosfera caldă în interiorul casei. 

Citește și: Zodiile cu noroc la bani în primăvara lui 2023. Ce nativi au șansa de a se îmbogăți peste noapte

Capricorn 

Niciodată nu vei tăcea în fața unui nedreptăți, iar săptămâna aceasta vei fi implicat într-un conflict cu o persoană destul de apropiată. Cineva îți contestă deciziile, dar tu ești convins că ai făcut lucrul corect, așa că îți vei susține cu vehemență părerea. Fiind o persoană discretă, nu îți place când cineva își dă cu părerea în cazul unor subiecte personale și vei stabili limite pentru astfel de persoane.

Horoscop săptămânal 20 - 26 februarie 2023: Scorpionii sunt vedetele săptămânii. Săgetătorii vor primi o sumă mare de bani
Horoscop săptămânal 20 - 26 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător

Săptămâna aceasta vei simți ce înseamnă înfrângerea pe propria piele. Există cineva pe care ai vrut să-l impresionezi, dar această persoană pare să fie atât de preocupată de propria persoană încât nu vede eforturile pe care le faci pentru a-i atrage atenția. Chiar dacă te doare această respingere, nu trebuie să îți pierzi speranța. Persoana perfectă pentru tine va sosi la momentul potrivit. 

Pești

Săptămâna aceasta te va face să lucrezi din greu la dieta ta, la rutina ta de exerciții fizice și la toate lucrurile legate de sănătate. Ai așteptat destul, iar cum este jumătatea lunii februarie, te-ai săturat să-ți auzi propriile scuze. Chiar dacă acestea te calmează pe moment, nu te vor ajuta să îți îmbunătățești starea. Ești foarte serios în ceea ce privește auto-îngrijirea și îmbunătățirea de sine și vei fi foarte fericit săptămâna aceasta când vei face în sfârșit prima mișcare.