• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal 24 - 30 octombrie 2022: Gemenii sunt feriți de toate relele, iar Peștii schimbă regulile jocului în favoarea lor

Horoscop săptămânal 24 - 30 octombrie 2022: Gemenii sunt feriți de toate relele, iar Peștii schimbă regulile jocului în favoarea lor
Horoscop săptămânal 24 - 30 octombrie 2022 [Sursa foto: unsplash]
Horoscopul săptămânal 24 - 30 octombrie 2022 pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău aici și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Consultă  horoscopul  tău pentru săptămâna 24- 30 octombrie 2022! Este o săptămână frumoasă pentru cei mai mulți dintre nativi, în care majoritatea își propun să facă schimbări extrem de benefice. Gemenii sunt feriți de toate relele, iar Peștii schimbă regulile jocului în favoarea lor. Astrele recomandă tuturor nativilor să aibă grijă de starea de sănătate, dacă vor să evite situațiile neașteptate. Verifică mai jos ce ți-au rezervat astrele săptămâna aceasta! 

Citeste si: Venus intră în Scorpion începând cu 23 octombrie 2022. Cum sunt influențate zodiile

Horoscop săptămânal 24 - 30 octombrie 2022: Gemenii sunt feriți de toate relele, iar Peștii schimbă regulile jocului în favoarea lor
Horoscop săptămânal 24 - 30 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 24- 30 octombrie 2022. Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna aceasta!

Vești bune și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scopion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Vezi ce îți rezervă astrele! 

Citeste si: Zodia vedetă a zilei! Nativii care vor avea o ceartă serioasă cu partenerul! E posibil să se rupă totul într-o clipă

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Prima parte a săptămânii te găsește foarte productiv și plin de idei. Ești gata să îți orientezi toate resursele și ambiția pentru a obține cele mai bune rezultate. Ai încredere în instinctele tale, deoarece lucrurile merg bine, iar eforturile tale nu vor fi trecute cu vederea de oamenii din jurul tău.

Spre finalul săptămânii descoperi o preocupare pentru modul în care arată locuința ta și începi să te gândești serios să faci anumite investiții. Astrele îți recomandă totuși să ai mare grijă de sănătatea ta, deoarece pot apărea numite probleme.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ai parte de o săptămână care te va surprinde și cu reușite, dar și cu momente grele. Totuși, nu trebuie să îți faci griji, deoarece vei culege roadele muncii tale și acest lucru te va face foarte fericit.

Ai muncit mult în ultima perioadă, iar acum cei din jur încep să îți arate aprecierea. Acest lucru te face să nu te dai bătut în fața problemelor. Spre finalul săptămânii apare în viața ta o oportunitate, care îți va aduce multe beneficii în viitor doar dacă știi cum să profiți de ea. Cei din jur admiră rezistența, curajul și determinarea ta când muncești, așa că nu ai de ce să îți faci griji.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Astrele lucrează în favoarea ta săptămâna aceasta și vei fi ferit de toate situațiile neplăcute. În această perioadă, nativii din zodia gemeni se bucură de o energie foarte bună, dar și de o stare generală desăvârșită, așa că nimic nu le poate sta în cale. Poate ar fi bine să organizezi o petrecere pentru a spori și mai mult această stare de bine. Ai reușite pe toate planurile și, de asemenea, ai șansa să repari relațiile care s-au deteriorat în ultimul timp. Spre finalul săptămânii vei simți nevoia să stai mai mult cu familia, așa că vei avea parte de un weekend liniștit acasă.

Horoscop săptămânal 24 - 30 octombrie 2022: Gemenii sunt feriți de toate relele, iar Peștii schimbă regulile jocului în favoarea lor
Horoscop săptămânal 24 - 30 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Vei gestiona foarte bine problemele care apar în viața ta săptămâna aceasta pe plan profesional și financiar. Ești din ce în ce mai optimist cu privire la ceea ce ți se întâmplă și găsești soluții eficiente fiecărei probleme. Săptămâna aceasta tot ce ai nevoie este dragostea, acest lucru te poate motiva să treci peste toate problemele. Siguranța pe care ți-o dă persoana iubită, te va ajuta să ai mai mult curaj și să nu renunți la proiectele sau planurile care ți se par dificile.

Citeste si: Horoscop 23 octombrie 2022: Ce spun astrele?

Leu: 23 iulie – 22 august

Faci progrese uluitoare în privința unor proiecte de la locul de muncă, care ți-au dat bătăi de cap în ultima perioadă. Cu siguranță cei care te-au subestimat își vor da seama că nu pierzi timpul în zadar, ci doar te gândești foarte bine la cea mai bună variantă. Ești destul de sceptic față de oamenii cu care lucrezi, deoarece ai fost rănit în trecut. Încerci să înlături din viața ta persoanele care te-au ținut pe loc și ți-au creat probleme. Astrele te încurajează să muncești din greu, doar așa te vei bucura curând de succesul proiectelor tale.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ai parte de o săptămână grozavă, mai ales din punct de vedere profesional. Ești plin de idei și ai curajul să preiei inițiativa în proiecte importante, Gândirea ta va aduce un mare plus echipei, iar propunerile se vor concretiza cu succes. La începutul săptămânii o persoană necunoscută îți va atrage atenția. Astrele susțin că este momentul potrivit să începi o relație, așa că cel mai bine ar fi să îți faci curaj și să abordezi persoana respectivă. Pentru fecioare, acestă săptămână va fi una liniștită și o vor încheia într-o formă excelentă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Săptămâna aceasta te străduiești să ai mai multă grijă de aspectul tău fizic, dar și de starea de sănătate. Ești concentrat pe dezvoltarea personală și ai tendința de a încerca cât mai multe lucruri noi. Îți dorești să ieși din zona de confort și te vei orienta către noi pasiuni. Ești pus pe fapte mari și pre finalul săptămânii ai putea să faci o excursie alături de apropiați. Zilele următoare ai șansa să începi un nou capitol în viața ta, care își va aduce multă bucurie și împlinire.

Horoscop săptămânal 24 - 30 octombrie 2022: Gemenii sunt feriți de toate relele, iar Peștii schimbă regulile jocului în favoarea lor
Horoscop săptămânal 24 - 30 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Săptămâna aceasta ar trebui să acorzi mai multă atenție sectorului profesional, dar și relațiilor dintre tine și superiori. Încearcă să fii cât mai diplomat, deoarece există mari șanse să apară discuții aprinse și chiar să fii exclus dintr-o funcție de conducere. Este de datoria ta să îți reabilitezi imaginea în fața colegilor. Poate ar fi bine să mai asculți din când în când atunci când primești un sfat. Astrele își recomandă să ai răbdare și să nu te dai bătut.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Prima parte a săptămânii te surprinde destul de ocupat și îți vei petrece mare parte din timp pe drumuri pentru a rezolva anumite probleme neașteptate. Nu te îngrijora, deoarece lucrurile se vor calma către a doua parte a săptămânii. Este o perioadă în care te lași ghidat de emoții și te poți îndrăgosti foarte ușor. Astrele prevăd o perioadă magică pentru săgetători, în care nativii vor avea multe de învățat. De asemenea, ești încurajat să ai mai multă grijă de sănătatea ta, deoarece te poți confrunta cu niște probleme mai vechi.

Citeste si: Horoscop 22 octombrie 2022: Zodii norocoase în această zi de sâmbătă

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ești blocat în propriile gânduri și nu știi ce ai putea face pentru a-ți împlini visele. Astrele îți recomandă să muncești mai mult și să fii mai perseveret dacă vrei să obții ce îți dorești. Vrei să fii remarcat de anumite persoane care te aștepți să îți hrănească orgoliul. Acest lucru s-ar putea să te motiveze așa că ai grijă cum își pui în valoare abilitățile. Te afli în plină ascensiune prefesională și trebuie să muncești cât mai mult pentru a demonstra că ești cel mai bun din domeniul tău.

Horoscop săptămânal 24 - 30 octombrie 2022: Gemenii sunt feriți de toate relele, iar Peștii schimbă regulile jocului în favoarea lor
Horoscop săptămânal 24 - 30 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

În această perioadă ai tendința să ai mai multă grijă cu persoanele din jurul tău. Îți dai cu ușurință seama cine este sincer și cine te minte. Acest lucru te va ajuta să eviți situații neplăcute în viitor și să formezi o echipă de succes. În a doua partea asăptămânii încep să te preocupe banii și găsirea de noi surse de venit. Astrele își recomandă să ai grijă de sănătatea ta, deoarece nu vei fi într-o stare prea bună săptămâna aceasta.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Săptămâna aceasta schimbi regulile jocului în favoarea ta și reușești să eviți toate obstacolele care apar în calea ta. Ești hotărât să faci anumite schimbări care te vor ajuta mult pe plan personal și vor contribui la viitoarele reușite. Comunici foarte ușor cu cei din jurul tău și reușești să porți dicuții interesante cu persoane cu experiență în domeniul tău de interes. Acest lucru te determină să muncești și mai mult pentru a atinge succesul.